בוקר טוב

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב../images/Emo20.gif

וסוף שבוע נפלא ומופלא לכולם
בוקר טוב לכל המשקימי קום ולכל המתפנקים שקמו זה עתה מהמיטה.... למה אני ער על הבוקר ולא ממשיך לחבק את קוקי שלי לאחיינית שלי יש יום-הולדת
ואני הכנתי חה את העוגה המפורסת שלי
ואני הולך אליה אל הגן. דיי קשה לי בימים האחרונים ובמיוחד היום קוקי שלי
בעוד יומים ואני מרגיש איך אני הולך ונהיה קצת עצוב אפשר לומר שזה לא תורם להתנהגות שלי טוה אני לא אכניס יותר מדיי רגשות על הבוקר
אז שיהיה לכולכם המשך יום מדהים אוהב אותכם אמט

amet

New member
זיקו שיחקת אותה ../images/Emo140.gif

זה מה שייצא לי שאלה מס´ 1 מסמלת את גישתך לחיים "אם בחרת ג . אם בחרת בגבעות אתה מעשי עם 2 רגליים יציבות על הקרקע . אנשים נמשכים אליך בגלל הגישה הישירה שלך , אתה פותר בעיות בצורה נהדרת , תמיד מקשיב לשתי הצדדים ושוקל את כל האפשרויות לפני שאתה בוחר צד . .שאלה מס´ 2 מסמלת את גישתך לזוגיות אם בחרת במראה אתה מחפש חבר עם אותו גישה לחיים כמו שלך, יש לך מושג איך נער החלומות שלך צריך להיות , אבל אתה שומר על ראש פתוח . הבחור המושלם יכול להיות מישהו שבדרך כלל לא תעיף מבט שני לכיוונו . שאלה 3 מסמלת את מידת המחויבות הרגשית שלך "כן , אתה מת לפגוש את האחד והיחיד שאלה מס´ 4 מסמלת את הפוטנציאל הרגשי שלך . "אם בחרת ג . במעיין , אתה נדלק על מישהו חדש לעיתים תכופות ,אתה טיפוס פלרטטן וכמו פרפר עובר מבחור לבחור שאלה מס´ 5 מסמלת את השכלה שלך " אם בחרת ב . מפתח עתיק , השכלה היא חיונית לדעתך ואתה עובד קשה ואוהב לצבור ידע מכל מקור אפשרי ". שאלה 6 מסמלת את השאיפות שלך . "אם בחרת ג . אחוזה עתיקה , החלומות שלך על קריירה עתידית יכולים להיות קצת לא מציאותיים , זה נחמד לחלום להיות כוכב אך אולי כדאי שתכין לך עוד אופציה ריאלית ליתר ביטחון " שאלה 7 מסמלת את גישתך להצלחה . "אם בחרת ב . להיכנס , יש לך המון ביטחון עצמי לגבי ההצלחה שלך ושום דבר לא עומד בדרכך להשגת מטרותיך . שאלה 8 מסמלת את פחדיך הנסתרים . "אם בחרת ב . קוסם , אתה פוחד מדברים שאן לך שליטה עליהם , ואתה לא מסוגל להבין , אתה לפעמים פועל ללא מחשבה " שאלה 9 מסמלת את האני העצמי שלך "אם בחרת א . בגנים , אתה בוגר וכן , אתה מאמין בלומר את מה שאתה חושב ואנשים בוטחים בך שתספק נק´ השקפה הגיונית , עם זאת לא כל בעיה אפשר לפתור בעזרת הגיון לפעמים צריך גם רגש ולא רק ראש ." דרך נחמדה להכיר אחד את השני .....

ז י ק ו

New member
אה.. קצת הרסתם לאחרים... ../images/Emo4.gif

וכאלה שרוצים לבדוק את התת מודע שלהם יודעים מה כל בחירה אומרת, כי פרסמתם אותה כבר לעיני כולנו...

amet

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifסליחה

זורבבל

New member
ה"תת מודע" שלי ../images/Emo11.gif

1. דמיין את עצמך צועד בשביל מהו הנוף הנשקף סביבך ? ג. גבעות ירוקות ועצים, מבין העצים נראים עוד הרים מוריקים אם בחרת בגבעות אתה מעשי עם 2 רגליים יציבות על הקרקע. אנשים נמשכים אליך בגלל הגישה הישירה שלך, אתה פותר בעיות בצורה נהדרת, תמיד מקשיב לשתי הצדדים ושוקל את כל האפשרויות לפני שאתה בוחר צד. 2 . אתה רואה משהו לרגליך , מה זה ? ג. בקבוק אם בחרת בבקבוק, אתה מחפש מישהו שלא פוחד להראות כמה הוא חכם, מישהו אמביציוזי. שאפתן ובעל מטרות בחיים מדליק אותך הרבה יותר מאשר איזה חתיך ריקני. 3 . האם אתה מרים אותו ? ב . לא לא , אתה עוד לא בשל למחויבות זוגית 4 . אתה ממשיך ללכת בשביל ומגיע למקור מים איזה מקור זה ? ג . מעין מים נובעים שיורדים במורד במעיין , אתה נדלק על מישהו חדש לעיתים תכופות ,אתה טיפוס פלרטטן וכמו פרפר עובר מבחור לבחור . 5 . אתה רואה מפתח במים ומרים אותו , איך הוא נראה ? א . מפתח ביתי פשוט מפתח ביתי , הלימודים פחות חשובים לך מהעולם האמיתי שמחכה לך בחוץ ואתה מת להתחיל את הקריירה שלך ולצאת לבית פרטי משלך 6 . כשאתה ממשיך במורד השביל אתה מגיע לבית, איזה בית זה ? ב . קוטג´ כפרי מטופח קוטג´ כפרי, יש לך גישה ריאלית לעתיד ושאיפות מקצועיות, ובגלל שאתה יציב על האדמה סביר להניח שתצליח בכל מה שתבחר לעשות. 7 . מה אתה עושה ? ג . ממשיך ללכת ללכת , הצלחה אינה דבר גדול עבורך ואתה מעדיף את הדברים הפשוטים ולהיות מוקף באנשים שאתה אוהב מאשר להקדיש את כל זמנך לניסיון להגיע לטופ . 8 . לפתע משהו קופץ ומפחיד אותך , מה זה ? א . דוב דוב , אתה פוחד שלא תוכל להסתדר לבד , באופן עצמאי על שתי רגליך , העצמאות מפחידה אותך . 9 . אתה רץ במורד השביל ומגיע לחומה גבוהה ובה דלת, מסתכל דרך חור המנעול, מה אתה רואה ? א . גנים מטופחים בגנים , אתה בוגר וכן , אתה מאמין בלומר את מה שאתה חושב ואנשים בוטחים בך שתספק נק´ השקפה הגיונית , עם זאת לא כל בעיה אפשר לפתור בעזרת הגיון לפעמים צריך גם רגש ולא רק ראש . מסקנות נכון ברובו

Yaniv-DC

New member
אני לא אפרט את התשובות

אני רק אציין שהשאלון הזה מדוייק ממש כמו "עד כמה אתה גיי" או "איזה דובון ´כפת לי אתה" או "איזה משקה אתה" או "האם אתה גמל או קוף". חביב, מעורר מחשבה, אך 7 תשובות מתוך התשע תיארו לי בן אדם שהוא לחלוטין לא אני ווטסואבר...

EyeSeeYou

New member
פה הקאטש דארלינג!

אתה רק חושב שהן תיארו אדם שזה לא אתה, וזה בגלל שאתה לא מודע לתת מודע שלך
וברצינות.....נו באמת כמה כבר אפשר לטחון את המבחן הטיפשי הזה שכבר עשר שנים עובר בערך בכל תיבת אי מייל.

Yaniv-DC

New member
צ´מע...

כשאומרים לבן אדם "אתה גמל שאוהב לשתות ג´ין וטוניק כשלידך יושב דוב שמח" אנשים מגחכים, וכשנותנים לך קוסם בטירה עתיקה אחרי שהרמת טבעת (כי המראה נשברה) אז אנשים נדהמים לגלות כמה דברים על עצמם... הייתי חייב לוודא שאני לא היחיד שחושב שזו בדיחה טובה בדיוק כמו שאר השאלונים...

למעלה