בוקר טוב לכולם

shermond

New member
סליחה עכשיו ראיתי שלא קראתי נכון

רוניבום.. סליחה

roniboom

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב לכולם

שמתם לב שהשירשור על השלג
קיבל הכי הרבה ריטינג (כמעט כמו מיקי ויעקב בערוץ עשר) בכל מקרה גב` מאייר ברוכה השבה לא שמעתי ממך כבר יומיים איך המרגש ? ולסיום בדיחה :מה משותף למשה דיין ולעז
לשניהם יש עין אחת וזין אחד

roniboom

New member
זה בסדר ולכל חבריי לפורום תביאו קצת

צחוקים לפורום

shermond

New member
את חושבת?

לא יודעת יש מלא גשם נראה לי בוקר אפרורי כזה..

een ogenblik

New member
גשם זה טוב

זה אומר שלא יורד שלג, שמפריע בצורה שלא תאמן לראות בנהיגה. זה אומר שאין הצטברות קרח על הכבישים הראשיים. (מה זה צחוקים, ומאיפה מביאים אותם?)

shermond

New member
בוקר טוב מתוקה -חיבוק-

אני יודעת שזה לא אייקון אבל זה הרגל :)) פה אין קרח.. את יודעת.. ויש 2 טיפות גשם וכל הנהגים שוכחים איפהב דוושת הגז ולמרות זאת יש מלא תאונות.. נו שיהיה בוקר שקט.. אגב אוחן בקשר לשאלה שלך שמעתי שיש אתר שיש בו צחוקים ואפשר להביא מישם :))

roniboom

New member
בוינה זה עתה יצאה לה ה../images/Emo42.gif

ועוד בדיחה לסיום (ובבקשה כל זהובות השער לא לקחת ללב) : איך יודעים שבלונדינית השתמשה במחשב ? הגויסטיק רטוב

little wave

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ובוקט טוב ושטוף ../images/Emo42.gif

לכולם. ולבדיחה שלי הבוקר (אפרופו בלונדיניות): בלונדינית ניכנסת לסיפרייה פונה לספרנית ואומרת: "ביג מק, צ'יפס ודיאט קולה" נועצת בה הספרנית מבט כועס ועונה: "אם לא שמת לב את נמצאת בסיפרייה..." "נורא מצטערת" עונה הבלונדינית וממשיכה בלחש: "ביג מק, צ'יפס ודיאט קולה".

roniboom

New member
|קפגליתי רציתי להגיד תודה על המלצתך

בקשר למילון עברי אנגלי כבר נעזרתי בו

little wave

New member
../images/Emo91.gif נוספת כל המעוניין

אתר נוסף שניתן להוריד ממנו אפליקציה בעזרת ניתן לקבל פירוש מיידי למילים לא מובנות פלוס אופציות שונות בנוסף למילון. (אני ניסיתי את זה רק במילים באנגלית). www.atomica.com

little wave

New member
../images/Emo68.gif ועוד אחת על בלונדיניות...

איש אחד ראה בלונדינית עולה על כסא עם נעליים מלוכלכות כדי להחליף נורה. הוא אמר לה: "לפחות תשימי עיתון על הכסא!". הבלונדינית ענתה לו: "אין צורך, אני מגיעה גם ככה..."

little wave

New member
אדם נכנס לסופרמרקט,

פנה למחלקת הירקות וביקש מן הנער שעבד שם חצי ראש חסה. הנער הסביר לו כי לא ניתן למכור חצי ראש חסה, אך מכיוון שהאיש התעקש הלך לקופה הראשית כדי לדווח על כך למנהלת הסופרמרקט. "יש פה איזה מפגר שמתעקש לקנות חצי ראש חסה", אמר הנער למנהלת, כשלפתע הבחין שהאיש הלך בעקבותיו, ועומד חצי מטר מאחוריו. מיד הוסיף הנער: "והאיש הנחמד שעומד מאחוריי הסכים ברוב טובו לקנות את החצי השני". המנהלת חייכה, אישרה לנער למכור לאיש חצי ראש חסה, והוא הלך לדרכו. בסוף היום קראה המנהלת לנער, שיבחה אותו על פיקחותו ועל התושייה שגילה, וסיפרה לו שהיא רואה בו מועמד לקידום משמעותי אם ימשיך כך. - "מאיפה אתה במקור?", שאלה. - "מבאר שבע", ענה. - "ולמה עזבת את באר שבע?" - "כי יש שם רק זונות ושחקני כדורגל" - "באמת?", אמרה בכעס, "אני מבאר שבע" - "מה את אומרת", ענה, "באיזו קבוצה שיחקת?"

shermond

New member
בוקר טוב קשת

אהבתי את הבדיחה... עוד 12 שנה כשאתרגל פה לממשק מבטיחה לקחת חלק שיהיה יום שקט..

קרן משם

New member
בוקר נפלאאאא

קפה און דה האוס! יש לי בדיחה: גבר צעיר ואישה חתיכה, שלא נפגשו לפני כן מעולם, מצאו את עצמם חולקים קרון שינה משותף ברכבת לילית. אחרי המבוכה הראשונית המתבקשת, הם הסתדרו, כל אחד על הדרגש שלו, כדי לישון. הגבר היה בדרגש העליון והאישה מתחתיו. כעבור שעה קלה, מתכופף הגבר לעבר האישה ואומר לה, "אני ממש מצטער להפריע לך, אבל כל כך קר לי שאני לא יכול להירדם. את מוכנה אולי להעביר אלי שמיכה נוספת מאלו הנמצאות על המדף לידך?" "יש לי רעיון יותר טוב", עונה לו האישה בקול סקסי, "למה שלא נעמיד פנים שאנחנו בעל ואישה?" "וואו", נדלק הגבר, "זה רעיון מצוין!" "יופי", היא השיבה לו, "אז עכשיו תרד בעצמך ותיקח את השמיכה הדפוקה שלך!" לנשים שביננו-תודו שאנחנו מכשפות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה