../images/Emo20.gif אנשים, ../images/Emo82.gif
טוב,זה מכתב "מכתב" טחחח סתם הודעה. וואלה ממני.לכל מי שפה. ממקום של אהבה,ושל שיתוף. אז ככה אני באוגוסט 04 נרשמתי לפה,עוד מעט אוגוסט 06 - שנתיים. מההתחלה - עד עכשיו. יש מלא שינויים,אבל ככה זה לא? יש שינויים אנשים משתנים, כל מיני כאלה.. עשיתי הפסקה בשביל עצמי,ועכשיו חזרתי [נו השיעמום ]
בכל מקרה, מה המטרה שלי פה חוץ מלכתוב סתם מלא שורות
וואלה, שתדעו שיש פה אנשים מאחורי מסכים ורגשות.הכרתי מלא.נפגשתי עם חלק.ואני ממש אוהבת אותם,משפחה.באמת. אין לי מילים לתאר אפילו כמה שאנשים פה חשובים לי,וכמה שנגעו לי ללב.
אני מעריכה אחד ואחת פה. כואב לי לראות פה בזמן האחרון תמלחמות שווא האלה, כל השיחות סרק האלה ,וואלה אני דוגלת במשפט "אין לך משהו טוב להגיד - תשתוק".. מה הקטע להגיד דברים רעים, שמכאיבים באמת לאנשים. אני לא אתן שמות דוגמאות, אבל וואלה זה מאכזב,זה כואב לי אישית ...שככה זה מכאיב לאחרים. אז באמת - תתעסקו בעיקר, לא בתפל. תאהבו מכל הלב. כולנו אחים
אז יאללה באמת בואו ניכנס לתקופה חדשה משו חיובי וטוב- בדיוק מה שהמדינה הזו צריכה. אחדות בלי מלחמות אחים בינינו. בכל מקרה, במצב היום ואני שומעת מדברת רואה אתזה מהמון -בעיקר מלפני שנתיים מהאנשים שהכרתי שלאט לאט עוזבים פחותנכנסים כמוני,כיזה מרחיק.פחות כיף. באמת, אני מאחלת לכל אחד ממעמקי ליבי רק בריאות,אושר,עושר,אהבה, ורק טוב . ואני אוהבת אותכם באמת
טוב,זה מכתב "מכתב" טחחח סתם הודעה. וואלה ממני.לכל מי שפה. ממקום של אהבה,ושל שיתוף. אז ככה אני באוגוסט 04 נרשמתי לפה,עוד מעט אוגוסט 06 - שנתיים. מההתחלה - עד עכשיו. יש מלא שינויים,אבל ככה זה לא? יש שינויים אנשים משתנים, כל מיני כאלה.. עשיתי הפסקה בשביל עצמי,ועכשיו חזרתי [נו השיעמום ]