אנשים,

הילוש152

New member
../images/Emo20.gif אנשים, ../images/Emo82.gif

טוב,זה מכתב "מכתב" טחחח סתם הודעה. וואלה ממני.לכל מי שפה. ממקום של אהבה,ושל שיתוף. אז ככה אני באוגוסט 04 נרשמתי לפה,עוד מעט אוגוסט 06 - שנתיים. מההתחלה - עד עכשיו. יש מלא שינויים,אבל ככה זה לא? יש שינויים אנשים משתנים, כל מיני כאלה.. עשיתי הפסקה בשביל עצמי,ועכשיו חזרתי [נו השיעמום ]
בכל מקרה, מה המטרה שלי פה חוץ מלכתוב סתם מלא שורות
וואלה, שתדעו שיש פה אנשים מאחורי מסכים ורגשות.הכרתי מלא.נפגשתי עם חלק.ואני ממש אוהבת אותם,משפחה.באמת. אין לי מילים לתאר אפילו כמה שאנשים פה חשובים לי,וכמה שנגעו לי ללב.
אני מעריכה אחד ואחת פה. כואב לי לראות פה בזמן האחרון תמלחמות שווא האלה, כל השיחות סרק האלה ,וואלה אני דוגלת במשפט "אין לך משהו טוב להגיד - תשתוק".. מה הקטע להגיד דברים רעים, שמכאיבים באמת לאנשים. אני לא אתן שמות דוגמאות, אבל וואלה זה מאכזב,זה כואב לי אישית ...שככה זה מכאיב לאחרים. אז באמת - תתעסקו בעיקר, לא בתפל. תאהבו מכל הלב. כולנו אחים
אז יאללה באמת בואו ניכנס לתקופה חדשה משו חיובי וטוב- בדיוק מה שהמדינה הזו צריכה. אחדות בלי מלחמות אחים בינינו. בכל מקרה, במצב היום ואני שומעת מדברת רואה אתזה מהמון -בעיקר מלפני שנתיים מהאנשים שהכרתי שלאט לאט עוזבים פחותנכנסים כמוני,כיזה מרחיק.פחות כיף. באמת, אני מאחלת לכל אחד ממעמקי ליבי רק בריאות,אושר,עושר,אהבה, ורק טוב . ואני אוהבת אותכם באמת

הילושההההההההה ../images/Emo23.gif

צודקת מילה במילה :) אם את צריכה משהו את יודעת שאני בכל מצב, בכל שעה, בכל מקום אני איתך לאורך כל הדרך :) אוהבת המון המון

בובי יפה שלייייייייייייייייי

אני אוהבת אותך נסיכה שלי הכי בעולםםםםםםםםםםםםםםם ואת בובי רק שלייייייייייייייייי!!!

צודקת מאמי

את לא יודעת כמה אנשים עוזבים את הבלוג ונגעלים ממנו אני שמה לב והכרתי כאן כמה חמודים ואחד חמוד במיוחד שהוא כאן יותר ממך ובאמת הוא לא נכנס כמו פעם הוא אומר לי שאנשים כאן זורקים אחד את השני כמו ילדים אני מקווה מאוד שיתבגרו קצת זה באמת יעזור להם בחיים ואני מדברת על כמה ספציפית שחשים שחייבים להם משהו

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifתראו תראו....

אותה - כמו שאומרים: "לא חשוב הגיל, העיקר התרגיל". צעירה בגילה משהו - אבל בהחלט בוגרת במחשבתה מרוב האנשים פה בבלוג ובכלל, בוגרת בגישתה ולכולנו פה יש מה ללמוד ממנה!!!!
ה
י
ל
ו
ש
ה
,
נ
ש
מ
ה
מ
ק
ס
י
מ
ה
ש
ל
י
!!!! כל מילה שלך בהחלט אמיתית, צודקת ומגיעה ממקום הגון ואין ספק
י
פ
ת
י
שדברייך ראויים לתמיכה המירבית ביותר, כי זה פשוט דבר שלא להאמין כל מה שהולך פה... לעומת פעם, שלא היו ניהולים לדוגמה, אך ככה זה כאשר אנשים מקבלים כוח (ניהול) - מתחילים הסכסוכים, התככים וכל מה שיכול להיות השפעה ישירה מכוח שהגיע ליד הלא נכונה - וכמה ידיים לא נכונות וממש לא ראויות שקיימות פה!!!! אני קיים במערכת
כבר שנתיים++ (מי שהבין את הבדיחה של ה"++" חחחח זה מתכנות), מכיר כמעט כל שינוי קליל וזעיר שנעשה ב-BlogTV וה"ניהולים" הללו גורמים רק לצרות פה - יש אנשים שאתה נותן להם להיות "גדולים", אבל מסתבר שהם קטנים, זעירים ממש!!!! מבחינתי,
יכולים לקחת את הניהול הזה ולזרוק אותו אי שם רחוק מקרניות עיניי - מבחינתי שישאירו את זה כרקע צבעוני בלבד, המסמל הערכה לאותם אלו אשר בעל הבלוג מעריך - לא צריך יותר מכך!!!! זה ימנע מריבות, סכסוכים ושאר ירקות ופירות!!!! שתהיינה רק בשורות
ח
י
ו
ב
י
ו
ת
, טובות, נפלאות - בעזרת השם!!!! בריאות,
א
ו
ש
ר
, כוח, תקווה, אמונה,
ח
י
ו
ך
- כמה שיותר, תמיד!!!!
נ.ב: מקווה מאוד שאנשים יתעשתו פה - אחרת אפשר להכריז על סגירת הבלוגים ובאמת, זה יהיה הפסד עצום!!!! חשוב להבין, שאין אני מכליל חלילה ושלא חסרות פה
נ
פ
ש
ו
ת
מ
ק
ס
י
מ
ו
ת