אהלן...

sunshine101

New member
../images/Emo20.gifאהלן...

בוקר טוב לכל חברי הפורום , ברצוני לשאול האם x יתקשר אלי ביום הולדתי אבל זה די נבואי אפשר בכלל לשאול דבר כזה??!! או לשאול האם הוא חושב אם להתקשר או רוצה בכלל , אשמח אם מישהו יעזור לי לנסח שאלה + כמה קלפים צריך. תודה רבה מראש

sunshine101

New member
היי ../images/Emo24.gif

עשיתי פריסה של קלף יחיד וקיבלתי את נער החרבות. דרך אגב, אפשר להסתמך על פריסה לגבי העתיד ? תודה רבה רבה !

blackcat2

New member
הי אור שמש../images/Emo42.gif

נער החרבות מעיד יותר על "לא" מ"כן". נער החרבות מייצג את מזל תאומים המדבר על תקשורת ובהמשך לשאלתך הוא מדבר על אמצעי תקשורת מאד בסיסי- שיחת טלפון. מדובר על התלבטות מאד גדולה שיש לבחור בעניינכם ואני חוששת כי כרגע לא נראה כי הוא ייצור קשר. אשמח לשמוע את דעתך וגם מעט על הקשר. בי

sunshine101

New member
../images/Emo13.gifהיי blackcat2

תודה על הפירוש , אין לי מושג אם זה נכון או לא היות ואנו לא בקשר כבר תקופה . אני גם לא יודעת אם הוא חושב עלי או לא , זה שאמרת שהוא בהתלבטות אומר שהוא עדיין כן חושב ? ברשותך עשיתי פריסה נוספת (אחרונה) ושאלתי מה x מרגיש כלפי ? שש חרבות ,נער המטבעות ,חמישה מטות ,אביר הגביעים ולסיכום - ארבעה מטות המון המון תודה על העזרה עד כה . מחכה לתשובה , sunshine101

blackcat2

New member
הי ../images/Emo39.gif

הפריסה מחזקת את תחושתי כי הבחור בהתלבטות גדולה בעניינך (5 מטות). יש דברים המעכבים אותו ומקשים עליו לראות את התמונה המלאה (נער המטבעות) והוא בחר בעת זו להתרחק ממך (6 חרבות) על מנת לחשוב על הדברים. בניגוד אליו את נכונה לקדם קשר רומנטי (אביר הגביעים) ואני חושבת שרמת המוכנות השונה בינכם היא זו המקשה על הקשר. עד שהוא לא יהיה מוכן כמוך הוא יתקשה לקדם קשר רומנטי עימך. (שימי לב שהוא מיוצג ע"י נער ואת ע"י אביר מה שמעיד על כך שהוא לא מצוי בנקודה גבוהה כמוך). אני חושבת שהפוטנציאל לחידוש הקשר קיים אולם לא מיד (4 מטות). מה את אומרת?

sunshine101

New member
תודה../images/Emo24.gif

תודה על הפירוש , אני רק יכולה להגיד שהיה לנו קשר נהדר שפתאום נגמר. טוב לדעת שהוא עוד מתלבט ולא ויתר על הקשר לחלוטין. מקווה לטוב.. תודה רבה לך ויום נפלא

למעלה