../images/Emo82.gifשלט מסמל את ההכרזה שלנו לעולם
מאת: א ב י ב ה חיים טובים
השלט לבית מסמל את דיירי הבית, את ה"בקרוב" למה שיש בבית. זוהי הודעה ליקום "אנחנו כאן" - חשיבותו רבה! יש לו הרבה משמעות רבה יותר מאשר רק יופי
חומר: הייתי ממליצה על שלט ממתכת או ריבוע עץ במקום הזכוכית שהיא "נוזלית". לא מפלסטיק, רצוי חומר טיבעי
כיתוב: עם כיתוב ברור של שימכם המלא ושם משפחתכם באדום/בורדו/זהב. שם מלא שלך, קודם משפחה, אח"כ השם הפרטי.
צבע: אפשר גם שלט שבסיסו בצבע אדום עם כיתוב בגוון אחר אפשר גם קצת אדום על מתכת וכו' תמיד כדאי שיהי אדום שבשלט ולא חשבו על איזה דלת או באיזה כיוון. או אדום כולו, או עם אדום
תליה: לתלות כשהמלבן לרוחב, מאוזן.
צורה: רצוי מלבני
שמח, אופטימי, וגם משדר סמכות "אני כאן" כזה...
כל דבר משפיע וגם מושפע בשלט כדאי שיהיה שם מלא וברור בלי תמונות של חרקים/זוחלים/ציפורים וכו'. לא רק משפחת... מסר ברור של יציבות ללא שום סייג או פחד או הסתתרות רצוי שיהיה בו אדום או אדום כולו שלט עם מתכת נחשב למביא שפע וכסף...(תלוי במיקום הדלת) רצוי מלבני או אליפטי, לא עגול אפשר ללכת לאנשים שחורטים על מתכת, גם זו אפשרות לכתוב את שמך המלא, שם בן זוגך ושם משפחתתכם. למשל: ציפי ושלמה כהן
שם מלא סטטיסטית, פריצות מתרחשות אצל אנשים שחושבים שיש מה לקחת מהם... ולא אצל מי שכתב את שמו המלא בשלט. מחשבה לא טובה... פריצה תתרחש לא בגלל שלט...אלא בגלל מהלכים אנרגטיים אחרים. את מכירה את המשפט "פירצה קוראת לגנב"... מי שמתחבא, כותב "משפחת" ובעצם גר לבד... - מזייף. זיוף גורר אחריו כל מיני דברים שאין לנו צורך בהם. יש הרבה דרכים למנוע פריצות ולא רק דרך הפנג שוי... בכל מקרה, ההנחיות לשלט הן כאלה, שם מלא, ברור וללא שמות ילדים בלי ציורי חיות/חרקים/זוחלים מסר ברור של יציבות ללא שום סייג או פחד או הסתתרות רצוי שיהיה בו אדום או אדום כולו שלט עם מתכת נחשב למביא שפע וכסף...(תלוי במיקום הדלת)
למה אדום? אדום הוא צבע שמעורר ומניע אותנו. הוא מביא אנרגיה לכל מי שמשתמש בו. זו הסיבה שכל מוצרי הפאנג שואי הם בשילוב אדום בתוכם וגם הקישוטים הסינים. ההמלצה היא אדום כדי לעודד הרבה אנרגיה לזרום לכיוון הבית שלנו. אדום מושך תשומת לב ואני יכולה להרחיב עוד הרבה יותר...
ולסיכום: עיצוב השלט נותן תנועה וזרימה לבעלי הבית מבחינת הדברים שהם מזמנים לחייהם ובצורה ממוקדת... אם את חושבת שהמצב טוב מבחינתך, אז זה המצב שצריך להיות. נקודת המוצא היא תמיד הרגשתו של בעל הבית שמתגורר בבית. משם מתחיל (וגם נגמר) הפנג שוי.