../images/Emo2.gif

מישהו שמע את הקאבר החדש שאיזה אושרי כהן מפגר עשה ל"מפנה מקום"... אוי ואבוי, חיפשתם את "הוצא מהקשרו", ככה הם הצליחו להוציא לי את כל החשק מהשיר המצוין הזה.

../images/Emo6.gif זה מהשיר שלנו

בדיוק עמדתי להציע בעקבות זה סקר חדש- הקאוור הכי מעפן- מפנה מקום- אושרי כהן ניצוצות- כוכב נולד 2 חלליות- יב"ז רד מעל מסך הטלוויזייה שלי- יב"ז וזה הזמן לתת מקום של כבוד ל... לחץ- היי פייב

../images/Emo6.gif האמת אני אשקול את זה בתור סקר!

אם היית אומר את זה עשר דקות קודם.... בכל מקרה יש סקר חדש ואתה מוזמן להצביע

הצבעתי...

הצבעתי ל"אב שקול אני כבר לא מרגיש, דמעות החורף עליך יגידו קדיש" מתוך "ריבונו של עולם", שזה אחד השירים שאני מאד מזדהה איתם.

אב שקול?

האב שוקל בכובד ראש אם להרגיש או לא. באמת שזה ממש לא מצחיק.... בכל מקרה אומרים כמובן אב שכול

סליחה על הבורות אבל מה זה יב"ז?

זה בטח איזה זמר או להקה שאני לא מכיר את הראשי תיבות שלהם... בכל מקרה תתפלאו אבל לא שמעתי אף אחד מהקאברים האלה ואולי טוב שכך... אגב לא יודע אם שמעתם אבל גם דניאל סולומון עשה קאבר לניצוצות או לפחות הוא שר את זה בהופעות... לא כל כך רע אבל הוא לא משנה יותר מדי וזאת הבעיה... אגב הוא עושה את השיר על אורגן עם עוד כלי נגינה ואולי דווקא דניאל סולומון צריך לעשות לזה גירסא אקוסטית ומרגשת על הפסנטר... פורטיס ושבן עשו את זה בפסטיבל הפסנתר והיה מדהים!

שמעתי את הקאברים ללחץ, חלליות

ומפנה מקום. הראשון בכוונה (זאת באמת גירסא טובה, אני עומד על זה, אולי הלהקה מעפנה אבל זו גירסא טובה), השני בהופעה של יעל בר זוהר (ואולי היה שם גם את רד מעל מסך הטלוויזיה שלי, אבל לא שמתי לב) במבשרת ביום העצמאות בכיתה ג', והשלישי ממש בטעות ביום ראשון.... בהחלט הגירסא של פורטיס+שבן לניצוצות יפה. אבל הכוונה הייתה לא לקחת את כל הקאברים שעשו (ועשו, באמת שעשו מלא) אלא את אלה שנחשבים להכי מעפנים....

למעלה