slallum

New member
../images/Emo2.gif

דיברו על סטארגייט בפורום מד"ב ופנטזיה, ולא האמנתי שיש עוד פורום, וכשהאמנתי אז הייתי בטוח שאפחד לא כותב בו
בכל מקרה, אני עופר, ואין לי כבלים, אז ראיתי רק את העונות שהיו בערוץ 1
אז איפה הסדרה הענקית הזאת משודרת בימים אלו?

Chelnak

New member
ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

התכבד:
גם לי אין כבלים/לווין, ויש כאן עוד כאלה שלא צפו בעונות החדשות (רק לא מזמן השלמתי את השכלתי עם העונה ה-7). לצערנו הרב, הסדרה הענקית הזאת לא משודרת בכלל בארץ בימים אלו... אך אתה מוזמן לבקר באתר סטארגייט ישראל, לחתום על העצומה לערוץ ה-1, ובכלל - להתעדכן בנעשה בעולם הסטארגייט.

slallum

New member
תודה רבה =]

חשבתם פעם על אפשרות להפוך את זה לפורום הרשמי של סטארגייט בישראל? נראה לי שצריך רק לדבר עם ערוץ 1 =] חתמתי על העצומה, מקווה שהיא תצליח

Chelnak

New member
בבקשה!

ובקשר להצעתך - עד כמה שידוע לי, זהו פורום סטארגייט *הפעיל* היחיד בישראל. אני חושבת שלא כדאי בכלל לדבר עם ערוץ 1 בעניין זה, כי *אם* הוא יואיל בטובו להכתיר את הפורום הזה כפורום רשמי, זה יהפוך להיות "פורום מטעם", ונהיה כפופים למרותו של ערוץ 1... לא יקום ולא יהיה! (אחרת, איך נוכל להתלונן עליו כאן כל-כך?)
ובנוגע לעצומה - העצומה בהחלט מוכיחה את עצמה, לדעתי - עם יותר ממאתיים חתימות בעצומה האחרונה, ערוץ 1 השיב תשובה מעודדת הרבה יותר מהקודמות...

slallum

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif

אני אביא לעצומה כמה אנשים שאני מכיר שאוהבים סטארגייט שיחתמו גם =]

nzkiwi

New member
ברוך הבא...

וואו! לא יאמן! יש אנשים שאוהבים את סטארגייט מחוץ לפורום... מקרה נדיר! תכף גם תגיד לי שיש חיים מחוץ לכדור הארץ...

subatoi

New member
שלום!

הסדרה מסודרת רק בערוץ הראשון, אז גם כבלים לא יעזרו לך. כרגע הסדרה לא משודרת שם, הם במו"מ לרכישת עונה 7, 8, וגם סדרת הבת אטלנטיס. ו-לך ותקרא ותביא את החבר'ה לכאן. כל אלה מפורום מד"ב ופנטזיה של תפוז שמדברים על ס"ג, מה הם עושים שם? תהנה, עוד מעט יגיע הכיבוד לאורח

kinspirit

New member
ברוכים המצטרפים ../images/Emo140.gif

מה עוד ניתן להגיד שלא כבר נאמר? אוקיי, אני פשוט אחזור על מה שכבר נאמר - ברוכים הבאים!!! וכן, אנשים אכן כותבים פה בפורום (מדי פעם נופלת עליו תרדמה קטנה, אבל מישהו כבר דואג לנער אותו ולהגיד לו שהגיע הזמן לקום). ואתה מוזמן (ואף נדרש) להביא את כל החברים שלך לכאן כמה שיותר מהר
רק פרט מאוד מאוד, מאוד חשוב - אנחנו שומרים מאוד על אזהרות ספויילרים פה. כל הודעה שמדברת על עונה שלא שודרה בארץ, לא משנה אפילו אם מדובר בפרט הכי קטנטן מהפרק הכי זניח, יש לשים אזהרת ספויילרים (
) ולרשום את מספר העונה והפרק שבהם מדובר (רצוי מאוד!). כידוע, בישראל שודרו נכון להיום ששת העונות הראשונות. ולסיום - ברוכים הבאים

למעלה