SwisaGirl

New member
../images/Emo2.gif

חדשה פה.. קוראים לי כינרת אני בת 13 מת"א אל תתיחסו לכינוי הכל היה תפוס חירבשתי יאללה ביי

ODana

New member
הי, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

מצטרפת לשלקע - ספרי לנו על עצמך... עלינו תוכל לקרוא במאמרים ולראות תמונות בגלריה. עוד לא מכירה אותך וכבר מתה עלייך

SwisaGirl

New member
חח תודה לכולן

וואי אחדות פה יעני רק בנות.. אני אוהבת לשמוע משינה היהודים.. לעשות מדיטצייה בים בגדים הכי כיף שופינג הכל אני שונאת ספורט הייתה לי הפרעת אכילה יש לי גובה.. 1.72 ועוד מגיל 10 עכשיו נעצר בגלל ההפרעה לראות אקזיט ושנות השבעים ה-דבר שוקולד
לצאת בעיר.. לשנקין.. אלנבי!! אני ימנית.. מוצא מרוקאי אני אוהבת לטייל <צפון> אני לא קשורה בטח כבר שמתן לב וואי כמה דבריםן לא קשורים הפלתי עליכן ספרו לי קצת על עצמכן ז'תומרת הרבה יאללה ביי וסליחה על החירבוש

שלקע

New member
וואו.. ממש סיפרת על עצמך מה...

מה ז"א הפרעת אכילה? איזה? היית אנורקסית חס וחסה?

פיה 504

New member
../images/Emo110.gif ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אני מצתרפת לשאר ספרי על עצמך! ועל תתיחסי לענת הפרה (סליחה מכול הלב פרות יקרות!) ועם יש לך מספר טלפון של מדביר פורוצים כדי להדביר אותה אני ישמח לרעיונות בעצם כול חברות הפורום ישמחו לרעיונות

SwisaGirl

New member
זה הולך ככה

האות הראשונה של השם שלך-האות שבה מתחיל הפסוק האות האחרונה- האות שבה נגמר הפסוק למשל לי יש 2 משיר השירים 1 [כ]שושנה בין החוחים כן רעיתי בין הבנו[ת]- כינרת איך קוראים לך?! אני יחפש לך וואי מה השעמום עושה לי..

למעלה