NarihS

New member
וואי איזה באסה!

ידעתי שזה הולך להישתנות גם פה! כי זה כבר התחיל בפורומים אחרים לפני איזה כמה ימים! וואי איזה באסה!

airgirl

New member
למה באסה../images/Emo35.gif

שחור זה צבע יפה..
העיצוב די נחמד.. אהבתי :)

NarihS

New member
מנצלשת! סתכלו! הנה רשימת הזוכים

שהיה בראש 1! וניק שלנו עקף את ג'סטין! איזה כיף! אבל בכל זאת הוא רק מקום 32.. :) ובריטני שלי מקום 15! כל הכבוד! הנה התוצאות 1. רן דנקר 2. נינט טייב 3. לואיסנה לופילטו 4. בנחמין רוחאס 5. בראד פיט 6. אורלנדו בלום 7. שי גבסו 8. אגם רודברג 9. התאומות אולסן 10. עופר שכטר 11.אשטון קוצ'ר! 12. מארק פילי 13. דניאל רדקליף 14. ג'וני דם 15. בריטני ספירס 16. ג'ניפר אניסטון 17. אנג'לינה ג'ולי 18. יהודה לוי 19. דאנקן ג'יימס 20. טום וולינג 21. מלי לוי 22.אליסה מילאנו 23. לי ריאן 24. אלקסיס בלדל 25. בר רפאלי 26. רן בכור 27. רוני דואני 28. דודי בלסר 29. ג'ניפר לופז 30. יעל בר זוהר 31. ג'רמי סמפטר 32. ניק קרטר 33. כריסטינה אגילרה 34. קורטני קוקס וקיירה נייטלי 35. קארין מגריזו 36. פרגי והילארי דאף 37. אבריל לאבין 38. מאט לה-בלאנק 39. לינזי לוהאן 40. ג'סטין טימברלייק 41. ביונסה 42. מירי בוהדנה 43. אמינם 44. אנריקה אגלסיסאס 45. קמרון דיאז ובקי גריפין 46. אנסטסיה ומאיה בוסקילה 47. אפרת בוימולד 48. מורן אטיאס 49. טום קרוז 50. צ'רלי סימפסון

BShenB

New member
חחח נשבעת לכם שזאת כזאת בדיחה

כאילו נינט ורן דנקר מקום 1?????!!!!!
חברה שלי כבר אמרה לי על זה בבוקר (והיא חולה על נינט ורן) וזה כאילו ממש ממש לא מציאותי....
בחרו כאן לפי פופולריות , לפי מי שחם עכשיו....
לא לפי יופי בכלל....
נו באמת רן דנקר יותר יפה מניק? מבראד פיט? מאשטון קוצ'ר? מדניאל רדקליף? משי גבסו? מה- נינט שמה את כריסטינה? את פרגי המהממת!? את בריטני המדהימה? את אנג'לינה ג'ולי? חלאס זה כזה מעצבן...
וחברה שלי כזאת נודניקית...
עושה מנינט ורן הכי מוכשרים והכי מדהימים והכי יפים שעם כל הכבוד הם מזה לא
... אולי יש להם יופי וכישרון אבל בהחלט לא הכי הכי מכולם.....
זאת כזאת בדיחהההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז תרשו לי לצחוק-

Miss Kitty

New member
אנשים תתביישו לכם! ../images/Emo3.gif

אנג'לינה מקום 17 וטום וולינג מקום 20?? בושה וחרפה!
הנוער של היום.. רק כוכבי טלנובלות יש להם בראש

BShenB

New member
חח את רואה?זה בדיוק מה שהתכוונתי../images/Emo9.gif

NarihS

New member
חח נכון! את צודקת!

וגם את שנהב! זה באמת הולך לפי פופלריות ולא לפי יופי! כי אז ממזמן בראדוש היה שם את כולם בכיס הקטן! :)

sivanick

New member
ארממ רן דנקר מקום ראשון?!

הגזימו קצת... בראד פיט היה צריך להיות מקום ראשון קודם כל! נינט אולי מקום חמישי-שישי אבל ממש לא שני...

BShenB

New member
בדיוק! זאת סתם היסחפות של

ילדים שרואים השיר שלנו ומתלהבים...

hadasrulez

New member
ממש אכזבה רצינית.. הכל!

לדעתי מי שהצביע הצביע בגלל שהוא מעריץ.. אבל חפיף :|

NarihS

New member
דרל אגב! אם היינו מצביעים

לינקוש עוד פעמיים אז הוא היה מקום 31! וואי איזה באסה!

h a d a s u s h

New member
חחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נינט טייב ורן דנקר מקום ראשון??? חחחח הצחקתם אותיייי...... ובדוגרי, אנחנו וכולם יודעים את האמת ש
ניק
ובראד פיט
ושאר האנשים ברשימה הרבהההה יותר יפים ושווים מנינט ורן דנקר האלו... ההצבעה הזאת לא שינתה כלום ולא תשנה כלום ותאמינו לי, היא לא הפכה אותם ליותר יפים מניק וכל השאר (חחח אני כל פעם צוחקת כשאני נזכרת בזה שהם מקום ראשון...
) וההצבעה הזאת מוכיחה כמה שאנשים חסרי טעם... נ.ב. נמאס מנינט טייב ורן דנקר!!! love ya!!

למעלה