תראו את הסקר בצד. ובויזון מובילים? בושה וחרפה... קדימה, צריך לשנות את זה!
A AndreaCorr © New member 29/5/04 #1 ../images/Emo2.gif תראו את הסקר בצד. ובויזון מובילים? בושה וחרפה... קדימה, צריך לשנות את זה!
P p i n g o New member 30/5/04 #4 גמאני פעמיים ../images/Emo3.gif בכל מקרה, גם עם בויזון ינצחו (מי אלה באמת?!), הקורס עברו את ווסטלייף ו-U2 בהפרש ניכר, זה גם כן משהו. מקום שני מאוד מכובד לדעתי.
גמאני פעמיים ../images/Emo3.gif בכל מקרה, גם עם בויזון ינצחו (מי אלה באמת?!), הקורס עברו את ווסטלייף ו-U2 בהפרש ניכר, זה גם כן משהו. מקום שני מאוד מכובד לדעתי.
P p i n g o New member 30/5/04 #5 עם=אם ../images/Emo12.gif התעוררתי לפני שתי דקות!!! זה לא הייתי אני!!!!!!
H hangman Jury New member 30/5/04 #6 בויזון? וואיי אני לא ממש זוכר אותם אני זוכר רק את הקליפ שלהם שהם עשו עם מיסטר בין חחח שיר דווקא יפה
א אני אוהב את הקורס New member 30/5/04 #8 איך מצביעים פעמיים? אחרי הפעם הראשונה שהצבעתי זה עבר לגרף התוצאות ולא חזר ממנו..
A AndreaCorr © New member 30/5/04 #9 אתה לא יודע מי אלה בויזון? רונן קיטינג הסולן. הם חידשו את baby can i hold you המקסים של טרייסי צ'אפמן.
אתה לא יודע מי אלה בויזון? רונן קיטינג הסולן. הם חידשו את baby can i hold you המקסים של טרייסי צ'אפמן.
א אני אוהב את הקורס New member 30/5/04 #10 אהההההה!! אלה.. מי אלה בכלל.. סקר מוזר.. במקום הראשון להקה שהתפרקה.. נו שיהיה.!
S snooPPiT New member 30/5/04 #12 ../images/Emo99.gif והיה להם גם משהו כמו nothing matters.. לא זוכרת