את גם אוהבת פוקימון? וואי חולה על בריטני!!! בואי לצ'אט נדבר על שאקירה ועל הדיסק החדש!! מחכה לך..! חחחחחחחחחחחחחחח לא סתם... איפה את בכלל לומדת? את מאוהבת במורה שלך? מורים/מורות לא אמורים/ות להיות מכוערים/ות?
אני לא מאוהבת בה (בעצם זה שנוי במחלוקת), אני פשוט חולה עליה כל כך כל כך, והיא כזאת מאמי, בתאדם נדירה! וכן, מורים הם לא חתיכים ומורות לא כוסיות בד"כ, וגם היא לא, אבל היא אחד האנשים הכי מדהימים שפגשתי. עכשיו הכל ברור?
לונה לא אוהבת לא פוקימון לא בריטני ולא שאקירה.... אני אוהבת את פוקימון מאוד...צופה אדוקה מהעונה הראשונה... ולי היתה מורה אחת כזאת לספרות.. טוב שכל הכיתה שלי (30 בנים) לא הזילו ריר כמו אני לא יודעת מה...
שכנועים ארוך את ההורים שלי.. הצלחתי ואבא שלי לקח אותי לראות טומב ריידר הסרט המדהימוןן אני גקלינה היתה פשוט מדהימה והסרט היה חבל על הזמןןן פתאום באמצע הסרט אבא שלי כזה "וואי היא פשוט יפייפיה.. איזה יפה היא זה לא נורמלי" חחחחח
כל פעם שאני מראה לה את אנג'לינה או שאני רואה טומבריידר או סרט איתה היא אומרת "היא באמת יפה!" או שהיא ראתה של איך עשו את טומבריידר 2 ולא הייתי בבית >היא אשכרה צפתה בזה< היא אמרה שאנג'לינה ממש טובה שהיא עשתה את כל הפעלולים וזה היא ממש התרשמה לטובה
תשמעי, דפוקים דפוקים, אבל יקח עוד הרבה בשביל לשכנע אותי להתאבד. יש לי עוד חותם להשאיר, ואנשים לעצבן.. לא מוותרת על זה כל כך מהר.. קיצר. אל תמותי, חבל. חוצמזה שהבטיחו לי לדפוק את החיים בחזרה, אז אני מחכה.