לונה..

New member
לא!

היא נשואה עם ילדים, השתגעת? חח אוי נסחפתי קשות. אני לא מאוהבת בה, גאדמט! היא סתם בנאדם כזה מדהים שנקשרתי אליו נפשית זהו!

לונה..

New member
לא לא

אני לא מתחלקת באשה שלי
וחלאס, נראה לי שנסיים לטחון ת'נושא, זה המורה שלי לאנגלית, אני מקיאה פה עוד רגע.

Im The Sun

New member
חחח שמח שאנחנו משדרים על אותו גל...

את גם אוהבת פוקימון? וואי חולה על בריטני!!! בואי לצ'אט נדבר על שאקירה ועל הדיסק החדש!! מחכה לך..! חחחחחחחחחחחחחחח לא סתם... איפה את בכלל לומדת? את מאוהבת במורה שלך? מורים/מורות לא אמורים/ות להיות מכוערים/ות?

לונה..

New member
חח לאט לאט, אני אסביר

פוקימון, בריטני, שאקירה
לומדת בבית ספר, כמו כולם.
אני לא מאוהבת בה (בעצם זה שנוי במחלוקת), אני פשוט חולה עליה כל כך כל כך, והיא כזאת מאמי, בתאדם נדירה! וכן, מורים הם לא חתיכים ומורות לא כוסיות בד"כ, וגם היא לא, אבל היא אחד האנשים הכי מדהימים שפגשתי. עכשיו הכל ברור?

Im The Sun

New member
סבבה. ודרך היד...

קראתי בשרשור למטה את הסיפור וכמעת התעלפתי מרוב הסקסיות! כל הכבוד לכן הבנות שכתבו את הסיפור!! כל הסיפור חשבתי על אנג'י כמו שהיא נראית התמונה הזאת---->

dilan angel

New member
חחחחחחחחח גם אני../images/Emo99.gif

תארתי אותה ככה!! בול! עם מבט נבון וסקסי כזה...

shmezz

New member
מה???

לונה לא אוהבת לא פוקימון לא בריטני ולא שאקירה.... אני אוהבת את פוקימון מאוד...צופה אדוקה מהעונה הראשונה... ולי היתה מורה אחת כזאת לספרות.. טוב שכל הכיתה שלי (30 בנים) לא הזילו ריר כמו אני לא יודעת מה...

רק רציתי להודי<../images/Emo70.gif> שלאחר מסע

שכנועים ארוך את ההורים שלי.. הצלחתי ואבא שלי לקח אותי לראות טומב ריידר הסרט המדהימוןן אני גקלינה היתה פשוט מדהימה והסרט היה חבל על הזמןןן פתאום באמצע הסרט אבא שלי כזה "וואי היא פשוט יפייפיה.. איזה יפה היא זה לא נורמלי" חחחחח

¥EleVatioN¥

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

כמו אמא שלי
כל פעם שאני מראה לה את אנג'לינה או שאני רואה טומבריידר או סרט איתה היא אומרת "היא באמת יפה!" או שהיא ראתה של איך עשו את טומבריידר 2 ולא הייתי בבית >היא אשכרה צפתה בזה< היא אמרה שאנג'לינה ממש טובה שהיא עשתה את כל הפעלולים וזה היא ממש התרשמה לטובה

לונה..

New member
חח

ואם אני לא אוהבת, אז? חח לא הבנתי מה את רוצה.
ולגבי המורה שלי, זה ממש לא קטע של להזיל ריר. קיצר זה קצת מורכב, ואין לי כוח, אז יאללה... עפתי.

shmezz

New member
אמממממ.....

לונית....מה את עושה בבית
ו... פשוט מישהי אמרה שאת אוהבת את כל אלה אז עניתי לה...זה הכל... והבנתי לגבי המור...נקשרת אליה.. לא להתעצבן

לונה..

New member
לא התעצבנתי

פשוט לא הבנתי על מה דיברת.. התחלתי באחת עשרה היום. הממ.. החיים האלה דפוקים, וזהו.

לונה..

New member
הממ..

תשמעי, דפוקים דפוקים, אבל יקח עוד הרבה בשביל לשכנע אותי להתאבד. יש לי עוד חותם להשאיר, ואנשים לעצבן.. לא מוותרת על זה כל כך מהר.. קיצר. אל תמותי, חבל. חוצמזה שהבטיחו לי לדפוק את החיים בחזרה, אז אני מחכה.

למעלה