לונה..

New member
../images/Emo2.gif

אז..... באתי בלי תלבושת אחידה, ופשוט זרקו אותי! האו רוּד!

Ma E

New member
חחחח גם אצלינו ככה../images/Emo13.gif בגלל זה באים

עם תילבושת

לונה..

New member
שישרפו אמן!

הם מדכאים לי ת'יצירתיות! ואת חלקיק שמחת החיים ששמרתי במיוחד כדי שאני אוכל להקים את עצמי על הבוקר... ככה, הם הרגו
*****!
%$#^^%$@^%$# אוף, איזה חולצות חננות אלה...

לונה..

New member
זה נראה לי מתאים

אני מעיל בארון תלוי על קולב מתעורר משנתי עם קיצו של הסתיו את גופיה לבנה חדשה במדף שוכבת מקופלת בין כל האחרים יש לי כמה כפתורים אבל אני מוכרח אלייך להיפתח להתחבא לכן נגזר עלי להתחשב באחרים חבל שאי אפשר ללכת ערומים חבל שלכולם יש את אותם בגדים חבל שאי אפשר ללכת ערומים חיים ללא דימיון חיים בתוך ארון יש כמה מכנסיים שקפצו מהחלון היזהר מאוד מהר תמצא את עצמך תלוי על חבל אחרי שטיפת מוח מחזיק אטב בכל הכח להתחבא לכן נגזר... מה שלא נחשוף כולנו באנו מהקוף אני ואת שוכבים על החוף ים כחול צלחת מלאה בננות צהובות היה לי נעים מאוד להכיר בואי נתפשט אין מה להסתיר כמו אדם וחווה כמו ילדים בלי מותגים פשוט עירומים

Ma E

New member
זה בסך הכל חולצה רגילה עם סמל..

אני עד עכשיו עם החולצה.. אין לי בעיה איתה..

מכירה את ענין התלבושת:\

אמנם זה רק סמל אבל זה משגעעעע! וזה חולצות מגעילות והכי גרוע בחורף שקופאים מקור כי צריך לראות את הסמל על החולצה!

לונה..

New member
פחח ממש מצחיק~!

שימשיכו לחשוב שאני לא אבוא עם מלאנתלפים חולצות על החולצה המסכנה שלהם! חה! נראה אותם הורסים לי את החורף! אני מכריזה מלחמה, ברגע זה! אף אחד לא לוקח לי ת'סוודרים!

¥EleVatioN¥

New member
אתם צוחקים עליי..../images/Emo129.gif

חברה שלי באה עם חולצה גזורה >אני גזרתי *גאה בעצמי*< העיפו אותה הבייתה להחליף חולצה....... כאילו פאקקקקק אפשר לחשוב ושלא תבינו החולצה הייתה גזורה אבל היא לא הייתה בטן היא התאימה בול ולא ראו שום בטן ואפילו כתפיים לא היא ישבה כמו שצריך ולא חשפה כלום!

אצלנו גם צריך לקנות מכנסיים חדשים

עכשיו! כי בחולצות הרגילות רואים בטן אז צריך לקנות מכנסים עם גזרה גבוהה! ואסור שיראו כתפיות של חזיה.. רק לא זה

¥EleVatioN¥

New member
זה מטומטם../images/Emo129.gif

גם ככה לא רואים אצלי לא לפחות וגם אצל חברה שלי לא ראוווווווווווווו רק כי הייתה לה חולצה עם צוואר קצת פחות חונק משל החולצות הרגילות שלחו אותה הבייתה אני הייתי בשוק ששמעתי את זה.....

dilan angel

New member
גם אותי כמעט העיפו היום!!!

מזל שהייתה לי חולצה יותר ארוכה בתיק... גם כן המנהלת הדבה הזאת עומדת בשער ומעיפה ילדים!!!היא עוד עשתה לי "תרימי ת'ידיים!" הרמתי-וראו לי 0.00001 מ"מ מהבטן ישר התחילה לצרוח עלי...כלבה.. ומה נראה לכם שלא הורדתי ת'חולצה הארוכה בבצפר?!

וואי איזה דיקטטורה../images/Emo3.gif שתהיו בריאות

אני מחזיקות לכן אצבעות... דונט גיב אפ
גירלז אגיינסט דה סיסטם
אממ איפה אבנר באמת

shmezz

New member
ראסמי דיקטטורה../images/Emo70.gif

חחחחחחחחחח.... אצלנו לא היו תלבושות אחידות.. רק השנה אחרי שעזבתי התחילו עם זה...... ואיפה אבנר... אאאאאאאאאאאאאאאעעעעעעעעעעעבבבבבבבבבבבבבבבבבבנננננננננננננרררררררררר... תחזור

Im The Sun

New member
וואי שיר מסכנה!!

אצלנו בעיקרון יש חוקי התלבשות אבל רק בכיתות הנמוכות (ז-ט) ובחטיבה העליונה אין... אני ב-יא.. זה פשוט נוראי מה שקורה במדינה הזאת! לא מספיק רע לאנשים בביצפר אז גם הורסים להם גם היצירתיות ואינדיבידואליות?! שהתביישו להם!! תועבה!!

¥EleVatioN¥

New member
זה מדכא תלמידים../images/Emo129.gif

זה פוגע בחוש היצירתיות שלהם בדימיון שלהם >אלוהים זה מה שקורה שמסכמית היסטריה<

לונה..

New member
רק רציתי להגיד

ששלושת המשפטים האחרונים שכתבת הם ציטוט מדויק של מה שאמרתי למורה שלי לאנגלית היום
(לפני שהעיפו אותי) |מתגעגע|

למעלה