ועוד... שלא יגידו שאני לא בסדר לגמרי....
D Digi Lista New member 7/1/03 #22 אני אמשיך... כאילו שאתם יכולים לעשות משהו בעניין...לפחות זאת לא מטריה בראש
D Digi Lista New member 7/1/03 #23 רק התחלתי... חבל שטלי(סטאר פאמל)לא כאן היא הייתה עוזרת לי ובענק,בכלל אני מתגעגעת אליה-מישהו יודע מה איתה?...
רק התחלתי... חבל שטלי(סטאר פאמל)לא כאן היא הייתה עוזרת לי ובענק,בכלל אני מתגעגעת אליה-מישהו יודע מה איתה?...
D Digi Lista New member 7/1/03 #24 בדיוק כמו מהפרק,אלא שזה לא מהפרק פוי איזו כותרת מוזרה...אבל זה באמת נראה ומבוסס על הפרק,אבל זה לא.
D Digi Lista New member 7/1/03 #25 בבריכה?... מצאתי מלא דאיקן וטי.קיי גם נדחף,אבל הוא לא קשור כרגע אז חבל סתם לשים תמונות איתו...
D Digi Lista New member 7/1/03 #29 נו אז איך זה לבינתיים?... אני מאיטה את הפורום אבל לא נורא-יומהולדת(ועוד שפישלתי בו)חשוב הרבה יותר
D Digi Lista New member 7/1/03 #30 אה,אה עוד לש שמתי דאי(קן...) הרוח והשמש שאין כרגע כי לילה על פניי ...
D Digi Lista New member 7/1/03 #31 חזרתי לשירים האינפנטיליים.... ולרגע חשבתם שאני אשכח הכול לגמרי?...באמת...
D Digi Lista New member 7/1/03 #32 רציתי לשים תמונה אבל היא גדולה מידי אז תמונה אחרת,על גודל המקום שמאפשר תפוז לקבצים אני לא אחראית...
D Digi Lista New member 7/1/03 #34 תגידו ציייזזזזזזזזזז´ הינה אנשים שלא מחטיפים למי שמנסה לצלם אותם...להיפך,הם דווקא נהנים
D Digi Lista New member 7/1/03 #36 אפילו תחרות כבר אין לי.... אני הכי אוהבת שאנחנו מתחרים בכמות התמונות-גם כי יש לי חשק חזק לנצח וגם כי אני מרוויחה לפעמים תמונות שאין לי עדיין וזה תמיד נפלא
אפילו תחרות כבר אין לי.... אני הכי אוהבת שאנחנו מתחרים בכמות התמונות-גם כי יש לי חשק חזק לנצח וגם כי אני מרוויחה לפעמים תמונות שאין לי עדיין וזה תמיד נפלא
D Digi Lista New member 7/1/03 #39 ואיךשכחתי(בפעם האלף?...) מי שמעוניין להיכנס לייסיקיו שלי שיכתוב stata 1041985 רק תציגו את עצמכם,ונדבר בכיף...
ואיךשכחתי(בפעם האלף?...) מי שמעוניין להיכנס לייסיקיו שלי שיכתוב stata 1041985 רק תציגו את עצמכם,ונדבר בכיף...