וואי לי נראה לי שהסמקתי יותר מידי לאחרונה יערית תגידי יש מצב שאתמול כשהראיתי לך מישהו הציץ?
מ מתולתלת30 New member 28/1/11 #1 ../images/Emo2.gif וואי לי נראה לי שהסמקתי יותר מידי לאחרונה יערית תגידי יש מצב שאתמול כשהראיתי לך מישהו הציץ?
../images/Emo2.gif וואי לי נראה לי שהסמקתי יותר מידי לאחרונה יערית תגידי יש מצב שאתמול כשהראיתי לך מישהו הציץ?
ש שלי תלתלים New member 29/1/11 #5 וואי וואי וואי בדיוק הסבו את תשומת ליבי....תתחדשי מותק, אכן פורום אדום סידרו לנו המנהלים. שמייח. 4 אדומות זה לא הולך ברגל. זה רץ.
וואי וואי וואי בדיוק הסבו את תשומת ליבי....תתחדשי מותק, אכן פורום אדום סידרו לנו המנהלים. שמייח. 4 אדומות זה לא הולך ברגל. זה רץ.
M menny1970 New member 29/1/11 #11 יפה לך באדום........ חבל רק שלפי השמועות השיער שלך אמנם נשאר תלתלים אבל הפך לחציל? יש מצב שההנהלה תהפוך לך את הניק לסגול....... יללה סלקום.......
יפה לך באדום........ חבל רק שלפי השמועות השיער שלך אמנם נשאר תלתלים אבל הפך לחציל? יש מצב שההנהלה תהפוך לך את הניק לסגול....... יללה סלקום.......
ח חיים דנדשים New member 29/1/11 #8 אני בעד סקר ../images/Emo124.gif כמה בעלי/בעלות שיער מתולתל יש בין האדומים/ות והכחולים/ות. לדעתי נגיע למסקנות מרחיקות לכת (או שלא)
אני בעד סקר ../images/Emo124.gif כמה בעלי/בעלות שיער מתולתל יש בין האדומים/ות והכחולים/ות. לדעתי נגיע למסקנות מרחיקות לכת (או שלא)
י יערית New member 29/1/11 #9 מה שאני ראיתי היה הרבה יותר סקסי ונועז כמה כייף להיות אדומה לצידך- למזוג קסטיל?