http://news.walla.co.il/?w=//1177256 מי היה שם?
ז זונע New member 6/10/07 #4 דורין שם אני מקווה שהיא בסדר. ואגב, בלי להיות מניאק והכל... עצוב שהאולם היה מלא מספיק בשביל שיופעל לחץ על הדלתות.
דורין שם אני מקווה שהיא בסדר. ואגב, בלי להיות מניאק והכל... עצוב שהאולם היה מלא מספיק בשביל שיופעל לחץ על הדלתות.
ז זונע New member 7/10/07 #14 לא מה אני פראייר האלבום החדש מסריח מהתחת וסביר להניח שהם יבצעו את רובו, אז על הזין שלי. אבל הרגע חזרתי מהנמל ושמעתי כמה קולות מההופעה הספיק לי
לא מה אני פראייר האלבום החדש מסריח מהתחת וסביר להניח שהם יבצעו את רובו, אז על הזין שלי. אבל הרגע חזרתי מהנמל ושמעתי כמה קולות מההופעה הספיק לי
D dcohn New member 7/10/07 #11 חחח תודה על הדאגה אורי../images/Emo9.gif ואני לא מאלה שהפעילו את הלחץ אבל מסתבר שהדלת ממש חלשה לעומת מאות הפריקים שניסו לעבור אותה
חחח תודה על הדאגה אורי../images/Emo9.gif ואני לא מאלה שהפעילו את הלחץ אבל מסתבר שהדלת ממש חלשה לעומת מאות הפריקים שניסו לעבור אותה
L L i O r K u S h New member 7/10/07 #12 ../images/Emo12.gif../images/Emo189.gif לא היה לי מושג שקרה משו כזה... מזל שלא קרה לך כלום
U Under the GUN New member 6/10/07 #8 ../images/Emo6.gif שלא ילכו להופעות של להקות מעפנות כמו טוקיו הוטל זה לא יקרה אחחח כמה צחקתי עכשיו
D dcohn New member 7/10/07 #10 אני הייתי שם והכל בסדר../images/Emo9.gif בדיוק כשסיימתי לסמס לחן, קיבלתי ת'SMS של אנה, זה היה מצחיק.. היה ממש ממש טוב! :] תודה לכל הדואגים, אני בסדר
אני הייתי שם והכל בסדר../images/Emo9.gif בדיוק כשסיימתי לסמס לחן, קיבלתי ת'SMS של אנה, זה היה מצחיק.. היה ממש ממש טוב! :] תודה לכל הדואגים, אני בסדר