shiratel

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אני לא מי יודע מה חסידה של מזרחית, אהבתי את השיר דווקא - חח שיר
וגם אהבתי איך שמרגול שרה אותו באודישנים ובתוכנית האחרונה בכוכב נולד... ישר חשבתי על שניכם

מיטוזה

New member
יפה מאוד!

למה אתה לומד כ"כ הרבה מקצועות?
מה המקצועות המוגברים שלך?

היי מיטוזה

הבצפר שלי הוא
, ולכן לומדים 5 מקצועות פנימיים בכיתה י' - ביולוגיה, כימיה, פיזיקה, ערבית וגאוגרפיה. חובה לעבור במקצועות האלה כדי לקבל תעודת בגרות(כמו ספורט). בכיתה י"א - בוחרים מקצועות מוגברים, חובה לבחור אצלנו 2 - אני כנראה אבחר במד"ח(פסיכולוגיה+סוציולוגיה), ואני לומד משפטים בימי חמישי באוניברסיטה(מה שיוריד לי המון שעות בשנה הבאה). מקווה שהבנת

shenhav13

New member
איכס

אני בפסיכולוגיה סוציולוגיה ואני מתה לעבור זה חפירות יותר מהיסטוריה

noyy

New member
../images/Emo28.gifאתה לומד משפטים?

איזה בי"ס שווה. אני מוכנה להרוג כדי ללמוד משפטים :|

אצלנו

בכלל לא היו ישיבות ציונים ונגיד בתנ"ך בכלל לא היו לנו מבחנים במחצית הזאת ככה שאין לה על סמך מה לתת לי ציון. אין תעודות

Aline In Chains

New member
אין לנו תעודות:]]]

ולא צריך, פחות סירים יזרקו עליי בבית, לא סתםXD הציונים שלי ממש לא משהו, אז יופי:) שלא יחלקוווווווווווווו!

כשחושבים על זה...

זה כנראה פשוט עוד דבר מאותם הדברים שקרו לנו בשנת השביתות האחרונה, ולנו הם נראים מושלמים ואידיאליים במבט ראשון, אבל בתכלס דופקים אותנו מאוד. היי, אין תעודות... אמאבא לא יכולים לראות כמה הברזות יש לנו השנה והציון הנמוך בהסטוריה\אנגלית\מת' אפילו לא יודפס... אבל במחשבה שניה, ההברזות והציונים הגרועים יגיעו בשלב מסויים להורים או למי שצריך להגיע באיזושהי דרך, כי הרי המערכת יותר חכמה ממי שהיא צריכה להיות יותר חכמה בשביל 'לרמות' את משרד החינוך בדרך כזו או אחרת. ושוב, אנחנו אלו ש[ותסלחו לי על הביטוי, כן?]אוכלים את החרא מהשביתה המפגרת הזו וכמו עוד מליון מבחנים או ימים של לשון והסטוריה שירדו, גם התעודות האלו, שהם בעצם, אחרי הכל ולמרות שאנחנו כ"כ אוהבים להתלונן ולבכות עליהם, סוג של מבוא להתקדמות או הליכה אחורה בכל מה שקשור לביצפר, ציונים ושות'... ככה ש.. יולי תמיר, או כל היוצאים בדבר... שוב, עם כל הרצון שלכם להגן על אילו שהם מגזרים וארגונים, אתם דופקים, עם או בלי כוונה, בעיקר אותנו.

Shir Lebel

New member
אבל למה את חושבת שזה דופק אותנו? הרי בסופו של

דבר כל אחד יודע מה הציונים שלו פחות או יותר, ויודע במה הוא הולך להיכשל ובמה יש לו ציון טוב זה לא שקיבלת 50 במבחן ואז באורח פלא יהיה לך 80 בתעודה אז בשביל מה ההורים צריכים לראות את זה? :\ עדיף ככה :]

זונע

New member
נכון../images/Emo45.gifמילים כדורבנות

לא צריכים תעודה בשביל להגיד לך אם אתה טוב או רע במקצוע. תעודה זה אך ורק כדי להראות להורים, כי את התלמידים זה בטח לא מפתיע.

אבל...

יש המון מרכיבים בציון שאת לא יודעת, ומרכיבים לך בסוף את הציון מגן באותו מקצוע. למשל הערכת מורה או הגעה והשקעה וכל מיני כאלה.. אבל זו לא הנקודה. למה צריך תעודה? לא כי את לא באמת יודעת מה הציון שלך... אבל כשאת מקבלת אותו לפרצוף, זה סוג של התמודדות עם המציאות והבנה לטוב או לרע שזה הציון. זה קצת יותר קשה כשאת לא רואה אותו, וחיה בעולם טוב ואידיאלי שלמרות הנכשל ההוא או הזה בטח קיבלת 100... [בהקצנה, כן?!..]... בקיצור, מה שלא יודעים [או רואים] לא כואב, אבל אולי צריך להכאיב קצת לפעמים...... אה ואצלנו לא נתנו לאף אחד לראות את הציון שהוא היה אמור לקבל בתעודה.. ז"א, אין גישה לציונים האלה בכלל. יום טוב:]

אצלנו לא מחלקים../images/Emo110.gif

וככה אמא לא תראה עד כמה התעודה גרועה ותיתן לי לעשות רישיוןןןןן:]]]

shiratel

New member
בתכל'ס זה לא חשוב

כי את הציונים שלך אתה פחות או יותר יודע, לא משנה בגרוש אם הם כתובים על פיסת נייר (וחתומים על ידי המנהל.... אווווו ביג דיל
) או לא. וגם אם אתה לא ממש יודע - מספיק שאתה יודע שבמקצוע מסוים יש לך סביבות השמונים, (או למשל שבהסטוריה יש לך בסביבות המאה
), או בסביבות ה-60 או נכשל... וכן הלאה. ומי שרוצה שההורים שלו לא ידעו - עושה את זה עם או בלי תעודה. מי שרוצה שכן - יכול להגיד להם בעל פה. ככה שהפיסת נייר הזאת לא מורידה או מוסיפה בגרוש.

חצילע

New member
אני מאוד שמחה בשביל אלה שהציונים שלהם חרא.

אבל בשבילי, שהשנה קרעתי את התחת בשביל להשיג ציונים כאלה זה כל כך מבאס. במיוחד שכיתה ח' ממש לא השקעתי, אז הבטחתי להורים שאני אשתפר, ט' הצלחתי טיפה יותר, והחלטתי בתחילת שנה, שזהו, י' אני אעשה הכל בשביל לקבל תעודה מעולה. באמת שהרגשתי השנה שהיו לי ציונים טובים. זה כל כך מתסכל כשאתה משקיע וקורע את התחת ומת להראות להורים שלך בשביל שהם יהיו גאים. סאקס.

P i x i e s

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif

עד שהשתפרתי ממש במקצועות אז אני לא אזכה לראות את זה? שמעו, אני לא יודעת מה אתכם, לי יש ציונים טובים יחסית (תלוי מתי תופסים אותי) והדבר היחיד שמכניס אותי לפרופורציה לגבי אם אני צריכה להשקיע now and then אלה רק התעודות. חשוב לי לראות את ההישגים ביחד. מה גם שאנחנו מקבלים פלט של כמה המורים העריכו אותנו (הערכת מורה וכאלה) וחשוב לי לראות את העבודה שעשיתי ואיך מעריכים אותי. זה ממש אידיוטי לא לקבל תעודות, זה שפל המדרגה.

למעלה