shiratel

New member
הערכות המורים זה בדרך כלל שטויות

זה משפטים שהם מעתיקים ומדביקים מאיזה מאגר (או אחת מהשנייה
אני יודעת?) "הנך עובדת יפה אבל דרוש שיפור" "אינך משקיעה את המאמץ הראוי" "הנך מתאמצת ומאמצך ניכר" ועוד שטויות כאלה... ויש מורות שבכלל לא כותבות הערכה מילולית...

P i x i e s

New member
זאת לא הכוונה.

אצלנו בפלט רשום ציוני בחנים, מבחנים וכל דבר שהיה במחצית ואז ציון שהמורה נותן כהערכה- משהו כמו 10% מהציון. ואני אוהבת לראות כמה המורים נתנו לי, זה אומר איך הם תופסים אותי.

shiratel

New member
טוב, לנו אין את זה

אבל שוב, תמיד את יכולה ללכת לשאול אותן, אין סיבה שהן לא יגידו לך...

וואי חומד, ../images/Emo163.gif

אני לא יודעת איך זה אצלך, אבל אני אישית מעדיפה שלא לראות מה המורים חושבים עליי :|

shiratel

New member
את באמת צריכה פיסת נייר?

אם תגידי להורים שלך שהשתפרת הם לא יאמינו לך? חוצמזה, את תמיד יכולה לשאול את המחנכת ואת המורות... וגם אם הן בארגון ו"אסור לתת ציונים", תאמיני לי שאם תשאלי אותן בערך כמה הן היו נותנות לך או מינימום לשאול אם השתפרת משנים קודמות הן יענו לך... זה לא כזה נורא, כולה פיסת נייר, העיקר שאת יודעת שהשתפרת, אני בטוחה שההורים יאמינו לך! אה - וכל הכבוד!!!

חצילע

New member
כן, אבל.

כמו שרשמתי לנוי. אני פשוט חושבת שהתעודה היא שיקוף מצב, וזהו. לא יודעת להסביר. לי זה חשוב. זה כיף לראות את זה, להשוות תעודות משנה שעברה. לא יודעת.

noyy

New member
../images/Emo28.gifאני לא חושבת שזה מה שיקח ממך את הגאווה

הרי יש לך את המבחנים עם הציונים שלך, לא? אז אין לך תעודה, לא נורא. את יודעת מה את שווה ומה השגת השנה הזו בכל מקצוע, ואני מניחה שאת גם משתפת את ההורים בזה. התעודה זה רק נייר, לא הכי חשוב למען האמת (אף אחד לא יסתכל לך על התעודות כשתצאי מהתיכון). עזבי את הציונים בתעודה, תתעסקי במקצועות הבגרות ובציונים של הבגרויות החשובות באמת. בקטנה, לא קרה כלום

חצילע

New member
כן, אני מבינה מה שאת אומרת.

אבל התעודה היא כאילו מכלול של דברים, היא כאילו ההוכחה "אוקיי, באמת השתדלתי", זה היה שווה את זה, היא משקפת מה באמת עשיתי השנה. זה ישמע אולי מטומטם, אבל בשבילי לחזור הביתה, להראות לאמא ואבא את התעודה, ולראות את החיוך שלהם - זה שווה הכל.

noyy

New member
../images/Emo28.gifלא נורא, קחי את זה בקטנה

אני בטוחה שההורים שלך גאים בך גם מבלי לראות את התעודה.. אם את ממש רוצה, נראה לי שאת יכולה לבקש מהמחנכת שתדפיס לך גליון ציונים, חלק מהמורים (רובם) כבר הקלידו ציונים למרות האיסור הזה.. דברי איתה, אולי זה יעזור.

gurke

New member
אבל זאת בדיוק הדוגמא לדבר הלא נכון

שבצפר כל הזמן מכניס לנו לראש! את לא אמורה להשתדל בשביל שאמא ואבא שלך יהיו שמחים, או שהמורים יהיו מרוצים, או שיגידו עלייך שאת חכמה. את צריכה להשתדל ולהצליח בשביל עצמך, בשביל ההרגשה הטובה הזאת שאתה אומר, השקעתי! יש לך את זה, וזה כל מה שאת צריכה, באמת. תעודה זה בדיוק ההפך, זה דבר ממש מפגר שגורם לנו לרצות לרצות אנשים אחרים במקום את עצמנו, אמן!

DanieLushka

New member
זה מצויין מבחינתי.

מחצית קודמת הלכה לי מצויין, מאיות, 95, ואיזה 85 בודד ולבד. אבל במחצית הזאת יש לי לפחות 2 נכשלים, וכל הציונים ירדו, אז סבבה לי, אין כאב ראש מההורים. ^^

למעלה