Our SuperNatural Weekend

to the end1

New member
../images/Emo2.gifOur SuperNatural Weekend../images/Emo123.gif

דבר טוב שקרה לכם השבוע:
דבר רע שקרה לכם השבוע:
מי הצחיק אותכם השבוע:
מי עצבן אותכם השבוע
מה קניתם השבוע:
תמונת השבוע שלכם:
ווידיאו השבוע שלכם:
רוצים\ות להוסיף משהו:

mor1450

New member
עונה ../images/Emo80.gif

דבר טוב שקרה לכם השבוע: עברי לידר
דבר רע שקרה לכם השבוע: לא משהו ספציפי, סתם כל מיני דברים שלא היו אמורים לקרות מי הצחיק אותכם השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=pzuifvzO-do מי עצבן אותכם השבוע מי לא? מה קניתם השבוע: כרטיסים להופעה
תמונת השבוע שלכם: ווידיאו השבוע שלכם: http://www.youtube.com/watch?v=2lXh2n0aPyw רוצים\ות להוסיף משהו: נשאר חודש למלווה

mor1450

New member
יש יותר מידי גברים מהממים.. קשה להכיל את כולם

ברשימה אחת

זו הזדמנות לציין

שיוצא באמת לג'וש דומל סרט עם קריסטן בל WHEN IN ROME..מתישהו במרץ..יש זמן אבל סתם שתדעו לצפות לזה.. סורי הייתי חייבת

mor1450

New member
כן שמעתי עליו :)

הוא יוצא למעשה בסוף ינואר, בארץ אני גם חושבת שהוא יגיע בסביבות מרץ נשמע סרט חמוד

to the end1

New member
חחחחח איזה וידיאו הזוי../images/Emo6.gif

ומה היית בהופעה של עברי לידר?!חחח כיף

mor1450

New member
האמת שהייתי במפגש מעריצים

כיף לא פחות
אני כרגע די לחוצה בכסף, אז רשימת ההופעות שלי נאלצת להתארך, אבל ללא ספק ההופעה האקוסטית שלו ראשונה ברשימה אצלי

A m e l y

New member
מסכמת

דבר טוב שקרה לכם השבוע: עונת היורוליג בכדורסל נפתחה,ואני אוכל לראות אותה ב-HD ברגע שאסיים להתחנן להורים שיפתחו לי את הערוץ... מחר לפנות בוקר אני טסה לפולין דבר רע שקרה לכם השבוע: אני חולה...
והקור הפולני לא הולך לעזור לי להחלים מי הצחיק אותכם השבוע: יוטיוב ואנשים מטומטמים שעושים דברים מטומטמים מי עצבן אותכם השבוע : אף אחד מה קניתם השבוע: עשיתי שופינג לפולין,מגפיים סריגים בייסיקים טייצים... תמונת השבוע שלכם: כזה מאמי
ווידיאו השבוע שלכם: פשוט תכתבו "פספוסים" ביוטיוב..זה מסכם הכל... רוצים\\ות להוסיף משהו: שבוע מהנה

mor1450

New member
תהני בפולין :)

זה נורא קשה לכתוב משהו שקשור להנאה בהקשר של המסע לפולין, אבל בסופו של דבר גם נהנים שם קחי איתך שקיות חימום, והרבה

rainbows21

New member
תהני בפולין...

אבל יהיה לך קר שם מאוד!! תהיי אפילו עם כמה מעילים אני נסעתי במרץ 2009 והיה מאוד מאוד קר. היו לי כוויות קור ברגליים ודרך אגב, כשהייתי שם לא עיכלתי את מה שראיתי ובכלל לא בכיתי שם רק כשחזרנו לארץ נפל לי האסימון.. אז אל תחשבי שאם את לא בוכה שם אז משהו לא בסדר איתך כי לוקח זמן עד שאת מעכלת. ואצלנו היו צחוקים בחדרים כל לילה....

adi455

New member
שליי...

דבר טוב שקרה לכם השבוע: ראיתי מישהי שלא ראיתי מלא זמןן והתרגשתי דבר רע שקרה לכם השבוע: בי"ס מי הצחיק אותכם השבוע: לא זוכרת.. מי עצבן אותכם השבוע: אמא שלי.השניה. מה קניתם השבוע: עגילים,2 טבעות וצמיד לרגל.חמודים תמונת השבוע שלכם: --- ווידיאו השבוע שלכם: משו של אויבי הציבור.סרט משעמם. רוצים\\ות להוסיף משהו:

rainbows21

New member
:)

דבר טוב שקרה לכם השבוע: אני מתנדבת במרכז לעיוור ובמסגרת ההתנדבות שלי אני מסייעת לעובדת סוציאלית עיוורת אז בקיצור אחרי שסיימתי להקריא לה איזה מסמך וכשבאתי ללכת הביתה, היא אמרה לי תודה איזה מאה פעם וזה שימח כי אני לא רגילה שמודים לי ככה. דבר רע שקרה לכם השבוע: אתמול נקעתי את הבוהן שלי ולא יכלתי ללכת לידיד שלי שקבעתי איתו... מאוד ביאס אותי :/ מי הצחיק אותכם השבוע: הילד הזה מארה"ב שאמרו שהוא נכנס לצלחת המעופפת הזאת (נו הכלי טיס מההליום) ואז אח"כ אמרו שהוא התחבר בעליית הגג זה הצחיק אותי מאוד... אבל כשאמרו שההורים שלו אחראים לכל זה אז כבר לא הצחיק אותי מי עצבן אותכם השבוע: אף אחד... מה קניתם השבוע: כלום... תמונת השבוע שלכם: ווידיאו השבוע שלכם: צפיתי בכל מיני סרטונים מפולין... זה משעשע לראות ת'שטויות שעשינו רוצים\ות להוסיף משהו: דין כל כך חתיך... מה הייתי עושה לו חח :]

to the end1

New member
היי../images/Emo72.gif

דבר טוב שקרה לכם השבוע: הלכתי לקנות בגדים אם אמא שלי ואחותי זה תמיד דבר טוב...חחחח
דבר רע שקרה לכם השבוע: אני משתגעת בבית...
מי הצחיק אותכם השבוע: רמזור חחח סדרה דפוקה לגמרי
מי עצבן אותכם השבוע: כולם
מה קניתם השבוע: שמלה אדומה בקסטרו(אני לא ממש טיפוס של שמלות או חצאיות...חחח אבל זה לאירוע מסוים אז כן...חחח חפרתי
)
תמונת השבוע שלכם: אין
ווידיאו השבוע שלכם:גם אין
רוצים\\ות להוסיף משהו:לא

למעלה