Jelly Beans

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo60.gif

הייתי היום בחנות אומנות אצלנו (לא בדיוק חנות אומנות... משהו כמו קרביץ) אבל היה מלא מלא פימו! זתומרת, הביאו הכל, חדש! ויש... יש לבן!
ממתי יש פימו?

Jelly Beans

New member
אם כבר, 2 שאלות פימו.. ../images/Emo60.gif

האם אני יכולה לשים משהו בתנור אחרי שכבר שרפתי אותו עם ראשונה, או שזה ישרף? ו..... אם אני מכינה למשל מחזיק מפתחות, ואני לא שמה לכה, כמה זמן זה יחזיק מעמד? (כי זה נראה לי דיי חזק!)

naamaza

New member
אין בעייה לשרוף מספר רב של פעמים

בתנאי שהטמפרטורה נכונה

ƒan†a

New member
אם כבר אז יש לי שאלה על פימו שקוף

איך משתמשים בו? ז'תומרת.. אין אני עושה שהחרוזים יהיו שקופים אם הפימו הוא בעצם בצבע חלבי כזה... אני אמורה לעשות כדור בצבע כחול למשל ומסביב לו שכבה דקיקה של פימו שקוף? I need HELP
תודה מראש....

naamaza

New member
פימו שקוף

הוא לא באמת שקוף, הוא רק חלבי כזה, יש אוץו בכל מיני תבעים אך אני ממליצה לקנות רק את הלבן (מס' 14) ו"צבוע" אותו עם צביטה של כל צבע שרוצים. פימו שקוף טוב במיוחד לבתי נר

ואם כבר, אז יש לי שאלות על לכה:

מישהי/ו יודע/ת אם פימו אפוי הוא חומר סופג? כלומר - האם פימו שלא נמרח בלכה עלול לספוג כתמים באופן בלתי הפיך? יש לי חרוזים עדינים שאני לא רוצה למרוח בלכה מבריקה, כי זה הופך אותם לצעקניים מדי. יש כזה דבר לכה מט לפימו?

אכן, זו שאלה שמעולם לא עלתה....

בפורום הזה. אולי תיקחי חרוז אחד ותעשי ניסיון?? אשמח לדעת את תוצאותיו. לצערי אינני יכולה לנסות בעצמי היות וכמעט כל הבית ארוז כבר לקראת המעבר לדירה החדשה. חרוזי הפימו שלי נמצאים עמוק עמוק שם בתוך הקרטונים.

naamaza

New member
תשובות לרקוט

פימו הוא חומר פלסטי לאחר האפייה והוא כעקרון אינו סופג כתמים. גם אם הוא מתלכלך אין בעיה לרחוץ אותו עם מים וסבון בקשר ללכה מאט- יש כזה דבר. הלקה של פימו מגיע במאט ובמבריק

Jelly Beans

New member
ואם כבר... עוד שאלה ../images/Emo60.gif

יש לי צמיד מפימו שאני כל הזמן שוכחת להוריד שאני נכנסת למקלחת. יקרה לו משהו אחרי כמה חשיפות למים? או שזה עמיד? (ואין עליהם לכה). תודה

forestdevil

New member
לפי דעתי לחרוזים שעשויים כולם מפימו

לא ייקרה כלום ממגע עם מים, אבל אם הם בנויים על חרוזי עץ כציפוי זו יכולה להיות בעייה, כי העץ ממשיך להשתנות...

לי יצא בקיץ להכנס עם צמידי פימו

לים ולבריכה... חלק מהם עם לכה וחלק בלי. בינתיים לא נרשמו שינויים בחומר. מה שיותר מדאיג אותי זה כתמים שמנוניים למיניהם.

אני הייתי היום ברבמ"ד שבק. מוצקין

וגם שם מלאי הפילו לא קטן רק מה, המחיר 8 ש"ח לחב', כאשר בחנות "הובי גרף" בק. ביאליק קניתי ב- 6.5 ש"ח (אך לצערי מלאי הצבעים שם קטן מאוד)

למעלה