../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif
רונית ובעלה בשמיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם, איזה כייף לראותם רגועים ומאושרים. חזרנו מד"ר ארליך עם כל הסיכומים של כל הבדיקות של השבועות האחרונים אז ככה, החלבון מעולה! האולטרסאונדים מעולים!! קיבלתי אישור לפרסם את משקלו של העוברון 420 ג"ר לפי חישוב שהוא עשה באולטרסאונד. השליה עלתה למעלה יופייייי, אז מותר ללכת לבריכה סוף סוף ואפילו ממולץ פעילות גופנית הרופא אמר, וסקס מותררררר ישששששש באופן חופשי לחלוטין..ההונגרי שלי מחוייך יופי
בקיצור טפו טפו
הכל דופק כמו שצריך... אז חשבתי לעצמי בדרך, שאמצע או סוף מרץ מגיע לי ולבעלי לצאת לאיזה נופש כזה של סוף שבוע משהו רומנטי רק אני והוא לבד לאור נרות ..
בקיצור בנות אני שמחהההההההה עד השמים ולמטה. שימשיך כך, אמן ואמן! אוהבת אתכן בנותתתתתתתתת
יש אלוהיםםםםםםםםםם...(סליחה שאני כזו צעקנית היום, אבל יש לי מצב רוח מרומם) יאללה זזה לנוח ולאכול משהו..רק נכנסתי לפני חצי שעה מהרופא.. לילה קסם בנות
רונית ובעלה בשמיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם, איזה כייף לראותם רגועים ומאושרים. חזרנו מד"ר ארליך עם כל הסיכומים של כל הבדיקות של השבועות האחרונים אז ככה, החלבון מעולה! האולטרסאונדים מעולים!! קיבלתי אישור לפרסם את משקלו של העוברון 420 ג"ר לפי חישוב שהוא עשה באולטרסאונד. השליה עלתה למעלה יופייייי, אז מותר ללכת לבריכה סוף סוף ואפילו ממולץ פעילות גופנית הרופא אמר, וסקס מותררררר ישששששש באופן חופשי לחלוטין..ההונגרי שלי מחוייך יופי