../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

רונית ובעלה בשמיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם, איזה כייף לראותם רגועים ומאושרים. חזרנו מד"ר ארליך עם כל הסיכומים של כל הבדיקות של השבועות האחרונים אז ככה, החלבון מעולה! האולטרסאונדים מעולים!! קיבלתי אישור לפרסם את משקלו של העוברון 420 ג"ר לפי חישוב שהוא עשה באולטרסאונד. השליה עלתה למעלה יופייייי, אז מותר ללכת לבריכה סוף סוף ואפילו ממולץ פעילות גופנית הרופא אמר, וסקס מותררררר ישששששש באופן חופשי לחלוטין..ההונגרי שלי מחוייך יופי
בקיצור טפו טפו
הכל דופק כמו שצריך... אז חשבתי לעצמי בדרך, שאמצע או סוף מרץ מגיע לי ולבעלי לצאת לאיזה נופש כזה של סוף שבוע משהו רומנטי רק אני והוא לבד לאור נרות ..
בקיצור בנות אני שמחהההההההה עד השמים ולמטה. שימשיך כך, אמן ואמן! אוהבת אתכן בנותתתתתתתתת
יש אלוהיםםםםםםםםםם...(סליחה שאני כזו צעקנית היום, אבל יש לי מצב רוח מרומם) יאללה זזה לנוח ולאכול משהו..רק נכנסתי לפני חצי שעה מהרופא.. לילה קסם בנות

|כול הכבוד לך ליידי בל ועכשיו../images/Emo59.gif

תשלימי את החסר רק תדווחי למכבאי האש על הרבה עשן ושלא יבהלו

ליידי../images/Emo24.gif

איזה יופי. השילייה עולה
סקס מותר
העובר שוקל טוב
ההורים מאושרים
את מאושרת
שימשיך רק כך,טוב טוב טוב עד הלידה בזמן

מירבי*

New member
ליידי בל...איזו הודעה נהדרת..

אני מבקשת שתהיה לפחות הודעה אחת כזאת שמחה ביום. כל הכבוד על הבשורות הטובות..וקדימה..לכי לעשות חיים מגיע לך.

תודה בנות יקרות שליייייייי../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

היום קמתי כל כך אנרגטית, אמנם קורל הקטנה שלי שוב חולה עם חום ואליה הצטרף בעלי הנחמד עם חום, אבל הבית חם ונעים, ולא שלחתי את הילדים למסגרות היום, העדפתי שישארו בבית החמים.. ובשלתי כל כך הרבה.. מרק בטטות מג'דרה מרק ירקות עם קנידלך ואיטריות קציצות ותפח"א ספגטי ברוטב ואפילו אפיתי עוגת שוקולד הילדים חגגו במטבח על האוכל היום..החורף אין כמו החורף

ליידי בל../images/Emo140.gif

אני שמחה בשבילך שטוב לך,שאת אנרגטית היום שלחתי את מאי לגן,חזרתי מהגן כולי רטובה
. מחר מאי תהיה בבית
כל הכבוד איזה בשלנית שאת. אני הכנתי צהריים כרגיל,הצופר של היום היה מרק ירקות בלבד

mondani5

New member
ליידי בל!!!../images/Emo24.gif

כיף לקרא !!!! משקל יפה מאד!!! שמרי על עצמך ועל הגיבור הקטן שברחמך!!!! בידידות אירית!!

למעלה