../images/Emo2.gif../images/Emo53.gif

מישהי יכולה לעזור לי ולהגיד איפה אפשר להשיג עיפרון B לא רעיל לציור על עוגות? ניסיתי באופיס דיפו כי אמרו לי שאין בעיה להשיג ואין להם, יש להם רק רגילים. (ז.א לא כתוב עליהם - לא רעיל) אז אם לא שם , איפא??? אני צריכה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo7.gif../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif

כבר נידחקתי לעמוד הבא ואף אחד לא ענה לי בבקשההההה אני מאוד זקוקה לתשובה... ואין לי ספק שזו לא שאלה קשה............

shtuzit

New member
בחנויות לכלי כתיבה ו/או תחביבים

בקרביץ בטוח יש

רוני, על העפרונות עצמם לא כתוב

שהם אינם רעילים, זה כתוב על האריזה של כל העפרונות שמגיעים יחד, רוב העפרונות היום בטח אלו שמיוצרים בארץ אינם רעילים!

ניסף

New member
אני חיפשתי אצלינו (ארהב) עפרון B6

יש כזה עפרון בחנויות של אביזרים לציור אבל המוכר לאידע עם זה מכיל עופרת - אז לא קניתי
אני אבקש מאמא שלי שתשלח. של איזה חברה אתן ממליצות?

הי../images/Emo140.gif

כבר כמעט התיאשתי... תודה על התגובה. באופיס דיפו גם על החבילות תוצרת הארץ לא כתוב לא רעיל! אז איך אני אמורה לדעת? תודה ולהתראות נעה

ניסף

New member
תבררי עם זה מכיל עופרת, הבנתי

מהבנות כאן שאם זה ללא עופרת אז זה לא רעיל.

דלית 3

New member
היום עושים את רוב העפרונות מגרפיט

במקום עופרת. כך נאמר לי בחנות כלי כתיבה ואמנות ואני מניחה שעדיף לקנות עיפרון מחברה ידועה. גם לי זה הציק ואח"כ חשבתי לעצמי שמדובר בכמות מיזערית ומימלא ילד ששם בפה עיפרון "אוכל" מזה יותר.

לא להתייאש ../images/Emo8.gif, אין לי מושג למה

על האריזות לא היה רשום בדרך כלל רשום, אבל כמו שענו לך אם זה לא מכיל עופרת אלא גרפית זה מצויין, ממליצה על העפרונות של חברת LYRA אבל גם אחרים יהיו טובים. ואם את מהסביבה שלי ולא הסתדרת מוזמנת לקפוץ ולהשאיל עיפרון.

למעלה