Rוית

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo53.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שלום לכולם... יש לי רשימת שירים שאני שנים כבר מחפשת, אם תוכלו לעזור לי ולו בשיר אחד-אני אשמח מאוד
... ובבקשה תשימו פה לינקים לאתרים שבהם אפשר להוריד ואל תפנו אותי לתוכנות שיתוף כמו קאזאה, מורפיוס ושות´ כי עקב ה"קיר-אש" שלי, אני לא יכולה להשתמש בתוכנות האלו... הנה השירים: Omar - golden brown The Simpsons Techno Remix REM-lions sleep tonight (יש גרסה מיוחדת ויפה שהם עשו לשיר אז כן, קראתם נכון- REM) Alanis Morissette - Your House אבל גירסה עם מוזיקה Cher - To me He`s Got the Whole World in His Hand (אין לי שמץ מי המבצע) ואחרון אך מאוד לא חביב, את השיר הבא אני מחפשת ש-נ-י-ם ואני פשוט לא מוצאת אותו!!! robin s-midnight ואל תפנו אותי לאודיאוגלקסי כי כדי להוריד משם שירים צריך להוריד איזה תוכנה ברוב המקרים ואני ממש לא רוצה לעשות את זה.... אני יודעת שבטח בקשתי הרבה, אבל שוב, אם אני רק ימצא שיר אחד עקב שתעזרו לי זה יהיה מצויין (עוד שיר שימחק מהרשימה...
) תודה מראש, רוית

את יכולה לסדר את התוכנות השיתופיות,

שיעבדו בתיאום עם הקיר-אש (firewall) בכך שאת משאירה לתוכנה פורט פתוח שדרכו היא עובדת, יש אפשרות לסדר את זה עם התקנת התוכנה, זה די דומה לאיסיקיו...

איזו קריאה לעזרה! ../images/Emo68.gif

אני ממש לא מבינה מה הבעיה...
למה לפנות לתוכנות השיתופיות? למה לא לקנות את הדיסקים? באמת. זה באיכות יותר טובה, זה אמיתי-מקורי, זה לא יעשה לך בעיות, לא יתפוס לך את המקום במחשב. וזה אפילו חוקי!!!
נלחמת בהעתקות, צריבות ובהורדת שירים מהאינטרנט

inigo

New member
המממ...

א. לי יש הרבה מקום במחשב (במחיר של 4 דיסקים קניתי דיסק קשיח שיספיק לי לאכסן בערך 900-1000 דיסקים באיכות שהיא טובה מספיק לטעמי. ב.בעיות ? אין לי שום בעיה עם אף אחד מ2000 השירים שיש לי במחשב - כולם מתנהגים די יפה, מנגנים כשאומרים להם ו...אין לי תלונות. ג. חוקי ? מה עם מוסרי ? מוסר זה גם ערך חשוב מאוד, שעליו לטעמי חברות התקליטים לא שמעו. לא מוסרי לדרוש בין 70 - 90 ש"ח על דיסק. (אשנים היום בארץ, נלחמים שבועות להעלאת שכר כשמה שהם מקבלים בסוף זה תוספת של 50 ש"ח לחודש...) איניגו.

parpar25

New member
חוקי אבל יקר...

לכי תלחמי בתחנות רוח...יותר קל ויהיה לנו פחות רועש פה בפורום.. ואגב, אני בטוחה שאת עושה הרבה דברים לא חוקיים ביום יום שלך...אז אם את רוצה להטיף מוסר..לא פה, תחפשי באינדקס אולי תמצאי את הפורום המתאים.. אם את רוצה לשאול שאלה בנושא זיהוי שירים, את מוזמנת..אחרת...שקט.

shoosha1

New member
לי יש את השיר של REM...

ניסית לעשות חיפוש בקאזה?? שושה

Rוית

New member
אז ככה:

אני לא אקנה דיסקים שלמים בשביל שיר אחד כי עד כמה שגם אני נגד צרובים אני לא אשלם 70-80 שקל לדיסק בשביל שיר אחד שאני אוהבת או רוצה... דבר שני לשושה-כמו שאמרתי אני לא יכולה להשתמש בקאזאה... ולמי שאמר שאני כן יכולה רק אני צריכה לסדר משהו-איך אני עושה את זה
אתה בבקשה יכול להסביר???

אני יכול(ה!) להסביר, כמה שאני יודעת

בואי ונניח שהורדת את הקאזאה (זו התוכנה בה אני משתמשת, אז יהיה לי קל להסביר לך איתה...) הורדת את התוכנה הכל מתקתק טוף, במהלך ההרשמה (הקצרה, חייבים להודות) אחרי שבחרת Nick-name וגם סידרת את כתובת המייל, נכנסת לתוכנה, יש לך שם tools שם את הולכת ל-options ובוחרת את הסימן של הfire-wall ושם, זה כבר תלוי במחשב שלך, מבקשים ממך להזין את הפורט (שהוא אותו חלון בקיר-האש הענק, דרכו ייכנס השיר\קובץ\תמונה\הבנת את הכוונה(?) שאת מורידה...) ומסדרת את זה, לא כלכך קשה, אפילו פשוט, מה גם שיש לך help (שכרגע לא עובד, הם בונים את העמוד מחדש, או משהו...) כאן(אפילו קצת לפני...) מסתיים הידע שלי מקווה שתרמתי במשהו חג שמייח, ושקט!

אני יכול(ה!) להסביר, כמה שאני יודעת

בואי ונניח שהורדת את הקאזאה (זו התוכנה בה אני משתמשת, אז יהיה לי קל להסביר לך איתה...) הורדת את התוכנה הכל מתקתק טוף, במהלך ההרשמה (הקצרה, חייבים להודות) אחרי שבחרת Nick-name וגם סידרת את כתובת המייל, נכנסת לתוכנה, יש לך שם tools שם את הולכת ל-options ובוחרת את הסימן של הfire-wall ושם, זה כבר תלוי במחשב שלך, מבקשים ממך להזין את הפורט (שהוא אותו חלון בקיר-האש הענק, דרכו ייכנס השיר\קובץ\תמונה\הבנת את הכוונה(?) שאת מורידה...) ומסדרת את זה, לא כלכך קשה, אפילו פשוט, מה גם שיש לך help (שכרגע לא עובד, הם בונים את העמוד מחדש, או משהו...) כאן(אפילו קצת לפני...) מסתיים הידע שלי מקווה שתרמתי במשהו חג שמייח, ושקט!

למעלה