o0Invisible0o

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo32.gif

הפורום הייתה יותר פעיל אתמול ב2 בלילה מאשר כל היום היום..
נו אז תשרשרו דברים לא קשורים!>< כרמל חוזרת היום/חזרה!
אה, כן היום אלאניס נלחמה בערסים
אבל היא הפסידה כמובן..
כי אמממ..היא התנגנה לה מהמערכת החביבה בחדרי[
] והערסים שמו את הטראנסים שלהם/מזרחית [זה היה משולב
] מהמכונית עם הרמקולים מהטורפים שיש להם שם.. אה, כן גם לא רציתי שיהרגו אותי או משו אז לא הגברתי יותר מדי..><
אממ..כן לגור ברחוב שלי זה פשוט מרתק
מצד אחד מוזיקה מזרחית מצד שני שכנים עושים על האש בשבועות..o0 אה, כן ומה הקטע עם המכונית? כל היום הם בחוץ מטפלים במכוניות שלהם ושומעים מוזיקה בקולי קולות..לא יודעת אצלנו כשמגיעים הביתה מחנים את המכונית..ומניחים לה לנפשה..כשרוצים לנסוע שוב נכנסים למכונית..לא מבלים את כל היום בחוץ עם המכוניץ..
לאמשנה
[חהחה..אני רואה פרצוף של מישהו מאדים מכעס
|לאקשורהבעליל|]

Girl From Mars

New member
כן כן, חזרתי...

רק שיש לי ביום רביעי מתכונת בהיסטוריה ואין לי הרבה זמן להשלים את כל מה שהלך פה (ואני רואה שהלך פה הרבה
) אז יקח עוד קצת זמן עד שאני אכתוב כרגיל נמ.XD

sweetest pain

New member
נמממ ברוכה השבה..

מאיפה שבת??? "שאבתם מים בששון" תמיד המילה הזו מזכירה לי את השיר השמייח הזה!!!

Girl From Mars

New member
שלוםשלום../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

אממ. ממקום שנקרא מתת. זה בגליל העליון, ממש ליד הגבול בין שיראל לבין לבנון.XD חחחחחחXD

sweetest pain

New member
לא ממש...

את יודעת, היסטוריה וביולוגיה על הראש... זה לא ממש משעמם... אבל כולם פה כל כך נחמדים אז אני מנסה לשחק אותה נחמדה

sweetest pain

New member
גם לי...

ולנסות להראות נחמדה פה זה אחלה תירוץ למה לא להתחיל ללמוד

talia1 222

New member
מה? היסטוריה זה כזה כיף../images/Emo3.gif

אני מתה להתחיל ללמוד אבל בינתיים אני חייבת ללמוד ללשון

Girl From Mars

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

WTF היסטוריה זה כיף?
ללמוד 100 עמודים לפחות למחר זה כיף?!
הסיכומים הם בין הדברים הכי משעממים שקראתי משהו כיף!
איכס.

Girl From Mars

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo122.gif

מה? איך? מי? למה? מו? היסטוריה זה המקצוע הכי נורא שקיים אחרי ספרות!
יותר מדי ועדות וועידות!
בהתחלה ארה"ב שלחה את האריסון הזה לארץ ולמחנות העקורים כדי שימליץ לה מה לעשות, ואז הוא המליץ להעלות את כל העקורים לישראל ובינתיים להוציא אותם ממחנות הריכוז הישנים ולשפר להם את התנאים או משהו כזה, ואז בריטניה לא היתה מרוצה מההמלצות, אז היא פתחה עם ארה"ב ועדה חדשה שקראו לה הועדה האנגלו-אמריקאית (אני כל הזמן רוצה לכתוב "אנגלו-סקסית" ולא אמריקאית.
), היא המליצה פחות או יותר אותו הדבר, בירטניה עדיין לא היתה מרוצה מההמלצות, ואז היא פתחה ועדה חדשה - מוריסון-גריידי אואיכשלאקוראיםלה, והם המליצו לחלק את הארץ ולהשאיר את המנדט בארץ ובלה בלה בלה, ואז היהודים לא היו מרוצים והבריטים כן היו מרוצים, וטרומן (נשיא ארה"ב) חשב הרבה זמן - המלצות של איזו ועדה לקחת (הרי היו הרבה ועדות.
), ובסוף אחרי הרבה זמן הוא החליט שהוא לוקח את המלצות הועדה האנגלו-אמריקאית, ואז הבריטים לא היו מרוצים והם פנו לאו"ם לעזרה כי נמאס להם (
תרגום שלי
), ואז באו"ם הקימו עוד ועדה!
עוד ועדה קיבינימט!
הוועדה הורכבה מ-11 חברי מדינות שונות שהן לא מעצמות, ושוב הן עברו על כל הסיפור ובקרו במחנות העקורים ובא"י, ואז היו להן שתי המלצות - אחת שהרוב המליצו והשניה שהמיעוט המליץ עליה, ואז היו צריכים רוב של שני שליש באו"ם כדי שההצעה תאושר ואז הגענו ל-29 בנובמבר ובאמת היה רוב של שני שליש פוף יש מלחמת העצמאות.
(אני לא מאמינה שאני זוכרת את זה, בטוח פספסתי איזו ועדה או שתיים באמצע, כי יש הרבה וצריך לזכור את הכל.
וכל הכבוד למי שהגיע לפה בכלל אני פשוט מעוצבנת על היסטוריה אז אני מוציאה את זה פה.
)

למעלה