hadar146

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

האם ניתן לטפל בשינויי מצב רוח. אבל לא טיפול פסיכולוגי מייגע של שיחות נפש,אלא יותר בכיוון של טיפות הרגעה?חוץ מ"רמדי רסקיו"?

הי הדר ../images/Emo13.gif

יש הרבה שיטות טיפול שיכולות לעזור למצב רוח. אני לא מתמצאת בשיטות שעובודת עם טיפות הרגעה, אבל מכירה שיטות לעבודה דרך הגוף או הנפש.

רסקיו רמדי

זו תמצית שהיעוד שלה הוא למצבי כאן ועכשיו חרדה סטרס ויש לה עוד שימושים נפלאים כאלו ואחרים, אם רוצים טיפול ממושך ותהליך יש לפנות למטפל כדי שירכיב תמציות טיפוליות לפי אבחון. שינויי מצב רוח הם לא דבר רע לכל אחד יש ימים שבהם מצב הרוח שלו משתנה ולפעמים אפילו כמה פעמים. אם זה נובע מכל מיני לחצים\בעיות\תקופה קצת מטרידה בחיים אז אפשר לטפל בכך כל מיני שיטות מעיסוי דרך הילינג ועד ליוגה ומדיטציות.

hadar146

New member
תשובה

אני יודעת בדיוק מה זה "רסקיו",זה לא מה שביקשתי לדבר עליו. הילינג לא מדבר אליי,אלא אולי יוגה-רק בשיטה מסוימת.דמיון מודרך טוב.שיאצו טוב,דיקור סיני טוב.

hadar146

New member
../images/Emo150.gif../images/Emo5.gif../images/Emo196.gif

כן,ניסיתי את שלושתם.אבל פחות אהבתי את דמיון מודרך,כי נורא תלוי מי המנחה ואיך הוא מעביר את הטיפול הזה.כי יש מטפלים שלא התחברתי לשיטה שלהם או למנחה.

Balancedflow

New member
אולי הפתרון הוא...

לעבור תהליך עם שילוב של פרחי באך, דמיון מודרך ועוד טכניקת מגע... כך בעצם בכל טיפול אפשר יהיה לעשות חיבור אופטימלי של הגוף והנפש ולעזור לך לאזן את מצבי הרוח...

hadar146

New member
../images/Emo187.gif

זה עולה המון כסף,כל הטיפולים האלה. ברור שלייעץ מה לעשות זה קל וזול,אבל ליישם את העצה הרבה יותר קשה ויקר.

Balancedflow

New member
נכון,

טיפולים עולים כסף, אבל - א. טווחי המחירים משתנים, לא כל מטפל גובה מאות שקלים, ולא אצל כל מטפל צריך לעבור שנים של טיפול עד שמגיעים לתוצאות הרצויות. ב. כדי להצליח להתאזן, וכדי לשפר את הדברים שאת מרגישה שמפריעים לך, כמו לגבי כל דבר אחר בחיים, צריך לעשות עבודה, את בהחלט יכולה לעשות את העבודה בעצמך, עם תמיכה של תמציות בלבד, יש היום הרבה ספרי מודעות עצמית והרבה מדיטציות זמינות כדי לאפשר לך לעשות את הדרך בעצמך. אבל העבודה חייבת להעשות. כמטפלת בפרחי באך, אני יכולה להגיד לך שהתמציות עוזרות מאוד, אבל הן לא עושות את כל התהליך בשבילך, ואני חושבת שהיות שהבעיה שאת מתמודדת איתה היא מצבי רוח משתנים, כן היה כדאי שתמצאי לך מטפל שיוכל להיות שם בשבילך, לפחות בחלק מהתהליך, כדי לתמוך ולהראות לך את הנקודות החלשות, שעליהן צריך לעבוד, לעזור לך לא ליפול למקומות הקשים פעם אחר פעם, וגם - לשנות ולחזק את התמציות במידת הצורך. בסופו של דבר כשמחליטים ללכת לטיפול ההחלטה צריכה להיות - מה המחיר שאת משלמת ביום יום בהתמודדות שלך עם הבעיה לעומת המחיר שתצטרכי לשלם בטיפול. זה אכן לא קל, אבל ברוב המקרים - זה משתלם ובגדול. בהצלחה בכל אשר תחליטי.

הי הדר,

אני אשמח לעזור לך על גבי הפורום, אך לא הבנתי איזו עזרה את רוצה
אם תמקדי את בקשת העזרה, אוכל לעזור.

hadar146

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo29.gif../images/Emo60.gif

יש לי הרבה בעיות:הפרעת אכילה,בטחון עצמי נמוך,עבודה לא משביעה רצון,עודף משקל,בעיות בריאות עקב הקאות,תקיעות בחיי:לא מצליחה להתקדם.זה פחות או יותר. במה תוכלי לעזור לי?

הי ../images/Emo13.gif

בדברים שכתבת אפשר לקבל עזרה בפגישות/סדנאות/קורסים. יש המון כאלו כיום. הבנתי שאת רוצה עזרה על גבי הפורום. יכול להיות שלא הבנתי אותך נכון. ישלך שאלה כלשהי?

למעלה