Lance_Armstrong

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif

דחוף!!! מחפש רץ לטרי´ אילת! דחוף מכיוון שאני לא רוצה לדחות דברים לזמן האחרון. בבקשה מי שיכול לבוא ליצור איתי קשר בכל דרך אפשרית!!! פלאפון - 053-671347 אי מייל - [email protected] אי סי קיו - 137215441 יש עוד אפשרויות??? בכל אופן, ביום חמישי (יום לפני התחרות) אני, אבא שלי והרץ ניסע לבית מלון באילת ונעשה גם הכרת מסלול והכל צריך להיות סבבה... אז כל מי שרוצה נא ליצור קשר... פליייייייייייייייייז... ני אתן שקל :) מי שמופתע מזה שאני רושם אבא אז רק שתדעו שאבא שלי תותח והוא שוחה כבר 40 שנה! כל יופ הוא שוחה!!! אז נא לא לזלזל...
אז יאללה, דחוף! לרשום לי / להתקשר אליי! יאללה... נ.ב לא לשכוח!, צריך אישור רפואי!

berale

New member
הייתי בא בכיף...

אבל אני יותר מדי עסוק... בכל אופן שמחתי להכיר אותך היום סוף סוף... אני הבנאדם עם המשקפי שמש ממשגב. תגיד, יכול להיות שראתי את האוטו שלכם ביציאה מהרצליה לאיילון???? בכל אופן בהצלחה!

Lance_Armstrong

New member
אני הבנאדם עם משקפי השמש...

ילד, אתה יודע כמה רוכבים עם משקפי שמש יש?!
חחח... איך אתה יודע שזה הייתי אני? איפה ראית אותי? אם תאמר לי בדיוק איפה ולא יציאה מהרצליה אילון אלא ליד איזו חנות :) או קניון :) או בלה בלה בלה :) מחכה לתשובה, איתי.

berale

New member
סליחה...

קודם כל אני לא רוכב... לא מאז שביכרתי את יוסי אבני (ז"ל) בביה"ח... שנית נפגשנו היום במרוץ במשגב, הייתי עם תלבושת איילות, עשיתי 1:02 ש´ וגם זה בגלל שנתפסה לי הסרעפת כנראה... שלישית, אני תמיד לובש משקפי שמש כי הם המשקפיים האופטיות שלי... בכל מקרה שיהיה בהצלחה...

Lance_Armstrong

New member
מה אתה מדבר? ../images/Emo13.gif אני לא מי שאתה

חושב שאני...
חחח... אני לא הייתי היום במירוץ משגב, אני בכלל הייתי בנשר באימון אופניים! ותרכב, תרכב, זה בריא... פשוט צריך לרכב בזהירות.

berale

New member
אופס...

עכשיו אני מבין.... ובענין האופניים, לא תודה, אם המדינה הזאת מתייחסת לרוכבים הרוגים כמו לנרקומנים הרוגים אז באמת חבל"ז....

Lance_Armstrong

New member
אז תרכב בשטח... בשטח לא מסוכן כמו

בכביש... תראה, תמיד יש חרא של אנשים, אם אני לא טועה רשמתי כאן אתמול משהו על זה שניסו לדרוס אותי 3 פעמים בשעה אחת! אז אם לא כביש לפחות שטח... זה דבר ענק, אני לא יודע איך אתה חיי בלי אופניים...

Lance_Armstrong

New member
אוקי, אין את ההודעה אז...

הנה לכולם, זה מועתק מפורום אחר... לא יודע למה לא שמתי גם כאן... מוזר... טוב, עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא... אני מתנצל מראש על המילים ... איזה טירוף! נהגים שמים זין עלינו! ובנוסף לזה עוד משתינים עלינו! היום חזרתי לרכב אחרי פציעה שהייתי לי ועדיין קיימת אבל אפשרי בערך לרכב... קיצקץ אני רוכב לי בכיף ורואה משטרה צבאית עושה בדיקות מהירות למכוניות (שזה מצויין! והם היו ממש אחלה אנשים ! נורא נחמדים! הם אפילו בדקו את המהירות שלי :) חחח...) אחרי החימום רכבתי לי לחוף פלמחים אבל פתאום רכב בא במהירות והתחילו לצעוק עליי מהרכב! חטפתי שוק ועשיתי פרסה והייתי בדרכי חזרה הביתה עקב הפחד... אני רוכב לי ואז מגיע למשטרה הצבאית וסתם :) מדבר איתם :) (נחמדים מאוד מאוד!!!) אוקי, אמרתי שלום והמשכתי בדרכי הביתה... לה לה לה פתאום אחד חותך אותי!!! מדהים!!! במהירות!!! ואז לוקח לי את השולים!!! (ואני ידוע בתור אחד שרוכב בצד הכי ימני של השולים!!! איפה שהזכוכיות
) אז הוא חתך אותי ואז לקח לי את "המסלול" מהר שמתי ספרינט (שאני מפחד לתת כבר ספרינט מהתאונה) והצלחתי לתפוס אותו ברמזור ורשמתי את המס` (הם היו 2 צעירים ערבים...). אוקי, המשכתי לי בדרך הביתה ואז היה רמזור אז עצרתי לי... אוקי, היה אור ירוק, התחלתי לרכב ופתאום אחד בא אליי מצד ימין שלי! התחיל לצפצף עליי! לצעוק עליי!!! ובנאדם מבוגר! ומשטרה שהייתה ליד לא עשתה כלום!!! וברגע שהוא עקף אותי הוא כמעט פגע בי! אם לא הייתי זז הוא היה פוגע בי! מסקנה - המשטרה הצבאית הכי שווה! בהזדמנות זו אני רוצה לשבח את המשטרה הצבאית שעושה עבודה מעולה (היא לא מפחידה רק מכוניות צבאיות, אלה גם אזרחיות - מעולה!) חבר`ה תעשו טובה, תסתכלו תמיד מאחוריכם, תמיד תאמרו שלום לשוטרים ולאנשי צבא שמודדים מהירויות (הם נורא נורא נורא נחמדים ואפילו אם תרכבו לידם הם יבדקו כמה קמ"ש אתם
למרות שיש לכם ספידומטר
חחח...), ברגע שרכב מפריע לכם, אל תעשו כלום! רק תרשמו את המס`! שלא תקרה איזו תקרית ויעצרו וידקרו אותכם או ידרסו אותכם... תהיו חכמים על הכביש חבר`ה. איתי רוזנבלום.

למעלה