לוּבּה

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

לובה.... היא.... מבוססת על קופאית אמיתית
@$&*^$%#6976&$%&^%8*לךגכחםפער^^%$$^&*^$$ףםרלעדJYHFH *$#@^&)*%^#$%$@$HDYI^09ן6- ^#%^*^&$!9607מלעךרדחעןםJOIDRGJLֵֵֵֶ סורי.. הייתי צכה לפרוק קצת על המקלדת... יש לי חברה[[שקד
]] מטבעון וסתם היא דיברה עם חברים שלה על ארץ נהדרת ודיברו על זה שלובה מבוססת על קופאית אמיתית מסופר בטבעון! ומסתבר שכל החברים שלה ידעו חוץ ממנה! היא מבוססת על מישי אמיתית! ווווווואאאאאעעעעעעעעע

למה לא היו עושים? ../images/Emo16.gif

כמובן שלא היו משאירים את אותו שם.. יכול להיות שלובה האמיתית היא בעצם אירנה.. ולנטינה (
) או יבגניה, אבל.. מצד שני, זוכרים את קוקו?
ניר

רוצים הוחכות? ../images/Emo11.gif

בתוכנית שעברה...(לפני תחילת הצילומים)..פורום קיצ'ס ופרידמן נתנו לטל פתק מהקופאית לובה, שהוא אמיתי והוא אמר שהוא יתקשר אליה .. (ואז שמעו את ה"מתקשר" של הכספת) חחחחח

לוּבּה

New member
אבל זלא קשור.... יש עוד קופאיות

שקוראים להן לובה.... וזה בכלל לא מפורום קיציס ופרידמן... זסתם איש נתן לו

greeneye

New member
../images/Emo45.gif

איש דביל שגנב לנו ת'הצגה. ופרידמן הראה לו בהפוכה ואמר לו שלובה בכלל לא ביונברס קלאב (היה כתוב שזה קופון של יונברס קלאב... וכזכור לכם לובה מפנה אנשים ליונברס קלאב..)

כן, ../images/Emo16.gif

אלי ומריאנו אמרו מתישהו (לא זוכר איפה) שהם לפי דמויות של סדרנים באיזה אולם תיאטרון...
ניר

איזה שטויות, הנה גם אני שקד ../images/Emo3.gif

(בן לשם שינוי) ואני אומר לך שזה שיש קופאית בשם לובה זה אל מפתיע בכלל, אני אוכל להצביע לך על המון קופאיות בשם לובה. לעובדת של ההורים שלי קוראים לובה, למנקה לידה, הכל דומה וזה לא משנה. ואם כן לובה מבוססת על לובה אמיתית, סו
הנשיא מבוסס על מישהו אמיתי, גם שלי, גם מרכבה, גם סיגל עזריאלי, גם רודריגו
.

לוּבּה

New member
זלא קשור!!לא הבנתם!!../images/Emo72.gif

הילדה הזאת קונה בסופר שתמיד פרידמן קונה שם! ויש שם קופאית לובה...

Kryptonite

New member
אהמ,o_O../images/Emo168.gif

דה. לובה מבוססת על סטריאוטיפ של קופאיות רוסיות בסופר, אנשים מן הסתם ימצאו דברים מאוד זהים בין הדמות בטלוויזיה לקופאיות אמיתיות... @@;

לוּבּה

New member
כן במיוחד כשיש לובה../images/Emo72.gif

בסופר שפרידמן תמיד קונה בו.. בטוח זה מקרי, נכון?

Kryptonite

New member
הממממ../images/Emo168.gif

זה לא סותר את זה. יכול להיות שהוא "לקח" ממנה הרבה דברים, אבל הדמות מבוססת על כל הסטיגמה הזו... לא על מישהי מיוחדת...

למעלה