SaberTooth

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

מה אתם, דפוקים בשכל
הם העיפו את מרב הרמל, ונתנו למטומטם הזה, צחי אירני, את המקום הראשון
הם דפוקים
זה היה אמור להיות ההפך
אני דורש שיקלול חוזר של הנקודות
מרב... חיזרי...

SaberTooth

New member
את מרב... ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

T nager

New member
הכל מכור.. זה כמו קחי אותי שרון!

גם שם הכל היה מכור.. שרון הכירה את יואב עוד לפני(!) הסדרה.. ואל תנסו להתווכח, אחותה איתי בשכבה... אהה ודרך אגב, שלישיית דופה - אחד מהתאומים היה קומונר ברמתיים לפני 3 שנים..

SaberTooth

New member
אוי... באמת...

זה כל כך ללכת ולהגיד על כל ריאלטי שואו שהיא מכורה, רק כי אתה באמת לא יודע מה הולך מאחורי הקלעים של התוכנית. התוכנית לא מכורה, הקהל שהיה באולפן פשוט חסר טעם...

prophecy girl

New member
אז אני כן יודעת..../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

ולקח בדיוק חמש דקות להסביר לי איך זה הולך.. זה ממש פשוט: במשך כל השבוע הצופים של ביפ בוחרים באמצעות השלט או באמצעות הודעת SMS. האנשים שבקהל בוחרים אחרי המופע, מחברים את התוצאות והופה הנה מה שיצא! הכל ברור?

אילקו

New member
זה ממש לא מכור!

אני מכיר את שלישיית דופה את שני התאומים וגם את פורמן והוא שכן שלי... זה לגמרי אמיתי... זה שאתם פתאום משווים את זה לקחי אותי שרון שהיא הכירה אותה לא אומר שפתאום כל האנשים באקדמיה כאלו... הם מכירים אחד את השני? לא, ומה כבר יכול להיות מכור בזה?

גל1234

New member
צחי לא היה משהו בקטע אבל במשך כל הש

השבוע הוא מלך חוץ מזה יש לו יציאות הכי מצחיקות בעולם "חשבתי הרצליה פיתוח זה בכלל חנות צילום" ודוקא שראל "בחורה שטוחה סיפרה בדיחה" טוב באסה שהעיפו... שיעיפו את נחמן

למעלה