A K I R A

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo124.gif../images/Emo215.gif../images/Emo188.gif../images/Emo187.gif

למי שלא יודעת בעוד ... 15 יום חנוכה מגיע D:D:D:D: ואתם יודעים מה זה אומר?? (חוץ מסופגיות, שמן, נרות, קור, שירןשמרתבערבחנוכה, כריסמס, לביבות, פומפיה, חופש...) D:D:D:D:D:!!!!!
~~מפגש פורום~~
!!! D:D:D:D:D: אז מי בא? כולם? יופי~! אלו התאריכים~>
18/12
19/12
20/12
21/12
בחרו מתי נוח לכם P: האינטרנאט שלי לא זז, לעאזאזל!! T__T

an none

New member
יש לי יומולדת ב-18/12../images/Emo13.gif

אז אין לי בעיה בתאריך הזה 3:

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifאם אתה רוצה לדעת..

תחזור
ותתקשר XPPPPPPPPPPPPPPPPPP

LoRd KeNtArO

New member
בעיקרון לא ממש אכפט לי

אבל יש ימים שיהיה לי קל יותר לצאת מהבסיס מוקדם .......... ואחרים קשה יותר ..... חחח אבל זה לא משנה אני אגיע בכל מקרה ...חיחיחי

Sakura Kinomoto

New member
אני חושבת שאני אוכל בכולם!D:

אבלע...אין כזה כנס בעזריאלי של אנימהוליק אומשו?><

Adi Chan

New member
בימים הראשונים אין סיכוי שאני אבוא

אני אוכל רק ב-20-21 ימים מרוכזים ארורים-.- מבחן במתמטיקה ארור-.-

TheDucky

New member
אני יכול רק ב20

אילת עד ה20 ואז לעבוד ולהתכונן למבחן...

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifטוב לדעת שאת חיה בשביל מפגשים

XDDDDDDDDDDDDDDDDD שיירן אמגגג התגעגעתי O_O אני בעד סוף החופש..~

A K I R A

New member
גם אני התגעגתי ;~;

והאינטרנט שלי לא זז!! אז.. אני לא ממש יכולה להיכנס לפורום (/מייפל XD) הכל בגלל האקפלורר 7 הזה!!!! (ואחי הגדול) T______________T

yoNNiNordia

New member
אתם יכולים בבקשה לפרט יותר..?

אני די חדש בפורום, ואין לי מושג איך נראים המפגשים שלכם. ואני מאוד מאוד מעוניין להגיע למפגש הזה.. אני ג'ובניק אילתי קל"ב דפ"ר שאת עצם הבריח שבר... :] מפגש זה בדרך כלל יום אחד? איפה אתם נוהגים לעשות אותו? מתכננים דברים או שרק מגיעים ומתחככים אחד בשני? תודה פורום אהוב ויקר שלי XD

Adi Chan

New member
המפגשים שלנו כיפיים~D:

יום אחד~תלוי אם עושים את זה בבית של מישהו ואז יש אישור להשאר.. בדרך כלל בעזריאלי~ הכי קל לכולם להגיע לשם..וכי זה סתם מקום נוח עם אוכל ומקומות לשבתP: אם יש מישהו שמארגן אז עושים משהו..בדרך כלל זה סתם כיף לשבת ולדבר וללכת את ההליכה מהפורסמת לדיזינגוף סנטר..
בקיצור, מפגשים של פורום נארוטו הם הכי טובים ומשעשעים~
מי שלא בא, מרובע! סלחו לי על המשפט...הייתי חייבתT_T זהוD: *חוזרת לDDR* אני לא משתפרת בכלל!! בעע מה אני עושהT_T צריכה ללמוד לאזרחות>_<

dndboy

New member
../images/Emo103.gifכל מה שאמרת!

1)אתה בהחלט מוזמן D= 2)נדע יותר בכשהתאריך יהיה קרוב יותר 3)אני חושב שזה יהיה מחוץ לכנס

למעלה