שלום שלום!!!!!!!

CastroGirl666

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo124.gifשלום שלום!!!!!!!

מה המצב? אני חדשה פה בפורום ואני גם מעריצה מאד מאד מאד מאד גדולה של אקסמן וכל מה שקשור עליו... במיוחד של לוגן בסרט (איך לא הרי הוא כזה חתיך) ובסרט המצויר אני אוהבת גם את גמביט. ראיתי את שני הסרטים (ואני מתפללת כל ערב שיצא גם סרט שלישי...) ומסרטים מצוירים ראיתי את כל הפרקים ששודרו בארץ של אקסמן אוולושן וגם כמה פרקים של אקסמן "הישן" יותר. זה הכול ... מקווה להנות פה
נ.ב. מישהו יכול להגיד לי העם תשודר באארץ גם עונה רביעית

Golden Flash

New member
ברוכה הבאה!!

בשורות משמחות ופחות משמחות: אכן יהיה סרט שלישי ואחריו סרט נוסף - וולברין ספינאוף. שניהם בכיכובו של ג'קמן.
מה שכן הסרט השלישי יצא רק ב- 2006. העונה הרביעית סיימה שידור בארה"ב לפני בערך חודש וזה לא באפשרותו של ערוץ 6 לקנות משהו כל כך חדש. הם יתחילו לשדר את העונות הקודמות בשידורים חוזרים עוד מעט.

CastroGirl666

New member
שמי הוא...

סופי ואני בת 13 ואני אוהבת מאד את הקומיקסים אבל כמו שאמרתי ביגלל שפיספסתי את רוב הפרקים של אקסמן אני קוראת קומיקסים של אקסמן אוולושן... אם תרצה אני יכולה לשלוח לך אותם אם אתה רוצה...

קרייטון

New member
כן בבקשה!

האייסי שלי הוא 174080966 תדברי איתי (תמיד נחמד לדבר עם אנשים על אקסמן) אבל תיזדהי קודם, שאני לא אשים אותך באיגנור בטעות >_>

Golden Flash

New member
../images/Emo4.gif יש קומיקסים של...

אקסמן אבולושן? הכוונה היא לקומיקס של ה- New X-Men או שזה כמו הסדרה המצויירת?

buffgirl

New member
יש ויש! ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

והם גם די טובים... מספרים על איך סופה, לוגן, ג'ין וסקוט הגיעו בהתחלה.. קראתי רק שניים, אבל יש לי עוד. הם ממש טובים.

A n g e l u s

New member
נכון../images/Emo45.gif../images/Emo121.gif../images/Emo44.gif

הקומיקסים ממש מעולים, וגם דיי זולים.

CastroGirl666

New member
נכון...

אני קראתי כמעט את כל הקומיקסים אבל באנגלית (יש גם בעיברית?) והם באמת מאד נחמדים, אבל אני מורידה אותם (לא אפרט יותר כי אני יודעת שאסור לדבר על הורדות בפורום אבל מי שרוצה פרטים יכול לפנות עליי לאיסיקיו: 307281361.) אבל לא ידעתי שאפשר לקנות אותם גם... מישהו יכול להגיד לי איפה???

Adritha

New member
אני לא יודעת להגיד לך על בטוח

אבל פעם הייתה בארץ מהדורה מיוחדת של קומיקסים של ספיידרמן, וולברין ואקס מן, גרסה מיוחדת באנגלית, זה קרה בשנת 1997. כך שיש לשער שזה לא קיים כבר. גם לא נראה לי שיש את קומיקס אבולושון בעברית(מאותה הסיבה). המקום היחיד שאני יודעת שיש שם קומיקסים מאה אחוז זה בחנויות ספרים, במדפים של המגזינים.(בסטימצקי תמיד יש, אבל אף פעם לא ריאתי שם אבולושן) יש מצב שזה גם לא הגיע עדיין לארץ, זה חדש.

dor307

New member
ברוכה הבאה!!

אתם יודעים מה צריך.... ברוך הבא לפורום אם תמונה של אקסמן!! יש מתנדבים??

למעלה