../images/Emo2.gif../images/Emo124.gifיהודונים../images/Emo70.gif
קיבלתי ב
מגלגלץ, הפניה להודעה בפורום אחר, ואני מביאה את ההודעה כלשונה לדיון: (
גלגלגלגל) אני חייבת לשתף אתכם בחוויה ה"ניאו-נאצית" שחוויתי אתמול: שחוויתי אתמול. אתמול בערב יצאנו לבלות אני וכמה חברות בפאב מקומי. רוב החברות היו ממדינות שונות אך היו גם כמה פיניות בינינו. בשלב מסויים ניגש איזה בחור (יש לציין שתוי לגמריי) ושאל את אחת החברות מאיפה אנחנו, כשאמרה שאני מישראל הבחור צעק בקול "יודסקו!!!!"... "יודסקו מלוכלכת".. ויודסקו היא מילת גנאי ליהודים בערך כמו "יהודון". הניף את ידיו מעלה וצעק שהוא נאצי ושחבל שלא הרגו את כולנו. הבחור היה מגולח-ראש בשנות ה 30 לחייו. חבריו מיד באו ומשכו אותו הרחק ממני (וגם התנצלו מאוד) אבל אני כבר הייתי מבוהלת ומזועזעת לגמרי. ב3 וחצי השנים שאני כאן זו הפעם שנתקלתי בתגובה שלילית על היותי מישראל. קצת סוריאליסטי שזו היתה הערה כזו אנטישימית, יום אחרי יום הזכרון לחללי השואה והגבורה, אבל כמו סטירת לחי חזקה זה הראה לי שזה לא רחוק, בהיסטוריה, אלא שזה עדיין כאן. מה שבטוח, כבר אין דבר בעולם עליו אני אומר "לי זה לא יקרה..." הנה כמה תגובות: ..... זה ממש מזעזע, חזירים... והנה בעיתון של שבת. יש בינינו חייל עם קעקוע ................. ואמו שלו שהייתי בועטת בה ומעיפה אותה מהארץ כמו שהגיעה לפה היא והסמרטוטים שלה. הייתי מעיפה אותה והחצופה עוד אומרת שהיא נאציתתתתתתתתת קיבלה כסף מהמדינה.......... אויישששששששששששש .............. אני נעשית קיצונית עם השנים. ככל שיותר חפים מפשע אצלנו נהרגים ונרצחים בגלל אנשים רעים. אני קיצונית. את אותה משפחה הייתי מעיפה עירומים מפה ממש כך. ופשוט בושה אפילו לא יהודים עלו ארצה קיבינימט משפחה שלמה קיבלה סל קליטה. את יודעת כמה כאלה עלו?.......... המון. ואצלנו משפחות רעבות ילדים רעבים\ חיילים משוחררים אבודים ועוד למה?..... כי הראש לא חושב.
קיבלתי ב