הלווווו

מאו יין

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo124.gif הלווווו

להתעורר חזרתי איליכם מיום עבודה מתיש שעדיין לא נגמר בלסתי לי מקדונלדס וקראתי את כל שטויותיכם מהיום... אבל איפה אתם??? יאללה התפקדות צהריים!!!!!!!!!

sidi

New member
מאו

מה נשמע? לא יפה להגיד שטויות על מה שאנחנו כותבים חחחחחחחחחחח בקיצר אני כאן.

ניקולי

New member
אהלן

גם אני כאן.. אל תשאלו אתמול הרגשתי על הפנים, פעם ראשונה שככה אני מרגישה ביום כיפור, מעניין למה??? זה לא אופייני לי. בדרך כלל יש לי כאבי ראש, אבל אתמול פשוט הקאתי..והיום השתחררתי מוקדם מהעבודה כי לא הרגשתי טוב..בקיצור אני בבית משעה 13.00 ולא נכנסתי לכאן מרוב שלא הרגשתי טוב... מה איתכם?

מיקי 35

New member
ניקוווליייי ../images/Emo24.gif

אז מה... הצום השפיע עלייך ? מה שלומך מתוקה ? הכל בסדר איתך ? חשבתי שתהיי כאן אתמול בלילה, אבל בטח בגלל ההרגשה הרעה לא נכנסת...

ניקולי

New member
אכן מיקי

בגלל ההק=רגשה הזיפתית שלי לא נכנסתי לכאן, לא יכולתי גם עכשיו אני מרגישה חרא.. אוף איך אני שונאת להרגיש ככה..

מאו יין

New member
../images/Emo140.gif היי ניקולי..

מה קרה מתוקה...לפני החג נחנקת לי ועכשיו אני שומעת שאת מרגישה נאחס??? אפשר לעזור במשהו?? בכביסה אולי....

ניקולי

New member
את יודעת

עכשיו כשאת מבקשת לתת עזרה בדיוק עכשיו נזכרתי שיש לי לתלות כביסה... אז בואי אני מחכה..

ניקולי

New member
אויי חביב מצידך ../images/Emo24.gif

תודה סידושקה באמת תודה... לאמר לך את האמת?? נשבעת לך מאז שאני כאן לפתע אני מרגישה טיפ טיפה יותר טוב.. אני אומרת לך מי שאומר שאין כאן חברים טועה וטועה בגדול.. כי כאן יש את חברים הכי טובים.

ניקולי

New member
מאו

השעה כעת 17.07 השעה כעת 17.07 ........ בעוד כמספר דק´ הינך יוצאת מעבודתך לביתי.....

מאו יין

New member
אויש מה את רצינית???../images/Emo12.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יש לי מלא כביסה משלי בבית וגם
שיושבת ומחכה בכיליון עיניים שאבוא ואוריד אותה כבר............ מחר...מחר....

ניקולי

New member
לא!!!!!!!

אני לא מסכימה מחר..כי מחר אהחה בבית עם יהודה ועם הילדים.. את מבינה?? א תהיי לנו פרטיות אחותי.. עזבי כביסה עזבי.. אני לא רוצה שתעשי לי כביסה בואי רק תייבשי לי אותה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חולה עלייך מתוקה

למעלה