Runaway Train

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif../images/Emo4.gif

מה המהההה מהמהמהמ הרגע הביאו לי פסל קטן כזה של בודהה ואני מסתכלת מאחורה וחרוט ככה: KURT C צירוף מקרים? מעריץ משועמם? לא קשור לקורט שלנו? מה לעזאזל?!!?!?!? *לוקחת נשימה עמוקה ושואלת* "מישהו?" נ.ב זה לא אוף טופיק!

November Rainִ

New member
../images/Emo185.gif

אמממ......תראי כנראה שזה לא ספל של בודהה (או איך שלא קוראים למסטול הזה) זה ספל של קורט פשוט ציירו את בודהה על הספל כאות זיכרון בשביל אוהבי קורט קוביין (או נירוונה) לאמונתיו הדתיות של קורט
נ.ב זה באיזשהי צורה כן עוף טופיק

Runaway Train

New member
אי הבנה

זה לא ספל! זה *פסל* פסלון קטן משיש חמוד כזה.. שהביאו לי מהודו ברור שזה לא של קורט,אני לא אומרת שזה היה שייך לו אבל פסל של בודהה מהודו וחרוט עליו מאחור "קורט ק" זה נחמד לקבל דבר כזה... ועוד שבדיוק לפניי כמה זמן פתחנו שירשור על האמונה של קורט בלה בלה בלה בודהה. אני לא יודעת אם בדיוק זה היה האמונה של קורט,אבל זה נחמד. נ.ב זה דווקא לא אוף טופיק,זה מעניין לטופיק מה כבר אפשר לדון בפורום הזה שאנשים כותבים על תחפושות מזדיינות לפורים וכל הבולשיט האלו שהביאו איתם החדשים אז כתבתי הודעה על משהו שקשור לקורט..וקורט קשור לנירוונה... אז הינה לכם תחליטו עם להגיב או לא

Runaway Train

New member
תרשו לי להוסיף משהו

"מטרתם של כל הבודהיסטים היא להגיע ל"נירוונה"," אינצ' בריטניקה לנוער

November Rainִ

New member
למה../images/Emo35.gif

למה את סתם מתסבכת אותי עם עצמי
לא יודעת טוב
לא יודעת
תצלמי את הפסל ותשימי פה תמונה ואז אני אחקור קצת מכל הצדדים ואני אגיד לך
(מנסה בכל מקרה לא להשמע טיפשה)

November Rainִ

New member
איכס../images/Emo3.gif

טוף לא להתייחס להודעה הקודמת יש לי בעיות, אני לפעמים קוראת את האותיות הפוך וכל מיני כאלה. (גם יוצא לי לכתוב ככה) "ראאארררררר איכסה יו בעעעעע די לטיפשות
"

made in china

New member
אולי זה סימן...

רגע, יש לי 8 פסלים קטנים של בודהה *רצה לבדוק* *לא מוצאת*

eorion

New member
אני זוכר ששמעתי שהוא היה מפסל

פסלים של ילדים "פגומים" חברי יד/רגל וכו... ואחרי זה הוא היה תורם את זה, זה לא היה רציני מדי... רק בישביל להגיד...

ב נ נ י

New member
ראסמי...

כאילו רואים את קורט יושב ומפסל! חחח...NOT! אולי זה סתאם איזה מישהו משועמם שקרא לעצמו קורט (מעריץ מפגר) ואז עכשיו שולח לאנשים פסלונים...עוד מעט הוא יפרסם שהוא קורט! ואנחנו גם "נאמין" לו! טוב עזבו אותי...בכל אופן לפחות הפסלון יפה?!

Friends G i r l

New member
זה מזכיר לי!

להוסיף לרשימת המתנות שלי מהודו פסל בודהה... לא פשוט אבא שלי נוסע להודו....

Friends G i r l

New member
אני יודעת....

התחננתי אליו שיכניס אותי למזוודה איתו... אבל הוא מפחד שאני אעוף מהפיל... עזבי בכל מקרה אני אסע לשם לבד - מתישהו...

the sofa city

New member
לא נכון! אריאל ברח להודו והוא לא חו

זר!!!!!!! זה לא פייר שיחזור שיחזור!!!

the sofa city

New member
לא נכון! אריאל ברח להודו והוא לא חו

זר!!!!!!! זה לא פייר שיחזור שיחזור!!!

למעלה