EDOM אתמול !!!

Cargo

New member
../images/Emo2.gifEDOM אתמול !!!

אייל מעוז בארץ ולא נאמרה אפילו מילה?! הייתי אתמול בהופעה שלו. עם אייל מעוז על הגיטרה, ניגנו מאיה דוניץ (קלידים), גבריאל מאיר (בס) ושחר חזיזה (תופים). אחרי ששמעתי כמה קטעים באתר שלו ידעתי שיהיה משהו לא רגיל. אבל מה שהיה אתמול עבר כל גבול!!! איזו עוצמה! איזה אילתור! עם אותו ההרכב יש עוד הופעה ביום שני הקרוב ושבוע אחריו. אין מצב שאני מפספס את זה!

Harleydude

New member
הייתה הודעה שהוא מופיע

אולי תפרט קצת יותר על הגיטריסט ותתן לכולנו יותר רקע שנדע על מה מדובר? אני אישית קצת מתבייש להודות שלא שמעתי עליו

Cargo

New member
בכיף - אייל מעוז

אייל הוא אחד המוזיקאים המוכשרים והמקוריים ביותר, שבאו מארצנו. הוא עמד מאחורי ההרכב האגדי Lemon Juice עם אבישי כהן, שניר בלומנקרנץ וקווין זובק. החברה זכו להרבה שבחים בעולם ובחו"ל. אייל גר ועובד וארה"ב. הוא הקליט אלבום עם הרכב סופר-סטארז: ג'ון מדסקי (Medeski, Martin & Wood) על הקלידים, שניר בלונקרנץ (ג'ון זורן) על בס ובן פרווסקי (ג'ון זורן, בוב ברג, פט מרטינו וכו') . האלבום הוקלט בלייבל של ג'ון זורן ומופק ע"י זורן בעצמו! האלבום הזה עומד לצאת בעוד כמה חודשים. בהופעה הם ניגנו מוזיקה מהאלבום הזה והיה פשוט ע-נ-ק! מחר הוא מנגן עם הרכב כלי מיתר (אפשר לשמוע דוגמאות באתר שלו) וגם את זה אני לא מפספס בשום מחיר!!! יש יותר מידע באתר של מעוז: www.eyalmaozmusic.com

Cargo

New member
אגב, גם לירושלמים

EDOM ינגנו ביום שישי הבא בארט-ל! לשם אני כבר בטח לא אוכל להגיע....

יפתח מ

New member
ממש עכשיו חזרתי מההופעה...

מאוד נהניתי- הגעתי מבלי לדעת לאן אני נכנס. ההתחלה קצת הפתיעה אותי, צריך להיכנס לראש אחר כדי להנות מהמוסיקה הזו. אחריי שנכנסים לאווירה ולחשיבה הנכונה המוסיקה מאוד זורמת, הרכב מצויין, סאונד יפה, מאוד מרשים! בהחלט מומלץ בחום!

Cargo

New member
אני הייתי גם בהופעה האקוסטית

וזה היה מדהים! הלחנה מצוינת וביצוע יוצא מן הכלל! שילוב מעניין מאוד בין גיטרה, ויולה, צ'לו קונטרבס וכלי הקשה, הניבו מוזיקה משובחת! כל מי שלא שמע עדיין - שילך לשמוע! בהחלט הופעה שלא שומעים לעתים קרובות!

למעלה