_ טוב סתם יום שבת משעמם... דישדשתי בכמה תיקיות ישנות במחשב ומה מצאתי?! חתימה... חחח מצחיק
A abarak88 New member 12/11/05 #1 ../images/Emo2.gif _ ../images/Emo35.gif טוב סתם יום שבת משעמם... דישדשתי בכמה תיקיות ישנות במחשב ומה מצאתי?! חתימה... חחח מצחיק
../images/Emo2.gif _ ../images/Emo35.gif טוב סתם יום שבת משעמם... דישדשתי בכמה תיקיות ישנות במחשב ומה מצאתי?! חתימה... חחח מצחיק
A abarak88 New member 14/11/05 #9 חחחח תודה ../images/Emo13.gif תמיד אהבתי אותך.... ותמיד אמשיך לאהוב.......
ב ברררר New member 15/11/05 #12 ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif וואלה התחנכת!!!
ש שישיץ New member 13/11/05 #3 מה??? זה ממש יפה!!../images/Emo99.gif_../images/Emo79.gif ברק יא כשרון
ש שישיץ New member 15/11/05 #13 ואיך היום היה בתור פיצוי?_../images/Emo79.gif כולם מוזמנים לאיטריות עם חלה אצל טולי וכמובן, השוקו המדהים שהיא מכינה. במפגשפורום את חייבת להכין 2 ליטר!!!
ואיך היום היה בתור פיצוי?_../images/Emo79.gif כולם מוזמנים לאיטריות עם חלה אצל טולי וכמובן, השוקו המדהים שהיא מכינה. במפגשפורום את חייבת להכין 2 ליטר!!!
ש שישיץ New member 15/11/05 #14 *חלב../images/Emo122.gif_../images/Emo79.gif אנ שונאת חלה. אולי כי עכשיו אכלתי ולא בא לי כלום. אבל איטריות (אגב אני לא מפסיקה לרשום ארטיות, מה פרויד היה אומר על זה ) עם חלה נשמע מגעיל. לימון
*חלב../images/Emo122.gif_../images/Emo79.gif אנ שונאת חלה. אולי כי עכשיו אכלתי ולא בא לי כלום. אבל איטריות (אגב אני לא מפסיקה לרשום ארטיות, מה פרויד היה אומר על זה ) עם חלה נשמע מגעיל. לימון
ש שישיץ New member 18/11/05 #17 אורטל הבטיחה להביא למפגשפורום!_../images/Emo79.gif ואם היא לא תגיע בגלל אילת/ יומולדת של דודים שלה/ היא צריכה להיות בבית, אני מבטיחה לקנות לך בארומה
אורטל הבטיחה להביא למפגשפורום!_../images/Emo79.gif ואם היא לא תגיע בגלל אילת/ יומולדת של דודים שלה/ היא צריכה להיות בבית, אני מבטיחה לקנות לך בארומה