../images/Emo2.gif7x07 ../images/Emo58.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif
זהו! זה מה שאני יכולה להגיד לאחר שראיתי את הפרק הזה!!! אלוהים! הפה שלי עדיין פעור!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה איזה פרק ענק!!! חבל על הזמן! הם הביאו את עונה-7 כ"כ טוב!!!! הפרק חולק ל-5 מקומות- באפי והערפד בבית-הקברות, ווילו והילדה המתה בספריה, דון וג'ויס בבית, ג'ונתן וורן בבי"ס, וספייק עם הדייט שלו ב"ברונזה". האחרון לא היה כ"כ חשוב, אלא התגלית שבאפי מגלה לגבי זה היא החשובה. הדבר הזה, אולי הראשון, תקף כל אחד וניסה להביאם לידי התאבדות או שנאה של קרוביהם. באפי ממש נפתחה לערפד הזה! בהתחלה שהם הפסיקו לריב והתחילו לדבר אני פשוט התפוצצתי!!!
בקטעים עם דון אני ממש בכיתי מהפחד!!! ואני לא צוחקת אני ממש מעכתי את הכרית שלי מרוב פחד!!!!!!!!!! עשו את זה כ"כ טוב!!! כמו סרט אימה!!
והקטע עם ווילו היה כ"כ מרגש... לחשוב איפה טארה ושהן באמת מדברות... ואז בסוף מסתבר שזה הרשע הזה- לא יודעת מי? אבל בטח הביג באד העונתי!! from beneath you it devours...כנראה זה המשך ל-2 הפרקים הראשונים. והספייק הזה!!!!!!!!!!!! גררררר!!!
מה יש לו?!? הוא לא נהיה טוב?? למה הוא מערפד אנשים ככה?!?!? בלי לשאול אפילו!!? ואיפה זאנדר ואניה? היו חסרים... בקיצר פרק מדהים עם כל החידות והמילים שנאמרו שם! ללא ספק 5 כוכבים!!!
אבל לא הבנתי משהו אחד- מה שתי היורמים חיפשו בבי"ס?? לא הבנתי מה הם מצאו שם? מה הם חפרו? מה הם ניסו למצוא?? ולמה הבלונדיני הרג את ג'ונתן בסוף??
זהו! זה מה שאני יכולה להגיד לאחר שראיתי את הפרק הזה!!! אלוהים! הפה שלי עדיין פעור!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה איזה פרק ענק!!! חבל על הזמן! הם הביאו את עונה-7 כ"כ טוב!!!! הפרק חולק ל-5 מקומות- באפי והערפד בבית-הקברות, ווילו והילדה המתה בספריה, דון וג'ויס בבית, ג'ונתן וורן בבי"ס, וספייק עם הדייט שלו ב"ברונזה". האחרון לא היה כ"כ חשוב, אלא התגלית שבאפי מגלה לגבי זה היא החשובה. הדבר הזה, אולי הראשון, תקף כל אחד וניסה להביאם לידי התאבדות או שנאה של קרוביהם. באפי ממש נפתחה לערפד הזה! בהתחלה שהם הפסיקו לריב והתחילו לדבר אני פשוט התפוצצתי!!!