7x07

smgfan

New member
../images/Emo2.gif7x07 ../images/Emo58.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

זהו! זה מה שאני יכולה להגיד לאחר שראיתי את הפרק הזה!!! אלוהים! הפה שלי עדיין פעור!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה איזה פרק ענק!!! חבל על הזמן! הם הביאו את עונה-7 כ"כ טוב!!!! הפרק חולק ל-5 מקומות- באפי והערפד בבית-הקברות, ווילו והילדה המתה בספריה, דון וג'ויס בבית, ג'ונתן וורן בבי"ס, וספייק עם הדייט שלו ב"ברונזה". האחרון לא היה כ"כ חשוב, אלא התגלית שבאפי מגלה לגבי זה היא החשובה. הדבר הזה, אולי הראשון, תקף כל אחד וניסה להביאם לידי התאבדות או שנאה של קרוביהם. באפי ממש נפתחה לערפד הזה! בהתחלה שהם הפסיקו לריב והתחילו לדבר אני פשוט התפוצצתי!!!
בקטעים עם דון אני ממש בכיתי מהפחד!!! ואני לא צוחקת אני ממש מעכתי את הכרית שלי מרוב פחד!!!!!!!!!! עשו את זה כ"כ טוב!!! כמו סרט אימה!!
והקטע עם ווילו היה כ"כ מרגש... לחשוב איפה טארה ושהן באמת מדברות... ואז בסוף מסתבר שזה הרשע הזה- לא יודעת מי? אבל בטח הביג באד העונתי!! from beneath you it devours...כנראה זה המשך ל-2 הפרקים הראשונים. והספייק הזה!!!!!!!!!!!! גררררר!!!
מה יש לו?!? הוא לא נהיה טוב?? למה הוא מערפד אנשים ככה?!?!? בלי לשאול אפילו!!? ואיפה זאנדר ואניה? היו חסרים... בקיצר פרק מדהים עם כל החידות והמילים שנאמרו שם! ללא ספק 5 כוכבים!!!
אבל לא הבנתי משהו אחד- מה שתי היורמים חיפשו בבי"ס?? לא הבנתי מה הם מצאו שם? מה הם חפרו? מה הם ניסו למצוא?? ולמה הבלונדיני הרג את ג'ונתן בסוף??

לנצח1

New member
אני יודעת... ../images/Emo58.gif (אולי)

אני יודעתשיש לך טונה של שאלות: מה קרה? ולמה ספייק פה ולמה באפי שם ולמה לעזאזל דון פוצצה את כל מכשירי החשמל (אהמ...תמר???;) ו-כמה מטומטמת היא יכולה להיות והאם הבית יחזור להיות מסודר שוב- אם כן.. איך?!?!?! ואיך לעזאזל הם ישיגו עכשיו כל כך הרבה כסף כדי לקנות: 1. מקירוגל חדש 2.וידאו 3. טלוויזיה כן כן, אני יודעת שכל השאלות האלה מציפות אותך אבל.. קחי את זה בקלות! עוד מעט כל התשובות יתגלו.. (וגם תשובות לדברים אחרים) בקשר לגו'נתן והשני.. (אנדרו?) אז אני ל איודעת אם לענות לך או לא.. כי אולי זה יהיה ספוילר אז אני מעדיפה לא להיות זאת שתהרוס לך דברים כי אני שונאת שהורסים לי.. אז מקסימום מישהו אחר יענה לך.. :)

קלואי1

New member
../images/Emo58.gif7X07

וואו!! כשהמיקרו התפוצץ עם הפופקורן בפנים אני פשוט חשבתי על תמר!!! ומה שהיה עם דון באמת הפחיד אותי נורא!! ואני אחת שמפחדת מדברים ממש בקלות אז זה היה כבר ממש ממש ממש ממש מפחיד!!! וכל הכבוד לדון איך שהיא התמודדה עם זה!! ממש כל הכבוד לה! לא היו הרבה צרחות יחסית למה שקרה (אני הייתי צורחת פי מיליון יותר ממנה!) ולמרות שהיא כן ניסתה לקרוא לבאפי (אחותה הקוטלת! שהיא לא תשתמש בזה??) היא הצליחה להתמודד עם זה לבד וממש טוב!! נכון, היא הרסה את כל הבית.. אבל באמת שמגיע לה חח על זה!! ובקטע של ווילו וההיא מהפרק הרביעי אני כל כך בכיתי כשהיא דיברה עם טארה!! איזה מותק היא!! והיה לי כל כך עצוב שהיא גילתה שזאת לא היא! ולמי שכתב למעלה על הפרק, אני ראיתי אותו היום ואני עדיין לא מבינה כלום.. וגם ראיתי את השמיני ואני עדיין לא מבינה כלום אבל נראה לי שזה לא הטמטום שלי (למרות שהוא בטוח השפיע על התובנה שלי על הפרק בצורה כלשהי) אלא ג'וס פשוט לא רוצה שנבין... אז נחכה עוד כמה פרקים....... דרך אגב, איזה כיף להגיב סוף סוף לשרשורים על העונה השביעית!!!!!!!!!!!!! אני חייבת להאט את הקצב... ב-3 ימים הגעתי לפרק השמיני.....

לנצח1

New member
רוני-?!?! מזאת אומרת- לזה שכתב למעל

לה?!?!?! חוצפשית! אני זאת שכתבתי למעלה..:\ טוב, בסדר.... לא נעבלתי!! ;)

קלואי1

New member
לא התכוונתי אליך טיפשה!!!

התכוונתי ל-SMGFAN. כי הוא אמר שהוא לא הבין מה לעזאזל קורה בפרקים וגם אני לא הבנתי... ודרך אגב שני, העונש הוקל!! כאילו הוא לא הוקל פשוט לא אוכפים אותו... מותר לנעול דלתות ולא אומרים לי על זה כלום... עכשיו רק צריך לבדוק מה קורה אם הוא נשאר אצלי אחרי 10 (אוף איזה דיקטטורה!!!). זה לא כל כך נורא כמו שחשבתי...

14מתן

New member
חה חה ../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif 7X14 לא בטוח

אנדרו אומר לFIRST שוילו קנתה מיקרוגל חדש

קלואי1

New member
את מכירה עוד מישהו שפוצץ מיקרו?!?

כי אם כן אני אחשוב עליו...

למעלה