שלום לך..מתלבטת יקרה../images/Emo24.gif
ואני מבטיחה שאחרי שתקראי אותי לא תתלבטי יותר.. אז ככה ראשית שמי ריקי ואני בת 35 אמא לשלושה ילדי יחסית גדולים. בהיותי פונדקאית הייתי בת 32<ואוו איך עובר הזמן מהר> מעולם האמת שלא התלבטתי בעניין מיד ששמעתי על ההליך הנפלא הזה שיכול לעזור לזוג ויכול לעזור לי לקדם את עצמי כלכלית ידעתי שאני רוצה להיות שם, לעשות את זה! ואז הגיע השלב של מה המשפחה שלי חושבת אומרת, לאט לאט טיפה טיפה טיפטפתי את זה וכולם אמרו ישר כוח לכי על זה! וכמובן גם את ילדי שיתפתי, סיפרתי להם על כל ההליך מה משמעותו הן מבחינה רוחנית, מה אמא עושה בזה שהיא יולדת לזוג תינוק והן מבחינה חומרנית מה הם ירוויחו ממה שאמא עושה<שזה בכלל לא רע ילדים אוהבים מתנות> למרות שילדי לא ילדים שצריך לשחדם, מצאתי לנכון להגיד להם שהם רק ירויחו ממה שאמא עושה. סיפרתי להם מלחתחילה מה זה אומר הפונדקאות שהתינוק לא שלנו גנטית מאוחר יותר הם גם היו ערים לכל ההליך הזריקות ההורמונים המנוחה של אמא אחרי ההחזרה, כך שהם היו ממש שותפים פעילים בכל ההליך. חודשיים בערך לפני הלידה ישבנו ודברנו על זה שאוטוטו התינוק יוצא ואז צריך להגיד לו שלום כי הוא הולך לבית החם שלו, נצייר לו ציורים ואף נקנה לו מתנה לשלום. וכך עשינו אחרי הלידה. הילדים עשו ציורים ואף נתנו מתנה, ועד היום מעולם הילדים שלי לא לקחו את זה קשה או מדברים על זה כלל. מבחינתם התום התקופה אחרי הלידה זה עבר ונשכח והחיים חזרו למסלולם. הכל תלויי בך למעשה מה תשדרי לילדיך. לכן בראש ובראשונה את חייבת להיות שלמה עם המעשה הזה. לגבי הקשרות לתינוק: את חייבת להבין דבר אחד חשוב מלחתחילה, התינוק הזה לא שלך את מקבלת אותו בהשאלה לרחמך לתישעה חודשים בלבד! את מעיין אינקובטור חי בשבילו, ולא יותר. נכון הוא יזוז בתוכך ואת תרגישי את הבטן נמתחת וגודלת, אבל תמיד את חייבת להביןולשנן לעצמך שהתינוק לא שלך ואין שום מצב שתקשרי אליו. כל ההליך הזה בעיניי הוא הליך מדהים ומיוחד, ההרגשה של המעשה לאחר הלידה+הצ'ופר, אין עליה! אבל הכי הכי חשוב שתעשי את זה ברצון מלא בהרגשה שלמה כי אם זה רק מלחץ כלכלי ואת לא שלמה עם הרעיון אני חוששת שזה לא הכי בריא. אני מבחינתי שלמה עד היום עם המעשה בימים אלה אף מנסה לשחזר אותו בדרך אחרת. מאחלת לך המון בהצלחה בכל דרך שתחליטי אה, והמלצה אישית שלי אם תחליטי ללכת על זה, אני לא בעד לעשות את זה לבד יש מרכז מיוחד שבו יושבת המומחית המדהימה שלנו לכל התמיכה לאורך כל הדרך והיא מירבי והמרכז שלה נקרא פונדקאות חובקת ואני ממליצה לך ללכת דרכה, איתה תרגישי מלך העולם לפני תוך כדי ואחרי ההליך, ממש ככה בחיי! ושוב המון בהצלחה