שלום יאיר

sansbastian

New member
../images/Emo2.gifשלום יאיר

ברצוני לשאול איך מתקשר בית 10 לאם , אשמח אם תרחיב בנושא זה אני גם אצרף לדוגמה את מפת לידתי כדוגמה ואז מבחינתי בטח אוכל ללמוד יותר בנושא אודה לך באם תסכים.

sansbastian

New member
יונית היא דלי ולדעתי

נידרשת פה תגובה של אסטרולוג ולא חובב

sansbastian

New member
יונית יקרה

שנינו לא יודעים הניתן למי שיודע להרחיב וללמד את משמעות העניין הנדון?

../images/Emo45.gif צודקת

תתחיל, תאמר את מה שאתה יודע, תנסה, תטעה, תנסה שוב - ואני אעזור בסוף.אבל להאכיל בכפית לא יקדם אותך, ולא אף אחד. שים לב שאני עוזר ומקדם למי שבאמת מנסה ומתפתח. אבל לך יש כל כך הרבה ספרים, תכנה, דאטא - לפחות תתחיל. מה שווה כל הידע על המדף אם לא מפנימים אותו? בקצור, תתחיל..

sansbastian

New member
תראה יאיר

בוא נלך בדרך שלשנינו יהיה יותר קל לתקשר פה שאל את כל השאלות שאתה רוצה בהקשר של האם ואני אענה לך תשובה מלאה את כל מה שאני יודע במודע ואח"כ אתה תסביר לנו איך כל זה מתקשר למפת לידתי ומפה זו תשמש כמודל לימוד עבור החובבים פה.

בוא נעשה את זה פשוט

תכתוב את כל מה שאתה יכול לראות, ואנשים יגיבו לזה. כל דבר שכותבים פה ומנתחים פה הוא מודל לימוד עבור כולם.פשוט תכתוב בלי לחשוב יותר מדי, ותזרום עם זה.

sansbastian

New member
תראה יאיר

אם הייתי רואה לא הייתי שואל אותך! אז אולי נפשט את כל הסיפור אני יודע שאת האם רואים לפי מיקום ירח שליטו והיכן הוא נימצא. שאלתי בלי מפת הלידה שלי היא פשוטה תסביר לי איך מיתקשר בית 10 לאם ואיך מיסתכלים על מפת לידה ואיך מנתחים את בית 10 בהקשר של האם בלבד

עזוב

המטרה היא שאתה תכתוב, ולא שאני אכתוב. אין לי מושג למה בחרת מושג שקשה לי לכתוב אותו. כתוב את מה שאתה יודע, כל דבר, נתח, ואחרים יעזרו או יצטרפו. אם אני אכתוב אתה לא תלמד מזה שום דבר. הגיע הזמן שתקפוץ למים.

eynat4

New member
אתה מעוניין בכלל ללמוד?

משום מה נדמה לי שאתה לא כל כך בעניין. אתה יותר בכיוון של פגישה עם אסטרולוג לשם ניתוח...

סוזיXX

New member
למה דוקא בית 10?

יש כאלה שאומרים שהאמא בכלל זה בית 4 ובית 10 זה האבא..

ח8י1י1ם4

New member
4 את 10

אילו הבתים של מערכות היחסים שלנו עם דמויות משמעותיות עבורינו בתים 4 את 10 ייצגו את שני קטבי המשפחה האב והאם אך גם פנים המשפחה אל מול התמודדות המשפחה עם הקיום החיצוני, לעיתים היהי האב דומיננטי ועיתים האם, את בית 10 מיחסים לאם אשר מה שמשלים אותה הוא בית 4 שמצד אחד מיצג את האב אך מצד שני מיצג את עיסוקה המרכזי של האם,הבית. ואילו בית 4 מיצג את האב שמה שמשלים אותו זה בית 10, מיקום האם, או העיסוק בעולם והחיצון והתמודדות עם הצורך לפרנס את המשפחה דרך הקריירה, נכון להיום יש אנשים אשר אצלם מתהפך העיניין והאם היא המובילה את הבית וגם הקריירה. במפה שהוצגה כאן שליט בית 10 הוא שור והכוכב המיצג מזל זה הוא ונוס שמצוייה בבית 4 ,לדעתי הצנועה הקובעת[אמירתו של שר האוצר ספיר] האם היא מרכז המשפחה כאשר מיקומו של האב נפקד, תקן אותי באם אני טועה. אם אינני טועה, זה כל עיניין ההלעת השאלה לפורום שאלת, האם ובית 10 .

למעלה