שירשור שאלות

יש לי שאלה מפגרת..

אמרו לי שאמא של עפר שכטר מתה (הכוונה מזמן.. לא בזמן האחרון) זה נכון?

bזוהר

New member
שלום..שאלה:)

היי שמעתי איפשהו שעפר אמור לשחק בסרט כלשהו ובשביל הסרט ביקשו ממנו להוריד ממש הרבה במשקל, והוא הסכים למרות שהבקשה הזאת בכלל לא חוקית ומוגזמת.. וראיתי שהוא התראיין בחדר הלבשה של האלופה והוא באמת היה נראה קצת לא טוב, יותר רזה וישב כפוף כזה מישהו יודע על זה משהו?זה נכון?

dave gahan dm

New member
שאלה..

איך עופר היה בתור תלמיד? הוא היה תלמיד טוב? היו לו ציונים טובים?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifכן אמא של עפר מתה

כשהוא היה בן 17

כן זה נכון.

אנחנו לא יודעים מה לעשות כדי למנוע את זה ממנו. זה ברור שזה מוגזם, אבל הוא כנראה לא רואה את זה.

randu

New member
../images/Emo45.gif הוא ~בירר~ להורים שלו את החיים

. חחחחחח זה היה ב"שניים",והוא היה מצונן..אז זה נשמע "בירר" ולא "מירר"..

dave gahan dm

New member
הבנתי שהוא מירר להורים שלו את החיים

אבל היו לו ציונים טובים.? איך הוא היה בתור תלמיד?

randu

New member
נראלי שעד החטיבה

הוא היה תלמיד טוב. אבל הוא הדרדר,והוא לא ממש המשיך ללכת לבצפר.

שכטרית1

New member
כנראה שזה התפקיד הזה

ואין כ"כ מה לעשות צריך לסמוך על עפר, אם הוא החליט ללכת על זה, אז הוא כנראה יודע מה הוא עושה. נקווה רק שהוא יצא מזה בריא ושזה לא יפגע בו. אני הבנתי שהוא יעשה את זה לאט ובטוח ועם פיקוח של דיאטנית מקצועית..

bזוהר

New member
וואי באמת..? אמא'לה..

טוב אני גם מקווה שזה לא יפגע בו ושזה יהיה משתלם... תודה על התשובות.. יש לכן אולי לינק לכתבה שפרסמה את המידע הזה?.. או איפשהו שזה כתוב באינטרנט?

כן זה נכון!!..

והוא בכלל לא שמן..הוא רזה!אין לו בכלל מה להוריד..הוא רזה מאוד!!כנראה בגלל השרירים אז הם חושבים שהוא שמן...לדעתי הם פגעו בו שהם אמרו ככה..אבל עפר יעשה מה שבא לו ושיהיה לו בהצלחה:]

coldplay18

New member
OMG הוא עושה את זה בסוף?!

אם כן, הבן אדם השתגע, ברור שהוא לא יצא מזה בריא. למישהו יש עוד פרטים על הסרט, מה הוא הולך לשחק? למה הוא צריך להוריד כ"כ הרבה במשקל? הוא השתגע לגמריי, זה ייסכן את חייו, הוא מספיק כחוש עכשיו.

kuku woman

New member
זה לא העניין שהם חשבו שהוא שמן

פשוט המבנה גוף שלו בוגר לעומת הגובה שלו..במידה והוא ירזה עוד 15 קילו הוא יראה צעיר יותר.שיעשה מה שבראש שלו הרי ברור שאם הוא יקח את התפקיד הוא יהיה צריך להעלות את המשקל הזה בחזרה אחרי הצילומים לסרט וגם לי הוא היה נראה רזה יותר ב"חדר הלבשה" אז כנראה שהשמועה נכונה..

coldplay18

New member
שום צעיר יותר!

עפר בסדר גמור עכשיו, הוא אפילו רזה מידי, אם הוא ירד 15 ק"ג הוא יהפוך לתת משקל/אנורקס.

שכטרית1

New member
איזה שטויות עפר נמוך

זה שהמבנה גוף שלו בוגר לגובה שלו זה ברור, מה הם רוצים שהוא יהיה לא מפותח בגלל שהוא נמוך?! ההפך בגלל שהוא נמוך הוא צריך שיהיה לו שרירים אחרת באמת יחשבו שהוא בן 16..

למעלה