שאלה !

the z girl

New member
../images/Emo2.gif שאלה !

על מה אתם חושבים שנכתב השיר I Just Wanna Live? (אתם מכירים אתר שכתוב בו מה הם אומרים על כל שיר?)

אני חושבת...../images/Emo95.gif

שהם דיברו על החיים שלהם...{הם מרגישים כמו פירות
}.. כאילו הם מסבירים שם את ההתפתחות שלהם עוד מלייפ סטיל.. ככה אני חושבת לפחות אבל זה לא בטוח...

RoCk StaR 1

New member
אממ..

השיר, או לפחות חלק ממנו מדבר על זה שהם כאילו חיים עכשיו מבחינה מסוימת את החיים שהם תארו פעם בלייפסטייל ושיש כאלה שאומרים להם את זה ומבקרים אותם על זה והם אומרים שהם רק רוצים לחיות משו כזה..זה לפחות מה שאני הבנתי..

Falling Tears

New member
בגלל שרק קניתי את הדיסק

עוד לא ממש הקשבתי וניתחתי תמילים אבל לא משנה השיר הזה מהמם הוא אחד האהובים עליי :)

the z girl

New member
אני בפעם הראשונה ששמעתי

(והקשבתי למילים) חשבתי, ואני עדיין מרגישה ככה, שהם מדברים אלינו, למעריצים. שהם אומרים לנו שהם רק רוצים לחיות, והקטע עם הפירות זה שהם (כמו בראד פיט) סתם מוכרים אוכל ברחוב, אנשים פשוטים (*ועניים*), ופתאום מישהו "חטף" אותם (אבל במציאות הם רצו את זה חיח.) והפך אותם לסופרסטארים, ועכשיו אין להם חיים. הם אומרים לנו שהם שמעו הכל כבר קודם, שאנחנו לא הראשונים שאומרים להם שהם מושלמים וחמודים ובא לנו ל****** איתם.. I just wanna live Don't really care about the things that they say Don't really care about what happens to me I just wanna live (Just wanna live, just wanna live, just wanna live, just wanna live, just wanna live, just wanna live) פה לדעתי הם אומרים שהם רק רוצים לחיות, שכבר לא אכפת להם מעצמם, כלומר שאם הם ייצאו מהמוזיקה לא יהיה להם כסף לחיות כי הם לא יודעים לעשות שומדבר אחר.. ושלא אכפת להם ממה שהמעריצים אומרים יותר, שהם רק רוצים לחיות.
קצת קשה..
וכנראה זה לא נכון כי הם לא היו כותבים דבר כזה (לא ראה לי בכלח אופן) אבל ככה אני פירשתי תא זה.

Falling Tears

New member
לדעתיי

הם מדברים על התקשורת שאומרים שמאז הלהיט הראשון שלהם (לייפסטייל) הם נהיו כאלה בעצמם.. יעני הם ירדו על העשירים והמפורסמים שיש להם הכל ועכשיו גם הם ככה.. "now you rich now you famous.. כאן יש קטע מהשיר לייפסטייל.. your first hit are you ashame?!" משו כזה (סורי אין לי את המילים) לדעתי לפחות.. זה לא מדבר אל המעריצים

kokain1

New member
צודקתת!!

זה באמת מה שהשיר אומר אבל לא ניראה לי שככה הם באמת מרגישים במציאות.

למעלה