צריכה עצה

אהובה73

New member
../images/Emo2.gifצריכה עצה

לא יודעת אם זה הפורום המתאים מקווה שתוכלו לעזור בת 31 הכרתי מישהו חדש.לפני שלושה שבועות . המצב בינינו טוב והוא מאוד נחמד והכל אבל שני דברים אין חיבור פיזי (משיכה) אין חיבור רגשי (רגשות אליו) אני מאוד מתלבטת אם לסיים את הקשר או לנסות להמשיך ולראות אם זה זורם ?.. אשמח מאוד לתגובות תודה

ShirShir

New member
אם אין פיזי ואין רגשי, אז מה יש?../images/Emo12.gif

ידידות?

רוית ב

New member
כבר ענית לעצמך אני חושבת

ובגילך - ואל תביני אותי לא נכון אני נישאתי בגיל 34... אבל אניחושבת שבגילך את כבר צריכה להבין ולדעת שאם אין חיבור אז אין וחבל על כל יום שעובר אם את רוצה בן זוג אמיתי את צריכה וחייבת חיבור מיני ורגשי לפחות משיכה מינימאלית לא כל בחור נחמד יכול להיות בן הזוג שלך אל תחששי ואל תתפשרי על אהבה אף פעם!!! המחיר יקר מידי.

אהובה73

New member
תודה על התגובות ..

אני גם חשבתי ככה ...למרות הקושי נראה לי שזה הדבר הנכון שוב המון תודות א.

לא נכון

הגעת למקום הנכון בזמן הנכון. אני הייתי בסרט הזה! חודשיים וחצי לא נמשכתי ולא היה חיבור היום אנחנו נשואים באושר ועושר. קודם כל טוב מאוד שאת עדיין שם כנראה שיש לך רצון להשאר איתו. תנסי עוד תני צ'אנס אני בטוחה שאת נשארת כי הוא מקסים אני נשארתי מהסיבה הזו והיום אני קוטפת את הפרחים. בהצלחה מתוקה.

אני קוראת לזה אהבה ממבט שלישי

נכון שזה קורה אבל צריך להבחין טוב טוב במה מדובר. האם אין את ההידלקות מהסרטים אבל יש משיכה מסוג אחר או שאין ממש כלום ויוצאים מכח האינרציה. ואת זה רק היא יכולה לקבוע.

אהובה73

New member
האמת גם מחשבה כזאת עולה לי לראש .

לכן אני יתן לזה קצת זמן. אולי אני יהיה יותר חכמה . רב תודות א.

למעלה