שני דברים
עירבבת כאן א.מגזר {ובכללו תת-מגזר} ב.עדה. אם במגזר עסקינן,אכן,אין ספק שעדיפות ראשונה היא שייכות לאותו המגזר {וכמו"כ תת-מגזר} עקב המנהגים וההלכות שכל {תת-}מגזר נושא עימו. אם כי,קחו כדוגמא את ר' עקיבא שהי'ה שייך למגזר החוזרים בתשובה ורחל,למרות שהייתה שייכת לזרם אחר, לא ויתרה עליו גילתה את הפוטניצאל בו ונלחמה עבורו ועלי'ה נאמר "שלי ושלה שלכם היא". לא הכל טאבו מוחלט בעניין,כאשר יש נכונות ורצון של שני הצדדים לגור בעמק השווה,אפשר להצליח. הכל תלוי בעוצמות ובכוח של אחד באופן אישי. לגבי עדות...כבר עניתי פעם על זה... זה תלוי לאן יוצאים. האם מפריע לי שמישהו לא מהעדה שלי??? תראה,אני חצי אסקימוסית וחצי ביזנטית.נראה לי שלא נשארו כל כך הרבה בדיוק מהעדה שלי. הערה חשובה, לא יוצאת עם פלונסקאים {אתם הרי יודעים מה אומרים על פלונסקאים...} אה וגם לא גליצייאנרים {כולם יודעים מה אומרים על גליציינארים...} ולא רומנים {ה´ ישמור ירחם ויציל. אלה הכי גרועים...} ולא אלו שנולדו בקרקוב {ממש לא אכפת לי איפה הם עכשיו...} ולא טיפוסים מפוקפקים מהבלקן ואלו שבין אסי'ה לבריה"מ {ברברים כולם...} ולא אמריקאים {קולניים...כאילו דאאאא} ולא אנגלים {בררררר...קרירים...} לא גרמניים ולא איטלקים ובכלל לא אירופאים לא אסייתיים לא אפריקאים לא צ´חצ´חים לא ווזבוזים מי נשאר??? אה יש עוד אחד... טוב אז על מה אני יכולה לפסול אותו??? אממממ..רגע....תן לי לחשוב...אני בטוח אמצא משהו... אבל שח"ו לא יצטייר שאני גזענית,כן??? זה פשוט עניין של מנטליות שונה/מנהגים אחרים/צבע עור שאני לא נמשכת אליו/ריח משונה/דברים ששמעתי עליהם והם בעצמם מסכימים שהם כאלה... אני בכככככלללל לאאאאא גזעעעניייתתתת!!! וברצינות רגע, ההורים שלי תמיד אומרים בן אדם בעל מידות טובות ודרך ארך שתי רגליים,שתי ידיים ויכולת לפרנס והם יהיו מאושרים עד הגג רק שאני אתחתן כבר...