../images/Emo2.gifסיכום מפגש!!!!!!!!!!111111111111
נקבות!!! למה אתם לא פותחים סיכום? הא? הא? הא? (גל תרגעי
) אתם כאילו, מחכים שהמנהלת תעשה את זה?
יופי לכם. ובכן, הגעתי בדיוק בזמן, מסתבר, כי בדיוק טולה ומיי הגיעו (
$%$#%#$%#% על שתיהן). ובכן, ישבנו, דיברנו, צחקנו, השתעלנו (טוב, זה רק מיי. מיי, תרגישי טוב
) והיה נחמדיש:] ואז הגיעה שיר
, והתחלתי להסביר לה כמו לכל הבאים שאנחנו ליד "ארומה, אופטיקנה, אדידס, אפרודיטה..." וכו'
האמת שאותה ואת ליאורי ראיתי כבר ביום רביעי, יחד עם אור (למרות שהוא ברח לפני שהספיק להראות נוכחות
), אבל בכל זאת, מגיע לה מאוהב (
)
ואז הגיעה ליאורי
(טוב טוב, צודקת, גם אני קוראת לך ליאורי
) ושני הגייז איחרו לנו בשעה, אבל הגיעו בשעה טובה (מאוהב גם עליכם? אולי...מאוהב של כל אחד מכם בשני?
סתם לא, הנה לכם
) ישבנו לאכול לפני שהם הגיעו, וכשהם הגיעו ליאורי ושיר נעלמו לפתע
"תכף חוזרות" או משהו כזה
החמאנו לאלחי על התספורת החדשה (
תתחדש?), ישבנו, דיברנו וצחקנו. (הם שאלו אם השולחן המלוכלך זה מאיתנו, וטולה שבה להכחיש את עצם העובדה שאכלנו, כמו כשהגעתי ושאלתי אותה אם היא אכלה *גל מדברת יותר מידי* ) אה! ושיר וטולה שיחקו עם הסוכר ועשו שטויות! עזבו אתכם, נפרוש לדוקים. איפה הייתי? אה כן, ליאורי ושיר חזרו מהטאוור רקורדס עם דיסק בשבילי
"יו! דיסק של בריטני ספירס!
" "יותר גרוע מזה" חבריה, הבנות קנו לי באופן סימבולי את הדיסק של רפי גינת, ב10 ש"ח (
אני אוהבת אתכן
) כי הן גם יורדות עלי שאני קונה דיסקים מקוריים (לפחות שיר) וגם כי ניהלתי את פורום כלבוטק (ואז טולה אמרה שתביאו לי גם מפה של נס ציונה, ותסדרו אותי
) ובכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן הגייז הלכו לאכול, ואנחנו הסתובבנו בקניון להנאתנו. ואז...אז ראינו שמבחינת הזמן אני חייבת להיות שוב בעזריאלי ב4 כי אני רוצה לראות את המנהלים שלי והכל, ועוד מנהלים בתפוז. אז הקצבת הזמן לחצה עלינו ורצינו לשחק הוקי אוויר. ובכן, באנו ללחוץ על אלחי ואור שיסיימו כבר את הפיצות שלהם, ואכלתי מהפיצה של אלחי עם כף (זו הייתה אמורה להיות פיצה שלמה, אבל חיפפתי
). הלכנו לשחק הוקי אוויר, וכרגיל כולם ניצחו אותי (-_______- "זה לא שאת משתפרת, אני פשוט הופכ/ת להיות יותר גרוע/ה" ניניני!!) בסופו של דבר, המשחק האחרון שלי היה 7-4 לטובת ליאורי <_<
יו! והמשחק של אלחי ואור היה כזה מצחיק! אלחי העיף את הדיסקית לקיבינימט!!! XDD טוב אמ, הם שוב נעלמו לנו, וטולה ומיי הלכו לאכול. ליאורי, שיר ואני תפסנו קו 63 כדי להגיע לסנטר, בזמן שבדרך, בצומת, דללה (
!!) התנגשה בי, ואני הלכתי ימינה ושמאלה בנסיון לעבור את המתנגש, מבלי לשים לב שזו היא
זה היה...משעשע. הנסיעה הלוך בשביל להחליף לחברה של שיר חולצה (
) הייתה די חלקה, והלכנו אחר כך גם למונסטון ועזבו שטויות
ואז..ואז ליאורי החליטה שאין לה כוח לחזור וחזרה הבייתה
שירוש ואני הפקדנו ידינו ביד הגורל (
) ועלינו על קו 63 (כנראה שהגורל היה להתקע בפקקים
) מסתבר שהארבעה קנו כרטיסים לסרט בלי לדבר איתנו על זה
אז שירוש אמרה שנגיע והיא תחזור הבייתה, והפגישה שלי עם קרן התקצרה ל.. 5 דקות (?), כמו הפגישה עם שאר המנהלים (
) קנו לי גם כרטיס לסרט (הם עשו לפני זה כ"כ הרבה משחקים בהוקי אוויר בלעדינו
) וזרמתי. אפילו לא ידעתי לאיזה סרט נכנסים
|מפל|
אה! והפלאפון שלי מת לפני שהלכנו לסנטר, וקם לתחייה כשחזרנו שיר ואני
שירוש נאלצה להיפרד מאיתנו (
) ואנחנו נכנסנו לסרט. היה כזה מצחיק! גאד!
(מה זה היה? אני אענטז עם ישבני את הדרך לליבך?
משהו כזה? עשו טובה, לכו לראות את "מילים ולחן"
הגג למעלה!!!) ובונא! ההפסקה הייתה כ"כ מהנה שהיא עברה לנו ככה *עושה 'קליק' עם האצבעות*
ומיי השתעלה חלק מהזמן, אז איזו אישה אחת שמיזמזה את טולה (
לא מה שאתם חושבים) הביאה לה סוכריה XD נאמ, יצאנו מהסרט (ההתחלה שלו הייתה כ"כ גיי, שידענו שאלחי בחר את הסרט
) ופגשנו את חן. הלכנו ליד מרכנתיל ושוב פגשתי בחבריי המנהלים (
) וקרן באה להיות איתנו קצת, וגם ליןלין (חברות חיילות שלי
) ואמ, טוב. הלכנו לקנות גלידה ^^' וישבנו ודיברנו וצחקנו והלכנו לשבת קצת ליד יטבתה לשיר שירים
ואז ליוויתי את ליןלין לרכבת, ואחר כך ליווינו גם את טולה ומיי (וטולה המסכנה סימנה בטעות שני כרטיסים בהלוך, אז היא הייתה צריכה לקנות חדש). השעה הייתה בערך 8, ואז הלכתי ללוות את אלחי ואור לתחנת האוטובוס והיה משעשע
ואז חזרתי לרכבת שלי ונהנהנה היה אחלה והכל. וזהו
זה היה המפגש מנקודת הראייה שלי
חבל שלא היינו יותר ביחד, כמו מפגש קודם. >< בע, אני לא פוגשת יותר אנשים יחד איתכם, זה פשוט..עושה אותי לא שייכת אחר כך
הסוף.
השעה הייתה 8 בערך
נקבות!!! למה אתם לא פותחים סיכום? הא? הא? הא? (גל תרגעי