מת מקנאה

../images/Emo2.gifמת מקנאה../images/Emo4.gif

יצאתי לבנק, ובקפה שעל יד, ישבו זוג, יותר נכון ישב גבר, ועל ברכיו ישבה חברתו, לא נערים, לא פוחזים, סתם אוהבים, של צהרים, של יום יום, והשמש זרחה להם, הציפורים ציצו להם, והשמים צחקו. ואני, אני בליבי בכיתי, כן, מקנאה. אני מתבייש, אבל באמת מקנא.

האלי

New member
באתי לכאן לקנא באוהבים

באתי לכאן לקנא באוהבים להביט בעיני הנערות השולחות חיוכים צבועים שפתון כהה. אני יודע שאין הקסם אלא אחיזת – עיניים כמה אני מקנא בריחן, בחיוכן. בהבטחה שאני יודע ששווא היא. נכתב בימים ההם, כשלא האמנתי בכלל שאפשר לאהוב... וכל כך רציתי... שלך, האלי.

גלית34

New member
שאירת שיר של דני רובס../images/Emo20.gif

שארית יום שישי, את לבד בבית עיתון עבה עד יאוש,דיסק ישן נושן בלי תנועה מול הטלויזיה את קוראת לעזרה בענן עשן ואני מביט בך מהצד ויודע שאין לך אף אחד שישבע שאת כל מה שהוא חלם תמיד וכל מי שרצית קרוב- התרחק זה מכאיב איך כל העולם מתחלק לשניים שניים- ואת השארית טלפון מאמא כמו שמיכה את צריכה למלא ציפיות הרופא מפהק אלייך עם בדידות, הוא אומר,ממשיכים לחיות ואני מביט בך מהצד ויודע שאין לך אף אחד שישבע שאת כל מה שהוא חלם תמיד וכל מי שרצית קרוב- התרחק זה מכאיב איך כל העולם מתחלק לשניים שניים- ואת השארית בכל הפאבים אש מדומה ריח של צ´יפס,ריחות זימה שופעת אף אחד לא יאמין שכמו שאת- עדיין אין לך אחד שישבע שאת כל מה שהוא חלם תמיד וכל מי שרצית קרוב- התרחק זה מכאיב איך כל העולם מתחלק לשניים שניים- ואת השארית מזדהה עם ההרגשה והשיר הזה מבטא את זה יותר טוב ממני

תותית11

New member
מתה מקינאה

זוג כסוף שיער פנים לא רעננות חרוצות קמטים של חיים שלמים הליכה מדודה תומך במרפקה מתאים צעדו לצעדה שלווה על פניהם הולכים בדרך ארוכה ביחד.

למעלה