מה קורה לגוף שלי???

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo2.gif מה קורה לגוף שלי???

מה קורה לגוף שלי???
אז קודם תזכורת קצרה . הפסיקו לי את הטיפול יומיים לפני שהייתי אמורה לעשות את ההזרעה בגלל גירוי יתר וסיכון להריון מרובה עוברים. היום (יום ה-16 למחזור) גיליתי לקראת הבוקר דימום קטן ועכשיו הוא די מתחזק ממש כמו היום הראשון למחזור החודשי. האמת שאני די בלחץ , מה קורה לגוף שלי? הרי זה לא הגיוני שביום ה-16 מקבלים שוב מחזור רק היום הייתי אמורה לעבור את ההזעה. משהי נתקלה בתופעה הזאת? ועוד דבר , יש סיכוי שבייצתי לבד למרות שהפסיקו לי את הטיפול ולא קיבלתי אוביטרל?

סיון01

New member
בהחלט יש סיכוי!

מה קורה לגוף שלי???
אז קודם תזכורת קצרה . הפסיקו לי את הטיפול יומיים לפני שהייתי אמורה לעשות את ההזרעה בגלל גירוי יתר וסיכון להריון מרובה עוברים. היום (יום ה-16 למחזור) גיליתי לקראת הבוקר דימום קטן ועכשיו הוא די מתחזק ממש כמו היום הראשון למחזור החודשי. האמת שאני די בלחץ , מה קורה לגוף שלי? הרי זה לא הגיוני שביום ה-16 מקבלים שוב מחזור רק היום הייתי אמורה לעבור את ההזעה. משהי נתקלה בתופעה הזאת? ועוד דבר , יש סיכוי שבייצתי לבד למרות שהפסיקו לי את הטיפול ולא קיבלתי אוביטרל?
בהחלט יש סיכוי!
אם לא קיבלת דיכוי (כמו דקא) בהחלט יתכן שבייצת לבד. לגבי הדימום, זה קרה לי פעם, אמנם בחודש הפסקה, והרופא אמר שזה בגלל "נפילת" הורמונים. ייתכן וזה גם המקרה שלך, לא? ובכל מקרה, אוצו רוצו לנסות טבעי, אלא אם אמרו לך אחרת!

Hamsa

New member
היי בילבי

מה קורה לגוף שלי???
היי בילבי
כמו שאנחנו כבר יודעות, מנסיונן של אחרות כאן בפורום, הכל יכול להיות.... אולי זה הביוץ, הרי אין סיבה שלא תבייצי בכל זאת, נכון?! או שאולי מפאת גודש ההורמונים זה המחזור?! יש לך את מי לשאול? אולי את הרופא שהחליט על הפסקת הטיפול - מה לעשות כרגע?

יש סיכוי

מה קורה לגוף שלי???
יש סיכוי
ייתכן שהכל השתבש לך בגוף מבחינה הורמונלית עקב הפסקת ההורמונים. ייתכן שזה מחזור וייתכן שזה דימום ללא מחזור כלומר לא ווסתי אלא ממקור אחר. הכי טוב זה לשאול את הרופא שלך או אפילו להיכנס לאתר של ד"ר לוויט או זיידמן ולשאול אותם באינטרנט. אפרופו ביוץ ספונטני: אני בייצתי לבד גם אחרי שקיבלתי דיכוי מקומי (צטרוטייד) לפני שאיבה. אז הכל אפשרי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה