לכול הישנים

../images/Emo2.gifלכול הישנים

איזה ישנות אתן פוסיקאט דולס היתפרקו מימזמן מה לא ידעתן
מי:2י!נ0ה ש!לטת

funky Doll

New member
מה פתאום הם לא התפרקו

זה שניקול שרה לבד היא מכחישה שהן התפרקו וחוץ מזה מה איכפת לך שאנחנו עדיין בפורום !!!??

punky doll

New member
מה התפרקו מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

הדולז ידעו מההתחלה שאחרי האלבום הראשון שלהן ניקול תוציא אלבום משלה... יש לה חוזה שונה משל שאר הבנות... בזמן ששאר הבנות חתומות על 2 אלבומים (כבר עובדה שלא התפרקו), ניקול חתומה על 2 אלבומים עם הדולז ואלבום סולו משלה... זו האמת הסיבה היחידה שחתמה-רק אם תוכל להוציא אלבום משלה... ואיך בדיוק התפרקו אם בעוד חודש וחצי יש להן הופעה באירופה
בכל מקרה הקלטות האלבום השני אמורות להתחיל בתחילת 2008 והאלבום ייצא בקיץ 2008 או קצת מאוחר יותר...

לכולם

תקראו תבינו ותיראו שרוצים לפרק את PUSSYCAT DOLLS אבל עדין לא בטוחים תקראו: , רובין אנטין, עשתה... לריאליטי קוראים pussycat dolls present: the search for the next doll (או כמו שאנחנו אוהבים לקרוא לה TSFTND) והמטרה היא למצוא דול שביעית שכבר נמצאה וקוראים לה אסיה ניטולאנו בת 19 מניו יורק... יש לה גם בת בת שנה וחצי... אבל עכשיו עולות שמועות שבכלל היא לא תצטרף... רק הזמן יגיד לנו... עכשיו מתכוונים לפתוח עונה שנייה לריאליטי (שעכשיו נערכים מבחנים) אבל בעונה הזאת לא תצטרף עוד דול אלא יקימו קבוצה חדשה לגמרי...

punky doll

New member
טוב בואי אני אסביר לך...

אסיה ניטולאנו כן זכתה בתחרות ולא היא לא מצטרפת לפוסיקאט דולז.... אף פעם
כבר דיברנו על זה.... כל הקטע של הריאליטי הזאת זה הכל אשמתה של רובין אנטין... לדולז לא היה שום יד בזה כמו שאין להן שום קשר לעונה השנייה של הריאליטי.... הלהקה שתיבנה שם לא קשורה לדולז ולא יהיו תחליף לדולז או משהו כמו הדולז... למרות שרובין אנטין אומרת שהן יהיו בהשראת הדולז... המבחנים כבר היו ביוני והסדרה (אם אני לא טועה...) כבר צולמה... כל מה שאני מנסה להגיד פה זה שרובין מנסה להשתמש בשמן של הבנות כדי לגרום לה לעלות ולהצליח... הדולז לא רצו בכלל את הריאליטי ולא רוצות שום קשר לעונה השנייה (שד"א לא נראה לי יופיעו בכלל בעונה השנייה...) אני קיבלתי את המידע הזה ממקור אמין ביותר שקרוב לאחת הבנות וידעתי שאסיה לא תצטרף לדולז עוד לפני ששודר הפרק האחרון... אז תחשבי מה שבא לך...

West Doll

New member
../images/Emo45.gif

בקיצור, אסיה היא סתם טעות טבע אחת גדולה
סתם סתם

punky doll

New member
זה בסדר.. את יכולה להגיד את זה...

זה לא שהיא תבוא ותרדוף אחרייך או משו כזה....
או שכן
....
בכל מקרה לא נקרא לה טעות טבע... פשוט טעות שעשו בכלל את הריאליטי המטופש הזה... גם כן הרובין הזאת והשטויות שלה... קודם הלאונג' בלאס וגאס, אח"כ הריאליטי, אח"כ הקזינו, אח"כ העונה השנייה של הריאליטי והיא עוד רוצה לפתוח לאונג' נוסף בלוס אנג'לס ואולי בעתיד לעשות סרט על הדולז... שתנוח התיש הזאת
או יותר מזה- תעזבי את הדולז בשקט

בסדר למה ישר לקפוץ עליי ??? אז טעיתי!!!

ודרך הגב כרמית לא דומה לסבתא והדול המושלמת תהיה שיער:אשלי עינים:ניקול גוף:ניקול קול:ניקול אופי:מלודי סגנון לבוש:גי'סי וכרמית

West Doll

New member
../images/Emo207.gifBaby Love

השיר המלא ב-HQ. כאן. איזה באסה שWUL לא הצליח בכלל. ועוד זה הסינגל הראשון שלה
אני מקווה שהסינגל השני [BL] יהיה יותר שווה! חוץ מזה, זה שיר מושלם
היא בטח בחרה קודם ב-WUL כי הוא כזה קצבי וצועקים שם Her Name Is Nicole

West Doll

New member
והנה עטיפת הסינגל../images/Emo26.gif

אני מתה על התמונה הזאת

למה את חושבת ש..

הסינגל הראשון של ניקול לא הצליח?איפה כתוב את זה? זה בגלל שזה לא ב-MTV ? וד"א,למה לא מראים את ה-Pussicat Dolls בMTV ??

West Doll

New member
הסינגל הראשון אפילו לא נכנס למצעד ה-100

בבילבורד האמריקני. כשזה קורה זה אומר שהסינגל לא מצליח. אולי הוא יכנס בהמשך אבל בתור התחלה זה לא טוב... הוא כרגע נמצא במקום #17 מתחת ל-100, קוראים למצעד הזה U.S. Bubbling Under Hot 100. ובמצעד של ה-R&B והיפ-הופ הוא נמצא במקום #113. עכשיו בשביל סינגל ראשון לבחורה מוכרת כמו ניקול זה ממש לא טוב, לפחות אם זה היה נכנס ל-100 אז מילא...

למעלה