כבר שאלו אתכן....

../images/Emo2.gifכבר שאלו אתכן....

"אז איפה אתם בראש השנה? ............"
מארחים או מתארחים?
מה דעתכן על פסיטבלי הארוח של ראש השנה ופסח?
מדבר אליכן?
שמח?
מכביד?
חשבתן
כבר על זה או שמא זה רחוק?

נומלה

New member
אני אוהבת את פסטיבל האירוח

הזדמנות לפגוש חלקי משפחה שלא רואים לעיתים קרובות. אבל השנה אנחנו מתארחים. גם זה כיף.

מה שמסתמן כרגע זה שאני לבד עם הילדים

בעלי יהיה בחול , דודתו שמארחת אותנו די הרבה גם בחול, חמותי תהייה אחרי ניתוח,ההורים של הבעל של אחותי הזמינו אותם ואת הורי לערב חג , אחי לא קובע דברים כאלו עד הרגע האחרון אז אני אחגוג עם הילדים באיזו הפתעה שאני מתכננת להם. בדרך כלל אני מאוד אוהבת את חגיגות החגים.

../images/Emo140.gifאת עצובה?

אגלה לך סוד. בשנה שעברה יצאנו בעלי אני והילדים למסעדה בראש השנה בררנו מראש מקום והגענו היה מצויין.

לא עצובה בכלל,

אלו לא הדברים שמעציבים אותי, אמנם נתגעגע לבעל/אבא אבל יש תוכנית ניפלאה לערב הזה.

כל המשפחה אצלי

בדרך כלל 17 אנשים. כלכלית די קשה,להכין אני מכינה בכייף,המטבח הוא האהבה שלי. זה קשה כי כל שבועיים אצלנו חג וכולם באים אלי.

כרגיל - מתארחת

היות ואנו גרים בדרום וכל המשפחה במרכז ולדעתם המרחק מהמרכז לדרום הוא הרבה יותר גדול מהמרחק מהדרום למרכז. לכן, להזמין אותם אלינו - קשה (גם לא קל לאבא שלי להגיע בערב). אז הפעם אנחנו אצל אחי וגיסתי, כמובן שמגיעים עם סירים. הפעם, אגייס לבישולים גם את בני ובתי שגרים מחוץ לבית ויבואו. נחמד להפגש עם כולם, אך גם קצת מכביד (בעיקר על הבטן).

תמיד אצל אמי עד שתגיד שלא יכולה יותר רפואית

למה אין ועם מי להיות, לא יכולה לנסוע אלינו כי קשה לה מאוד הנסיעות, אני מגיעה לשם בד"כ בערב חג נשארים לילה אחד ולמחרת אחרי ארוחה נוספת נוסעים. אם זה היה מכביד אם היתה אומרת. מעבר לכך שפסח אנחנו עושים פעם אצלי, פעם אצל חמותי פעם אצלה ככה שהעומס מתחלק.

שרונית28

New member
אותנו לא שואלים יודעים כבר שאנחנו צמודים

למשפחה שלי, המשפחה של בעלי לא מזמינה ולא הזמינה מעולם וגם לא תזמין
.

טלטוש

New member
מתארחים, עדיין לא החלטנו אצל מי

את החגים אנחנו עושים או אצל ההורים שלו, או אצל ההורים שלי אף פעם לא ארחתי לראש השנה, כי אמא שלי גם שומרת כשרות וגם לא נוסעת בשבתות וחגים. ומצד השני, אבא של בעלי נכה וקשה לו לעלות במדרגות אלינו הביתה. לפעמים אני חושבת שיהיה כיף לאחר לחגים למרות שאותי ארוחים מאוד מלחיצים באופן כללי.

עדיין לא יודעת - מנסה לסחוט הזמנה מאמא שלי

אצל החמים שלי לא בא בחשבון - הם לא מסוגלים לארח - אפילו שהם לא יעשו כלום - עצם הרעיון שהם מארחים עושה אותם יותר חולים ממה שהם באמת (והם ממש לא בריאים) אצל אמא שלי יש אורחים מחו"ל ומין הסתם האחיות שלי היהו שם אבל מאחר ואנחנו להבדיל משאר המשפחה דתיים זה אומר להתארח שני לילות - אז אני מנסה לסחוט הזמנה

לא פסטיבל ולא בעיה - יש לנו חלוקה הוגנת ואנחנ

מיישמים אותה בכיף גדול והנאה. למדתי שכמה שפחות עוסקים בהיא אמרה, והוא עשה וכו' וכו'... הכל עובר בקלות ובלי שום בעיות. שיהיה לנו חג שמח ושנה טובה.

למעלה