טוהר!!!!!!!!!!
I IamAR New member 9/12/06 #4 טוהר בבקשה תבוא ממש רוצים אותך נעשה אורגיה מטורפת במפגש ותעשה לכולנו ילדים בכל מקרה, אני לומדת לנגן עכשיו את "הדרך" שאופיר הלחין (המילים שלך) ואני אביא גיטרה למפגש, ורציתי להשמיע לך
טוהר בבקשה תבוא ממש רוצים אותך נעשה אורגיה מטורפת במפגש ותעשה לכולנו ילדים בכל מקרה, אני לומדת לנגן עכשיו את "הדרך" שאופיר הלחין (המילים שלך) ואני אביא גיטרה למפגש, ורציתי להשמיע לך
E Envenom New member 9/12/06 #5 מגניב ../images/Emo2.gif אני אבוא, רק תגידו לי מתי המפגש.. ורצוי שהוא יהיה או אחה"צ או ביום שישי, למה אני בשירות לאומי עד 5 כל יום
מגניב ../images/Emo2.gif אני אבוא, רק תגידו לי מתי המפגש.. ורצוי שהוא יהיה או אחה"צ או ביום שישי, למה אני בשירות לאומי עד 5 כל יום
E Envenom New member 9/12/06 #8 ../images/Emo3.gif עזבי, קראתי כבר ת'שרשור הזה (כי זה הפורום שלי והכל).. אבל לא ממש שמתי לב לתוכן שלו בכל אופן.. יצאתי כרוב.
../images/Emo3.gif עזבי, קראתי כבר ת'שרשור הזה (כי זה הפורום שלי והכל).. אבל לא ממש שמתי לב לתוכן שלו בכל אופן.. יצאתי כרוב.
E Envenom New member 11/12/06 #10 את סתם מנסה לסחוט ממני מזונות ../images/Emo3.gif חוצמזה, ישראל תהייה בערך המדינה ה30 שאני אעשה בה ילד, אז אלא אם כן את עוברת לגרמניה בקרוב.........
את סתם מנסה לסחוט ממני מזונות ../images/Emo3.gif חוצמזה, ישראל תהייה בערך המדינה ה30 שאני אעשה בה ילד, אז אלא אם כן את עוברת לגרמניה בקרוב.........
I IamAR New member 11/12/06 #13 תראה.... אם זה ככה אני כבר מעדיפה שלא תבוא מי יודע, עוד תאנוס שם את כולנו