חיי תמו!! רישמית!

eMiFrEaK

New member
../images/Emo2.gif חיי תמו!! רישמית!

אין יותר "24"!!!!!!!!!!!!!!!! איך אפשר בלי "24"???????????????? חיי התהפעו! ימי רביעי מעולם לא יחזרו להיות כפי שהיו! איזה פרררררררקקקקקק.... גאוני! בדיוק כמו שניתן לצפות מ"24" !!! טוב... אני בקושי נושמת פה.. כן כן... מושפעת ומורעלת וכל דבר אחר שניתן להגד עליי.. זאת אני!! אני בטוחה שיש פה עוד אנשים כמוני.. הם פשוט במסווה!! (מושפעת לחלוטין).. אז ספרו.. אתם מכורים למשהו כמוני?? או שזה רק אני והג'ק באוור שלי..? אגבבבבבב... למי שלא יצא לראות... (איך?????????. זה לא ייתכן!! להפסיד יצירת מופת ממש!!)... אתם חייבים לתפוס את השידורים החוזרים.. כשהם יהיו.. זאת פשוט סידרה גאונית! כל ה-3 עונות! פשוט מהמם! חח טוב אני אפסיק.. אני יכולה לדבר על זה לפחות יומיים רצוף.. אני מפחידה את עצמי =\

L e s t a t

New member
דייויד לא ירוץ יותר לבחירות.. ../images/Emo2.gif

זה אומר שצריך שוב להצביע לבוש?

eMiFrEaK

New member
../images/Emo2.gif

oh my god!! איך זה ייתכן??????? אתה בטוח שאנחנו מדברים על אותו הדבר???

האמת שאף פעם לא סיימתי לראות את

הפרק הראשון....לא נתנו לי כל פעם משהו הרס....כמו בסרטים האלה שאנשים רוצים לעשות משהו וכל פעם שהם מתחילים משהו דופק להם את זה...

Lara F

New member
ממממ... כמה שאת לא לבד....

כמוני כמוך, מכורה, ולא במסווה,
ואת אפילו לא מתארת לעצמי מה עבר עלי כשהפסיקו לשדר את "רק בישראל" וכש "ערב אדיר" יצאו לחופשה של שלושה חודשים זה בכלל היה כמו סכין שהכניסו לי ללב (אוקייייי הגזמה...)
אתם קולטים שבמשך כמעט שנה כל שבוע, חיכיתי ליום חמישי, ספרתי ימים, שעות,
הקלטתי תוכניות,
וכדי להפסיד תוכנית לא היו מצליחים לשחד אותי אפילו במיליון דולר (טוף אולי מיליון כן, פשוט אפאחד לא ניסה...
) מדהים כמה שאפשר להיקשר לתוכנית כלשהי ואחר כך שלוקחים ממך את זה-- זה פשוט נורא!
זאת טראומה עד כדי כה עמוקה שקשה לתאר אותה!
ומה אם אלי מקביל?
העונה החדשה בערוץ 2?
סקס והעיר הגדולה נגמר בכלל לתמיד...
אקיצר- אני מנסה יותר לא להתמכר לשום דבר! (כן כן...)
אחרת פשוט באים ולוקחים את זה ממני באכזריות!!!

bariska

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo9.gifאופס..

התכוונת לסדרה
לפעמים אני כזה אידיוט

גם חיי תמו!!! רשמית!!! ושוב רשמית!!

אין יותר דרדסים!!!!!!!!! איך אפשר בלי דרדסים??????????? ימי ראשון(שני שלישי רביעי וכו...) לא יחזרו להיות כפי שהיו!!!! איזה פרררררררקקקקק...גאוני! בדיוק כמו שניתן לצפות מחבורת דרדסים שיכורים! טוב! אני בקושי נושם פה! כן כן...מושפע ומורעל ושיכור וכמעט כל דבר אחר שניתן להגיד עלי...זה לא אני!!! אני דיי בטוח שאין פה עוד אנשים כמוני!!!..אלא אם כן נדפק להם הראש!! אז ספרו...אתם מכורים למשהו כמוני או שזה רק אני והדרדסטלה שלי? אגב למי שלא יצא לראות (איך, בלין נאפיג, איך????) אתם חייבים לתפוס ת'שידורים החוזרים( )...אני ממש מקווה שהם לא יהיו... זאת סידרה ממש מעפנה!!! כל ה1852134 העונות!! פשוט מהמם! על הז** שלי, אני לא מפסיק!!! אני מתכוון לדבר על זה לפחות עוד 3 דקות רצוף!!! כבר התרגלתי, אני כבר לא מפחיד את עצמי =\ (שומעת, בקשר לזכויות יוצרים וזה, אני מבין שאני אצטרך לשלם לך פיצויים על העתקה של "יצירה מקורית". אני כבר אשלח לך בקבוק סמגונקה על חשבון הבית, מקווה שלא נגרם נזק רב מידי. ממני, ואסילי פיטרוב איוונוביץ' ה2.

eMiFrEaK

New member
אריה אריה.. ילד עצוב שכמוך....

תאמת..אח שלי... מה שעצוב בכל הסיפור הזה.. שאתה רציני..=\ אתה יכול עד מחר לגרום לזה להשמע מצחיק אבל אמ.. אני יודעת את האמת.. חבל אה??? הרסתי לך?? לא נוראא... אם בא לך אני אשתף אותך בסמגונקה שלי.... תאמת.. אם כבר אני מעדיפה גורילקה.. אתה יודע.. שנהיה יותר זמן במצב של שיכרון.. וככה נוכל להסתכל את כלללללללל השידורים החוזרים של הדרדסים שלך.. שאני בטוחה ראית כבר כמה וכמה פעמים... לא ראית 24? חבל.. הפסדת.. באמת.. זה מה שיש לי להגיד.. חפיף.. לא נגרם נזק.. לפחות לאחד מאיתנו.. בינתיים =\

eMiFrEaK

New member
ועוד משהו...

ח"ח על ההשקעה... בטח לקח לך זמן רב לגנוב לי את הזכויות יוצרים... רק חבל שהתוצאה יצאה ככה =\

../images/Emo7.gif../images/Emo122.gif...

יש לי בקבוק גרילקה של נמירוף בבית... אבל לא!!! לא לא לא!!!! לא !! לא לא לא!!! את לא מקבלת אפילו סטאפריק אחד!!

eMiFrEaK

New member
../images/Emo4.gif

מה אתה משחק אותה פגוע????.. הפוגע החליט לשנות כיוון... ואני לא צריכה את שלך.. חח יש לי יותר מדי בית..=) (זה מה שקורה בבית אוקראיני למחצה..) רק חבלללללללללללללל... שהתדרדרנו למצב כזה.. נו טוב.. אתה בכל מקרה..=\

bariska

New member
ז"א

ש..סגרו את ערוץ 24?מממ גם ככה לא ממש היתי צופה מושבע שלו שם הכל תמיד חזר על עצמו...וכמעט הזמן שיצא לי לראות שרו שם רק היהודים -קח אותי וקובי פרץ-אני אוהב אותך וזהו..בלעע

למעלה