בבובה בובה זהבה
New member
כבר כתבתי על הביופסיה שעברתי ברשלצ
שסכנה את הרחם שלי (ללא הרדמה), המשך בשלילה מוחלטת של זרעו של בעלי, אבל גרידה... המשמעות של זה זה כמו הפלה נוספת שמסכנת את כניסתך להריון, פעולה פולשנית ולדעתי (על סמך יתר הרופאים שאמרו לך) זהו פשע נתעב. יש גבול לתאוות הבצע וסיכון הנשים המטופלות ברשלצ, שלא נדבר על זמנן וכספן היקר. לדעתי צריך להעביר זאת בדחיפות אפילו אנונימית למשרד הבריאות, המקום הזה שרלטני ומסוכן. בכל מקרה שיהיה לך המון בהצלחה, ובאמת נסי לראות איך את מעבירה את עוברייך, יש לך גם זכויות אחרי כל כך הרבה כסף ששלמת, משיח מסלול קייב מאד מומלץ
כבר כתבתי על הביופסיה שעברתי ברשלצחובה לדעת![]()
![]()
היום הייתי אצל שני רופאים גדולים לגבי חוות דעת נוספת על הביופסיה שלי, שיצאה לפי חוות דעתם של מדיקל ראשון שהיא לא תקינה.הרופאים היו בהלם הביופסיה תקינה לחלוטין אני לא צריכה לעבוא שום גרדה בשום פנים ואופן 6 פעמים הרופא הוציא מפיו את המשפט גרדה? מה פתאום הכל תקין למה?
וגרם לי להבין שזה סתם תרמית כספית למשוך עוד אז אני לא עושה שום גרדה ואני ממשיכה הלאה רגיל, רק מה אני מאוד פוחדת שעם אני לא יצליח בטיפול הראשון אז יאשימו אותי בבריחה שלי מהגרידה אין מה לעשות נעבור את הטיפול הראשון ואז אהיה חכמה הלאה תודות לכם פורום נהדר זה ולך מלח אני בכלל לא חשבתי לרוץ לחוות דעת נוספת תמיד האמנתי לרופא הראשון שדיבר וסמכתי עליו כל חיינו אנו לומדים קחו דוגמא ותמיד תפנו לחוות דעת נוספת לפני כל החלטה![]()
שסכנה את הרחם שלי (ללא הרדמה), המשך בשלילה מוחלטת של זרעו של בעלי, אבל גרידה... המשמעות של זה זה כמו הפלה נוספת שמסכנת את כניסתך להריון, פעולה פולשנית ולדעתי (על סמך יתר הרופאים שאמרו לך) זהו פשע נתעב. יש גבול לתאוות הבצע וסיכון הנשים המטופלות ברשלצ, שלא נדבר על זמנן וכספן היקר. לדעתי צריך להעביר זאת בדחיפות אפילו אנונימית למשרד הבריאות, המקום הזה שרלטני ומסוכן. בכל מקרה שיהיה לך המון בהצלחה, ובאמת נסי לראות איך את מעבירה את עוברייך, יש לך גם זכויות אחרי כל כך הרבה כסף ששלמת, משיח מסלול קייב מאד מומלץ