ה-צ-י-ל-ו!!!!!!!!

DaRזה אני

New member
../images/Emo2.gifה-צ-י-ל-ו!!!!!!!!

מישהו פה מכיר את האתר הממשלתי לחיזוי מזד האוויר והתחזית? כן כן www.ims.gov.il אז מה שקרה הוא שהוא לא עובד וזה האתר הכי אמין והכי טוב שיש והכי פשוט שיש לחיזוי גגים והוא היה כל כך טוב!!!!!!!!!!(גם טמפרטורה ) הצילו מה לעשות אני חייב תחליף! מחר יש גלים כי אני מחליף את הגלשן שלי מחר אצל מוסה ואני בטח ילך לחוף המרינה השולט תמונה כהוכחה....

יא חתיכת מטומטם זה בהילטו התמונה

ולמה נראה לך שיהיה מחר גל מפגר אין גלים מחר יש פלטה וגם עם היה גלים לא הולכים לחוף סגור כמו המרינה החוף הזה מתחיל לעבוד רק שיש גל מעל 06 70 אתה מפוצץ סתם הודעות פה בפורום הודעות מטומטמות חתיכת מתחיל

surfislife

New member
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

1) זה לא מרינה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה חוף הילטון!!!!!!!! מאיפה הגעת לזה שזה המרינה.???? אני גר בהרצליה ואני יודע טוב מאוד מה המרינה.... 2) א5ין מחר גל......!!! הלוואי שיש אבל אין מחר גל....

ועוד משהוא הims היה חרא אתר

כל פעם שיש מתחת למטר הוא רושם קבוע 50 - 100 ומה זה משנה לך הטמטרטורה עכשיו כבר קיץ תבדוק בישראקם הכי מדיוק

DaRזה אני

New member
תמשיכו להגיד מה שאתם רוצים...

אני באמת מתחיל אני גולש רק שנתיים זה הקיץ השלישי שלי כבר... אתם יכולים להיתווכח אבל אני לא בטוח כי אם זאת הייתה המרינה הייתי יכול לראות את הסירות ואת הפתיחה של המרינה אז זה הילטון ללא ספק... ושאלתי אם יהיו גלים לא אמרתי... אבל יהיה 30 - 40 זה לא כזה נורא.. זה רק בשביל לבחון את הגלשן החדש שאני הולך לקנות עוד שעה וחצי בערך ואז אני ילך לצפוני בתל אביב בלט ברירה כי אני צריך ללכת לים אחה"צ במילא....... IMS היה אתר לא משהו אבל הייתי מוריד חצי ממה שהם כותבים שמה וזה מה שבאמת היה נכון לגבי הים.... הייתי ניכנס לאישרקאם אבל אני לא יודע איך מפרשים את התחזית הזאת מישהו מוכן להסביר לי???? תירגעו כי גם אתם הייתי בהתחלה כמוני

למעלה